7
Bebek Bakım Seti kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Chicco Tırnak Bakım Seti Mavi

348 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
383,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
482,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Chicco Tırnak Bakım Seti Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baby Life Satıcı Ünvanı: GÜLDEM TEKSTİL BEBE ÜRÜNLERİ ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0415097858800001 Vergi Kimlik Numarası: 4150978588
    Bu ürün Baby Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tırnak Bakım Seti MaviBebeğinizin ellerinin ve tırnaklarının bakımı için her şey. Küçük ve taşınabilir çanta dört tırnak bakım aletinden oluşur. Bebek Makası: Paslanmaz çelik, yuvarlatılmış uçlar ve eğimli bıçaklarıyla maksimum hijyen için koruyucu kılıf. Tırnak Törpüsü: Özellikle yenidoğan için dizayn edilmiş, 6 adet tırnak törpüsü. Tırnak Makası: Maksimum güvenlik için kaymaz sap ve yuvarlatılmış uçlar. Tırnak Fırçası: Hipoalerjenik naylon kıllardan oluşur.
Geri Bildirim Ver

Chicco Tırnak Bakım Seti Mavi

Bebek bakımında hijyen önemli bir husustur. Hayattaki kıymetli varlıklarınız, bebeklerinizin bakımını yaparken kullandığınız araç gereçlerin, onların minik yapısına uygun niteliklerde olması gerekir. Bu sayede hem onların bakımlarını yaparken canını yakmazsınız hem de keyifli ve kolay bir şekilde işinizi yapabilirsiniz. Chicco tırnak bakım seti mavi, ürünle ilgili beklentilerinizi karşılayacak özelliklere sahip kullanışlı bir modeldir. Çocuğunuzun el ve tırnak bakımı ile ilgili tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak malzemelerden oluşur. İçerisindeki makas paslanmaz çelikten üretilir ve bebek sağlığı için uygun yapıdadır. Yuvarlatılan uçları ve eğimli bıçakları ile maksimum hijyen sağlar. Kullanmadığınız zamanlarda muhafaza edebileceğiniz koruyucu kılıfı sayesinde, her daim temiz kalır. Bakım setinin diğer bir parçası ise tırnak törpüsüdür. Özellikler yeni doğan bebekler için tasarlanan 6 adet tırnak törpüsü bulunur.

  • Paslanmaz çelik malzeme
  • Pratik kullanım
  • Maksimum hijyen

Şık Tasarımlı Bebek Tırnak Bakım Seti Mavi

Şık Tasarımlı Bebek Tırnak Bakım Seti Mavi

Chicco tırnak bakım ve fırça tarak seti, bebeğinizin bakımı için ihtiyaç duyabileceğiniz birçok malzemesi ile anne babalar tarafından sıklıkla tercih edilir. Sağladığı kolaylık ve güven ile beğeni toplar. Bebeğinizin ellerinin ve tırnaklarının bakımı için özel olarak üretilip hizmete sunulur. Çocuklar hareketli oldukları için tırnaklarını kesmek dikkat isteyen, zor bir işlevdir. Onların narin tenine zarar vermeden, maksimum güvenlik içerisinde tırnaklarını kesebileceğiniz, tırnak makası kaymaz saplıdır ve yuvarlatılan uçlara sahiptir. Tırnak fırçası hipoalerjenik malzemeden üretilir, çocuğun cildinde alerjik bir reaksiyona sebep olmaz. 0-36 ay aralığındaki çocukların kullanımı için uygundur. Ürün, kullanışlı ve kalitelidir. Chicco bebek tırnak bakım seti mavi, paslanmaz çelik malzemeden üretilen malzemesi ile müşterilerin memnuniyetini kazanır. Bebeği olan her ebeveynin, bebeğinin bakımını kolaylık sağlayacak pratik bu ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

Kullanışlı Chicco Bakım Seti Özellikleri

Kullanışlı Chicco Bakım Seti Özellikleri

Bebekler hareketli oldukları için tırnaklarını kesmek anneler için sıkıntılı bir durumdur. Elini ve ayağını sürekli kıpırdatması sonucunda makas etine değebilir. Bu sebeple onların tırnaklarını keseceğiniz makasın son derece güvenilir olması ve işlevi yaparken elinizden kaymaması gerekir. Ürün içeriğindeki tırnak makası, maksimum güvenlik için kaymaz saplardan üretilir. Ayrıca yuvarlatılmış uçlara sahip bir üründür. Bu sayede çocuğunuzun bakımını yaparken keyif alırsınız. Chicco tırnak bakım seti, çelik malzemeden yapılır, paslanma yapmaz. Bu çocuğunuzun sağlığı açısından mühimdir. Özellikle yeni doğanlar için dizayn edilen 6 adet tırnak törpüsü vardır. Naylon kılıflı ambalajı ile hizmete sunulur. Ambalajı dilediğiniz her yere rahat bir şekilde taşıyabileceğiniz ebattadır. Chicco bakım seti, çocuklarınızın ellerinin ve tırnaklarının bakımı için gerekli tüm malzemeleri içerir ve sağladığı kullanım kolaylığı ile tercih edilir.

Chicco Tırnak Bakım Seti Fiyatları ve Yorumları

Chicco Tırnak Bakım Seti Fiyatları ve Yorumları

Bebek el tırnakları haftada bir, ayakları ise ayda bir, iki deka kesilmelidir. Bu durum bebekten bebeğe ufak farklılıklar gösterebilir. Çocuğun makası ona özel olmalıdır. Bu hem hijyen hem de güvenliği için gereklidir. Bebeğinize bakım yapmak için, bazı bakım araç gereçlerine ihtiyaç duyarsınız. Setin içerisindeki bebekler için özel tasarlanan makaslarla, onların uzun ve keskin tırnaklarını, onu incitmeden kolay bir şekilde kesebilirsiniz. Yeni doğan bebeklerde tırnak kesimi bir müddet yapılamayacağı için törpülenmesi gerekir, yoksa keskin tırnakları ile cildine zarar verebilir. Paket içerisinde, yenidoğan bebekler için tasarlanan törpüler bulunur. Chicco tırnak bakım seti mavi fiyat performans ürünüdür. Anne babaların beklentilerine karşılık verebilecek nitelikler taşır. Fırçası hipoalerjeniktir, güvenle kullanabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Chicco tırnak bakım seti mavi yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Ürünün tüm özelliklerine Trendyol üzerinden kolayca bakıp, bakım setini rahat bir şekilde satın alabilirsiniz.