Chicco Youniverse Fix 1 2 3 Oto Koltuğu (9 - 36 Kg) - Black

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chicco Youniverse Fix 1 2 3 Oto Koltuğu (9 - 36 Kg) - Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Chicco Satıcı Ünvanı: RND YAZILIM VE E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735133379200001 Vergi Kimlik Numarası: 7351333792
    Bu ürün Chicco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chicco youniverse fix 1 2 3 oto koltuğu (9 - 36 kg) - Black Bebeğinizin 12 yıllık yolculuğunda yine chıcco yanında! Grp 123
  • 9-36 kg arası kullanım
  • Kolay ve hızlı ısofix bağlantısı ve 5 nokta kemer bağlantı sistemi
  • Baş ve boyun bölgelerine özel yan koruma panelleri
  • Kayar sistem
  • Kolay kullanım
  • Isofix bağlantılar ve top tether sayesinde oto koltuğu araç koltuğunun bir parçası haline gelir
  • Isofix bağlantılar ve top tether ile kurulum: Güvenli, hızlı ve kolay
  • Grup1: Maksimum güvenlik için ısofix bağlantıları ve top tether. Çocuğunuz 5 noktalı emniyet kemeri ile korunur
  • Grup 2-3: Isofix bağlantıları ve top tether. Çocuğunuz 3 noktalı emniyet kemeri ile korunur
  • 3 noktalı emniyet kemeri ile kurulum: Maksimum çok yönlülük
  • Eğer arabanızda ısofix sistem yoksa, oto koltuğunu kırmızı emniyet kemeri kılavuzunu takip ederek, 3noktalı emniyet kemeri ile kurup, çocuğunuzun güvenliğini sağlayabilirsiniz.
  • Isofix bağlantıları koltuğun altında bulunan merkez kol kullanılarak serbest bırakılır.
  • Maksimum koruma: Yandan gelebilecek darbelere karşı maksimum koruma için yan güvenlik sistemi
  • Iç küçültücü: Konforlu rahat bir destek
  • Eş zamanlı ayarlama: Çocuğunuzun büyümesini takip etmek için baş desteği ve emniyet kemeri eş zamanlı olarak ayarlanabilir
  • Kemer konumlandırıcı: Grup 2/3 (15-36 kg) için en iyi bel kemeri konumlandırmasını sağlar

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 9-36 Kg
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Chicco Youniverse Fix 1 2 3 9-36 Kg Siyah Oto Koltuğu

Chicco Youniverse Fix oto koltuğu çocukların seyahat sırasındaki güvenliğini sağlamaya yönelik başarılı bir seçimdir. Başarılı teknik özellikleri sayesinde çocukların hızla büyüyen vücutlarına uyum sağlar. Yaklaşık 12 yaşına kadar kullanılabilir. 36 kilogram ağırlık kapasitesine sahiptir. Kullanım ömrü boyunca sunduğu konfordan ödün vermez. Chicco Youniverse Fix oto koltuğu:

  • Kaliteli materyaller ve dolgu malzemeleri kullanılarak üretilir. Bu sayede uzun ömürlü bir kullanım sunar. Böylece fiyat performans açısından başarılı bir ürün olarak öne çıkar.
  • Pratik bir kullanıma sahiptir. Tek el ile ayarlanabilir. Araç içerisinde kolaylıkla yerleştirilebilir. 3 farklı yatış pozisyonu ile tüm yolculuklarda maksimum konfor sağlar.
  • Yüksek güvenlik önlemleri sunar. Çocukların araç içinde maksimum koruma ile seyahat etmesine destek olur.

Chicco Youniverse Fix Oto Koltuğu Kullanışlı mıdır?

Chicco Siyah Youniverse Fix 1 2 3 Oto Koltuğu 9 36 kg 08079207510000

Chicco Youniverse Fix oto koltuğu oldukça fonksiyonel bir üründür. Kolay kullanım sunan özelliklere sahiptir. Araçların çoğunluğunda çocuk koltukları için standart hâle getirilen bağlantı noktaları ile uyumludur. Bu sayede kolay ve hızlı şekilde monte edilir. Aracın çocuk koltukları için standart sayılan bağlantı noktaları yok ise emniyet kemeri çizgisi takip edilerek yerleştirilmesi de mümkündür. Kayar sistemiyle kullanım kolaylığı sağlar. Chicco Youniverse Fix 1 2 3 eş zamanlı kemer ayarlama özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde baş desteği ve emniyet kemeri eş zamanlı olarak ayarlanabilir. Böylece çocuğun büyümesi ürünün güvenliğinin ve konforunun azalmasına neden olmaz. Kemer konumlandırmaya izin veren tasarımı sayesinde çocukların rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmasına da destek olur. Gelişmiş teknik özellikleriyle Chicco Youniverse Fix oto koltuğu oldukça kullanışlı bir üründür.

Chicco Youniverse Fix Oto Koltuğu Güvenli midir?

Chicco Siyah Youniverse Fix 1 2 3 Oto Koltuğu 9 36 kg 08079207510000

Chicco Youniverse Fix 1 2 3 oto koltuğu üstün güvenlik önlemleri sunan bir üründür. Isofix bağlantı noktalarına sahiptir. Bu bağlantı sistemi, uluslararası çevrelerde bebek oto koltukları için en güvenli montaj sistemi olarak kabul edilir. Chicco Youniverse Fix oto koltuğu ayrıca top tether bağlantısına sahiptir. Top tether koltuğu bir kanca yardımıyla tepe noktasından sabitleyerek araç içindeki dönme kabiliyetini kısıtlar. Chicco Youniverse Fix oto koltuğu çocuklar için araçları güvenli hâle getirir.Chicco Youniverse Fix 9-36 kg oto koltuğu maksimum koruma sağlama amacıyla yan güvenlik sistemine sahiptir. Bu özelliğiyle yan kısımlardan gelmesi muhtemel darbelere karşı güvenli bir kullanım sunar. Baş ve boyun bölgelerini olası darbelere karşı koruyan yan panellere sahiptir. 3 noktalı emniyet kemeriyle çocukların yüksek güvenlikle seyahat etmesine destek olur.

Chicco Youniverse Fix Oto Koltuğu Dayanıklı mıdır?

Chicco Siyah Youniverse Fix 1 2 3 Oto Koltuğu 9 36 kg 08079207510000

Chicco Youniverse Fix oto koltuğu kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilir. Mekanik aksamları da oturma bölgesi de üstün kaliteye sahip hammaddelerden meydana gelir. Bu sayede uzun ömürlü bir kullanım sunar. Kısa sürede deforme olmaz; kullanım dışı kalmaz. Dayanıklı yapısı sayesinde sunduğu yüksek güvenlik performansında ve rahatlığında düşüş olmaksızın uzun süre kullanılabilir. Kullanıcılara uygun fiyat seçenekleri sunan güvenilir online alışveriş platformu Trendyol’dan dilediğiniz an Chicco Youniverse Fix oto koltuğunu satın alabilirsiniz. Alışverişinizden önce Chicco Youniverse Fix 9-36 kg oto koltuğu yorumlarını okuyabilirsiniz. Ürünü satın alan kullanıcıların memnuniyetlerine ve deneyimlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Kullanıcılardan büyük oranda olumlu geri dönüş alan ürünü sadece birkaç tıklama ile satın alabilirsiniz. Alışverişinizi web sitesi veya mobil uygulama üzerinden kısa sürede tamamlayarak ailecek güvenli seyir keyfinin tadına varabilirsiniz. basılan Kozmos, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.