Chicco Physio Soft Silikon Emzik 0-6 Ay Tekli

319,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chicco Physio Soft Silikon Emzik 0-6 Ay Tekli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: minik bebek mağazası Satıcı Ünvanı: ÖNDER KALFA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1534683981800017 Vergi Kimlik Numarası: 4920098139
    Bu ürün minik bebek mağazası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PhysioForma Soft Emzikler, cilt üzerindeki ekstra yumuşak yapısı ile, bebeğinizi uyurken bile rahatsız etmeyecak şekilde dizayn edilmiştir Dilin doğal konumunu destekler. Doğru oral gelişim için, damak üzerindeki basıncı eşit olarak dağıtır. Anne göğsü gibi: kalkanın tabanı, anne göğsü gibi yumuşak ve yuvarlaktır, bu da rahat dudak desteğine izin verir ve tükürükten kaynaklanan tahrişi azaltır. Aksesuarlar Anne ve bebeklerin hayal güçlerini yeni kombinasyon olasılıkları ile açığa çıkaracakları, birbiri ile koordine rahatlatıcı emzik zincirleri! Ekstra Yumuşak ve Hassas Cilt Teması Tamamen yumuşak ve tek parça yapısı ile bebeğinizi uyurken bile rahatsız etmez. Göğsü Andıran Taban Yumuşak ve ince taban bebeğinizin dudaklarının doğal bir şekilde hareket etmesini sağlar. Havalandırma Delikleri Hava dolaşımına izin verir ve salya birikimini önler. Silikon Emzik Ucu Şeffaf ve hijyenik materyallerden üretilen silikon, tatsız ve kokusuz yapısıyla zaman içinde deforme olmamayı garanti eder. 3 farklı boyutta mevcuttur
  • 0-6 ay, 6-12 ay ve 12 ay+ seçenekleri ile bebeğinizin gelişimindeki her evre için doğru ölçüler sunar. Tüm PhysioForma Emzik Çeşitlerini Keşfedin! Aksesuarlar Anne ve bebeklerin hayal güçlerini yeni kombinasyon olasılıkları ile açığa çıkaracakları, birbiri ile koordine rahatlatıcı emzik zincirleri! Ekstra Yumuşak ve Hassas Cilt Teması Tamamen yumuşak ve tek parça yapısı ile bebeğinizi uyurken bile rahatsız etmez.
Geri Bildirim Ver