Chicco 60082 Digital Biberon Isıtıcı Step Up Ve Diğer Biberonlara Uyumlu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chicco 60082 Digital Biberon Isıtıcı Step Up Ve Diğer Biberonlara Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • CHICCO DIGITAL BİBERON ISITICISI / STEP UP Chicco 60082 Biberon ve Mama Isıtıcısı-- Şık ve kullanışlı dijital biberon ısıtıcısı, çocuğunuzun mamasını hızlı bir şekilde ısıtmanıza olanak tanır.
  • Display üzerindeki seçenekler arasında seçim yaparak kolayca en uygun ısıtma porgramını seçebilirsiniz.
  • Farklı boyut biberon yada homojenize mama kapları ve başlangıç ısısını ( Ortam, buz dolabı veya derindondurucu ) seçebilirsiniz.
  • Display ve sesli sinyaller, tüm kullanım devrini çok açık ve kolay bir şekilde tamamlamanıza olanak tanır.
  • Ayrıca timer fonksiyonu sayesinde, çocuğunuzun mamasını istediğiniz zaman hazır halde bulabilirsiniz.
  • Biberon ısıtıcısı daha küçük biberon ve mama kaplarının ısıtmasına yönelik bir sepetle donatılmıştır.
  • Tüm Chicco biberonları ( Sağlıklı beslenme Step Up serisinin biberonları) ile uyumludur. ÖRNEK NİTELİĞİNDE ISITMA SÜRELERİ ( DAKİKA OLARAK ) Başlangıç sıcaklığı 20 c (derece) olan 150 ML'lık Biberonun ısınma süresi 3,5 Dk. 250 ML'lık Biberonun ısınma süresi 4 Dk. 330 ML'lık Biberonun ısınma süresi 5,5 Dk. Kavanoz : 7 Dakika Başlangıç sıcaklığı 5 c (derece) olan 150 ML'lık Biberonun ısınma süresi 5 Dk. 250 ML'lık Biberonun ısınma süresi 6 Dk. 330 ML'lık Biberonun ısınma süresi 8 Dk. Kavanoz : 8,5 Dakika Başlangıç sıcaklığı -18 c (derece) olan 150 ML'lık Biberonun ısınma süresi 13 Dk. 250 ML'lık Biberonun ısınma süresi 18 Dk. 330 ML'lık Biberonun ısınma süresi 24 Dk. Kavanoz : 19 DakikaUYUMLU ÖZELLİKLERİ: * Dijital Biberon Isıtıcısı, size bebeğinizin öğünlerini ısıtırken en iyi özel programlamayı sunmak amacıyla tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Aslında, bebeğinizle geçirdiğiniz hoş anlardan(banyo, kucaklaşma vs.) sonra yemeğin hazır olmasını sağlamak üzere önceden istediğiniz programı ayarlamanıza olanak tanıyan tek seçenektir. Üstelik akıllı ve şık tasarımı sayesinde mutfağınız için hoş bir aksesuardır. NET DİJİTAL EKRAN * Kalan süreyi ve Zamanlayıcı da seçtiğiniz gecikmeyi gösterir. ÖZEL PROGRAM SEÇİMİ * Kabın boyutu: 150 ml, 250 ml, 330 ml ya da kavanoz * Mamanın ilk sıcaklığı: dondurucu, buzdolabı ya da oda sıcaklığı. * Görsel ve sesli sinyal ısıtma süresi bittiğinde devreye girer. * GÜVENLİK : Otomatik Olarak Kapanır * AÇMA/KAPAMA Düğmesi : Cihazı ya da programı açmak ya da kapatmak için kullanılır. * ZAMANLAYICI SEÇENEĞİ : İstediğiniz programı önceden ayarlamanıza olanak tanıyan tek ürün.
Geri Bildirim Ver