Chicco Lite Way3 Top Bb Baston Bebek Arabası/ Lacivert

6.499,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chicco Lite Way3 Top Bb Baston Bebek Arabası/ Lacivert

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Citibebe Satıcı Ünvanı: LEYLEK MAĞAZACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608041900000019 Vergi Kimlik Numarası: 6080419000
    Bu ürün Citibebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chicco Lite Way 3 Top Bebek Arabası Lacivert Yeni Stil: Her An Yolculuğa Hazır! Lite Way , günlük gezilerde size eşlik edecek fonksiyonel ve modern bir puset. Lite Way, konfor ve özgürlük içinde seyahatler için gereken tüm özellikleri ve aksesuarları sunar: çevik hareket edebilmenizi sağlar, aynı zamanda şehrin dar yollarında da idealdir! Modern ve sofistike stiliyle Lite Way puset, her zaman zarif olmak isteyen ebeveynler için mükemmel bir çözüm. 22 kg. taşıma kapasitesi! Yeni Lite Way geniş bir kullanım aralığına sahip, doğumdan itibaren 22 kg'ye kadar kullanılabilir. Çevik ve hafif Sadece 7,5 kg ağırlığıyla Lite way çok hafif bir pusettir Ön tekerlekleri sayesinde kolay sürülür ve oldukça çeviktir. Maksimum koruma 3 farklı pozisyona uzatılabilir ekstra geniş tente, çocuğunuzu güneşten ve kötü hava koşullarından korumak için tasarlandı, böylece her mevsimde yürüyüşlerinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Ön bar desteklidir ve pusetle birlite katlanabilir. Kompakt Şemsiye tipi kapanma sistemi ile Liteway, kapandığında oldukça kompakt. Koltuk Koltuk geniş ve ferahtır. Sert sırtlık bebeğe doğru desteği sağlarken, omuz destekleri ve bacak arası kemeri çocuğunuzu konforlu ve güvenli bir şekilde sarar. Yatırılabilir sırtlık Sırtlık tek elle tamamen yatırılabilir, böylece puset doğumdan itibaren kullanılabilir ve bebeğiniz içinde rahatça uyuyabilir. Eko deri ekler Ön bar ve ayak desteğindeki sofistike eko deri kumaş ile, puset daha şık! Koltuk ve tente şık ve modern dikişlere sahiptir. Tente Sıcak aylarda tente tek hareketle, fermuarı açılarak güneşliğe dönüşür Ek olarak ışıktan da koruma sağlar. Yağmurluk Yağmurluk, yağmurlu günlerde bile puseti kullanmanıza imkan sağlar. Ayak koruyucu Ayak koruyucu soğuk günlerde bebeğinizi korur ve bacak örtüsüne dönüştürülebilir. Teknik Özellikler Açık boyutları (cm): 46,5 x 103 x 87,5 cm Kapalı boyutları (cm): 29 x 40 x 105 cm Ağırlık: 7,1 kg (aksesuarsız) Bu ürünün taşıma kapasitesi, LSU 001 2014-11 test protokolüne uygun olarak 22 kg'a kadar test edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Araba Ağırlığı 0 - 7 Kg
  • Ek Özellikler Yatış Pozisyonlu
  • Taşıma Kapasitesi 9-25 Kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Materyal Tekstil
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver