Chicco Baby Hug 4 In1 Ana Kucağı Beşik Glacıal Krem

14.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.109 TL

Ürün Bilgileri

Chicco Baby Hug 4 In1 Ana Kucağı Beşik Glacıal Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ballı Bebek Satıcı Ünvanı: BALLI BEBEK MAĞAZACILIK TEKSTİL İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0139071797700001 Vergi Kimlik Numarası: 1390717977
    Bu ürün Ballı Bebek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok Fonksiyonlu Ana Kucağı

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sallanır
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Gri
  • Yaş 0 - 3 Yaş
Geri Bildirim Ver

Chicco IB31848 Baby Hug 4 in 1 Ana Kucağı Beşik Glacial

Chicco Baby Hug Glacial 4 in 1 ana kucağı beşik, sahip olduğu detaylarla bebekler için güvenli bir alan oluşturur. Günlük işlerinizi yaparken ya da bebeğinizi uyutmak istediğinizde bu üründen faydalanabilirsiniz. Ürün, sahip olduğu tasarım detayları sayesinde fonksiyonel bir kullanım sunar. Ana kucağının içindeki yumuşak pedler, bebeğinizi sararak onun için güvenli bir his oluşturur. Bu pedler, çocuğunuz büyüdükçe kolayca çıkarılabilir ve oturma alanı genişletilir. Ürünün kılıfı pratik bir şekilde çıkarılarak yıkanabilir. Ana kucağının toplam ağırlığı 10,2 kg’dır. Bu ana kucağının sırt kısmını tek elle 3 farklı kademeye kolayca ayarlayabilirsiniz. Bebeğiniz uyuduğunda onu rahatsız etmeden ürünü, beşik konumuna getirebilirsiniz.

  • 0-36 aylık bebeklerin kullanımı için uygundur.
  • 4 farklı pozisyona ayarlanarak işlevsel kullanım sunar.
  • Müzikli oyuncak barı bulunur.

Chicco Baby Hug Glacial 4 in 1 Ana Kucağı Beşiğin Özellikleri

Chicco Baby Hug Glacial 4 in 1 Ana Kucağı Beşiğin Özellikleri

Chicco 4 in 1 ana kucağı, konforlu kullanım sunan özelliklere sahiptir. Ürün, toplamda 1 m²’den az yer kaplar. Doğumdan itibaren 36. aya kadar güvenle kullanılabilir. Ana kucağının sırt ve oturma alanı farklı konumlara getirilebilir. Böylece üründen farklı amaçlarla yararlanmanız mümkün olur. Chicco Baby Hug Glacial ana kucağının ayakları da ayarlanabilir özelliktedir. Kendi oturma alanınıza göre beşiği ayarlayarak çocuğunuzu hafifçe sallayabilir ve uykuya dalmasına yardımcı olabilirsiniz. Üründe ayrıca ayarlanabilir oyuncak barı bulunur. Elektronik özellikli bu bar, bebeğinizi eğlendirmek ve sakinleştirmek için 6 uyku, 6 eğlenceli müzik içerir. Ayrıca barın üzerine asılı şekilde yumuşak oyuncaklar bulunur. Ana kucağının tasarımında bulunan fileli alanlar, bebeğinizin rahat nefes almasına yardımcı olur. Üründe yer alan tekerlek sistemi ise ana kucağını taşıma esnasında rahatlık sağlar.

Chicco Baby Hug Glacial 4 in 1 Ana Kucağı Beşik Kullanışlı mıdır?

Chicco Baby Hug Glacial 4 in 1 Ana Kucağı Beşik Kullanışlı mıdır?

Chicco Baby Hug Glacial 4 in 1 ana kucağı beşik, ebeveynler ve bebekler için kullanışlılık sunan pek çok detaya sahiptir. Bu ürün, bebeklerin doğumundan itibaren 36 aylık olana kadar kullanılabilir. Geniş bir yaş aralığı sunan ana kucağı, bu anlamda ekstra bir ürün ihtiyacını ortadan kaldırarak bütçeniz üzerinde avantaj sağlar. Bu ürünü, farklı yükseklik seviyelerine ayarlayarak ana kucağı, beşik, koltuk ve mama sandalyesi olarak değerlendirebilirsiniz. Chicco markasının ürettiği bu ana kucağı, gün içinde işlerinizi tamamlarken bebeğiniz için güvenli bir alan oluşturur. Ürünün üzerinde yer alan oyuncaklar, bebeğinizin sıkılmasını engellerken uzanma ve kavrama gibi hareketlerle kaba motor becerilerine de katkı sağlar. Ana kucağının sırt kısmını hafif yatay konuma getirebildiğiniz için bebeklerde oluşan reflü sorununa da çözüm sağlayabilirsiniz.

Chicco Baby Hug Glacial 4 in 1 Ana Kucağı Beşik Kaliteli midir?

Chicco Baby Hug Glacial 4 in 1 Ana Kucağı Beşik Kaliteli midir?

Chicco Baby Hug Glacial 4 in 1 ana kucağı, farklı açılardan sahip olduğu kaliteyle adından söz ettirmeyi başarır. Üründe kullanılan iskelet ve kumaş gibi ana parçalar, dayanıklı malzemeler arasından özenle seçilir. Ana kucağının içinde yer alan destek pedleri, bebeklerin rahatlığı düşünülerek ekstra yumuşak özellikte tasarlanır. Ana kucağının güvenlik kemeri, bebeğinizin hassas cildine zarar vermezken yüksek güvenlik sağlar. Üründe kullanılan tüm detaylar, bebeklerin sağlığı ve güvenliği düşünülerek bir araya getirilir. Chicco Baby Hug Glacial 4 in 1 ana kucağı beşik yorumları, ürünün kalitesi hakkında merak ettiğiniz noktalara açıklık getirebilir. Hem bebeğiniz hem de sizin için çeşitli avantajlar sağlayan bu ürüne sahip olarak konfor elde edebilirsiniz. Chicco Baby Hug Glacial 4 in 1 ana kucağı beşik fiyatı için avantajlı seçeneklere, Trendyol üzerinden birkaç tıkla ulaşabilirsiniz.