Chemlock Cl-x Yağ - Kir Çözücü Parça Temizleyici Leke Çıkarıcı 1000ml

163,09 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Chemlock Cl-x Yağ - Kir Çözücü Parça Temizleyici Leke Çıkarıcı 1000ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknikal Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ERDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4726926385200001 Vergi Kimlik Numarası: 3430245304
    Bu ürün Teknikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YAĞ SÖKÜCÜ ve ENDÜSTRİYEL SU BAZLI TEMİZLEYİCİ Su esaslı olduğu için yanmaz. Bu yüzden gaz, benzin ve mazot gibi yanıcı ve tehlikeli maddeler yerine güvenle kullanılabilir. Ekonomiktir, konsantredir, suyla çoğaltılabilir. Güçlüdür (paslanmaya sebep olmaz) Çevre dostudur. Biyolojik olarak parçalanabilir. Bilhassa kurumuş, katranlaşmış yağ ve gresi temizler. Pek çok yüzeyde güvenle kullanılabilir. KULLANIM ALANLARI Yağlı, kirli endüstriyel yüzeyler, makineler ve ekipmanlar, atölye zemin ve duvarları, mutfaklarda
  • ızgaralar, fırınlar, ağır yağlı yüzeyler, fanlar, ısıtma ve havalandırma sistemleri, parça yıkamada ve benzeri yerlerde rahatlıkla kullanılabilir. KULLANMA TALİMATI Temizlenecek yüzeye püskürtüldükten sonra bir kaç dakika bekleyip, çözülen yağ ve kiri temiz bir bez paçası ile siliniz. Bazı ağır yağ ve kirlerde ovmak gerekebilir. Kalıntıları su tutarak uzaklaştırabilirsiniz. Çok etkili bir çözücüdür. Bazı boyalı yüzeylerin ( temizliğinden önce ) küçük bir kızmında deneme yaparak boyanın etkilenmediğinden emin olunuz. Cam ve eloksallı alüminyum ile teması halinde bazı lekeler kalabilir.Bu sebeple temas halinde bol su ile yıkayınız. ÜRÜN BİLEŞİMİ % 3-5 aniyonik, noniyonik aktif madde, %3-5 alkali fostat tuzları, boya ve demineralize su. EMNİYET BİLGİLERİ Yanmaz, çevreye zararı yoktur. Stoklama ve kullanma sürecinde ve atık olarak özel önlem almak gerektirmez. Cildin doğal yağını alarak kurumaya sebep olacağından, koruyucu eldiven ile kullanılması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver