Chef's Mini Küre Çaydanlık

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chef's Mini Küre Çaydanlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OVA MAGAZALARI Satıcı Ünvanı: ÇUKUROVA TEKSTİL DAYANIKLI TÜKETİM VE AMBALAJ MAMULLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0264004439400017 Vergi Kimlik Numarası: 2640044394
    Bu ürün OVA MAGAZALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 18/10 CR.NI 304 kalite paslanmaz kararmaz kaliteli çelik

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Chef's 1878 Mini Küre Çaydanlık

Chef’s 1878 mini küre çaydanlık oldukça kullanışlı bir mutfak gerecidir. Ürün çay demlemek ve su ısıtmak için kullanılabilir. Mini boyda tasarlanan bu çaydanlık kolaylıkla taşınabilir yapıdadır. Ürünü tutmayı kolaylaştırmak için alt ve üst parçalarında ayrı kulplar bulunur. Çaydanlığın kapağında ve kulplarında mor renk tercih edilir. Ürün sahip olduğu şık detaylar ile herkesin beğenisini toplar. Çaydanlık görünüm olarak çeşitli mutfak dekorasyonlarına kolaylıkla uyum sağlar. Ürün günlük çay demleme işlemleri için tercih edilebilir. Chef’s mini küre çaydanlık, yeni ev alan kişilere alınabilecek mutfak hediyeleri arasındadır. Paslanmayan, dayanıklı yapısıyla Chef’s mini çaydanlık mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya adaydır.

  • Materyal: Paslanmaz çelik
  • Parça Sayısı: 3
  • Renk: Gümüş

Chef's 1878 Mini Küre Çaydanlık Paslanmaz Yapısı

Chef's 1878 Mini Küre Çaydanlık Paslanmaz Yapısı

Chef’s 1878 mini küre çaydanlık paslanmaz ve kararmaz çelikten üretilir. Bu sayede ürün dış etkilere karşı oldukça dayanıklıdır. Çaydanlık sahip olduğu yüksek kaliteli materyali sayesinde uzun yıllar sorunsuz biçimde kullanılabilir. Ürünün dış kaplamasında özel polisaj işlemi yapılmıştır. Bu sayede parlaklığını uzun süre korur. Tamamen pürüzsüz olan dış bölüm kolayca temizlenir. Ürünün tabanı ısı transferini artırarak ısınmayı hızlandırır. Böylelikle çok daha kısa sürede çay demlemek mümkün olur. Ürün indüksiyonlu ocaklarda bile kullanıma uygundur. Birçok ocak tipi için bu çaydanlığı tercih edebilirsiniz. Chef’s 1878 mini küre çaydanlık yorumları incelendiğinde ürünün paslanmaz yapısının oldukça beğenildiği görülmüştür. Etkileyici görünümünün yanı sıra sahip olduğu nitelikleriyle de öne çıkan bu ürün dayanıklılığı ve işlevselliğiyle öne çıkar.

Chef's 1878 Mini Küre Çaydanlık Özellikleri Neler?

Chef’s 1878 mini küre çaydanlık birçok gelişmiş özellikle donatılmıştır. Ürün yuvarlak hatlara sahip, küre biçiminde üretilmiştir. Bu tasarım çaydanlığın şık bir görüntüye sahip olmasını sağlar. Ürünün mor renkli ısıya dayanıklı plastik kulpları bulunur. Ergonomik yapıya sahip olan bu kulplar rahat ve kolay bir kavrama sağlar. Bu aparatlar sayesinde çaydanlığı sıcakken kaldırmak ve taşımak kolaydır. Ürün iç haznesine süzgeç yerleştirmek mümkündür. Mini boy olan bu çaydanlık çekirdek aileler ve yalnız yaşayan kişiler için idealdir. Az miktarda çay demlemek isteyenler bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirler. Bu çaydanlık sahip olduğu küçük boyu sayesinde mutfak içerisinde kolaylıkla muhafaza edilebilir. Bulaşık makinesi içerisine de rahat bir şekilde yerleştirilerek yıkanması da mümkündür. Daha uzun ömürlü bir kullanım için ürünü içme suyuyla kullanabilirsiniz.

Chef's 1878 Mini Küre Çaydanlık Kalitesi Nasıl?

Chef’s paslanmaz çelik mini küre çaydanlık kaliteli materyallerden üretilir. Bu sayede ürünün kullanım ömrü uzatılır. Çaydanlığın kaliteli dış yüzeyi pürüzsüz ve parlaktır. Isıya dayanıklı kulpları çaydanlığa iyi biçimde sabitlenmiştir. Bu sayede kulplarda gevşeme veya sallanma gözlenmez. Kulplar doğrudan ateşle temas etmediği müddetçe ısı nedeniyle yapısal bir bozukluk görülmez. Çaydanlığın kulplarındaki mor renk de kullanım nedeniyle solmaz ve değişmez. Ürüne ağır kimyasallar temas ettirilmediği müddetçe renk değişikliği ve doku bozukluğu ortaya çıkmaz. Çaydanlığın ağızları da kaliteli yapısı sayesinde sızıntı ve damlama yapmadan rahat bir şekilde çay servis etmeye imkân tanır. Chef’s 1878 mini küre çaydanlık dört yıllık garanti süresine sahiptir. Böylelikle kullanıcı kaynaklı olmayan tüm sorunlar sebebiyle dört yıl boyunca üretici firmadan onarım ve değişim desteği alınabilir. Chef mor kulplu mini küre çaydanlığı satın almak için güvenli alışverişin adresi Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.