checkmate Revoflex Multiflex Tekerlekli Egzersiz Spor Aleti Mekik Sehpası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

checkmate Revoflex Multiflex Tekerlekli Egzersiz Spor Aleti Mekik Sehpası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Revoflex multiflex tekerlekli egzersiz spor aleti mekik sehpası

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Checkmate Revoflex Multiflex Tekerlekli Egzersiz Spor Aleti

Gündelik hayatta yoğun bir şekilde çalışmak, sportif faaliyetlerin aksamasına ve vücudunuzun hareketsiz kalmasına neden olabilir. Düzenli bir şekilde spor egzersizi yapmamak, kalp ve damar hastalıkları başta olmak üzere birçok sağlık problemine yol açabilir. Ergonomik ve fonksiyonel bir tasarıma sahip olan Revoflex Multiflex tekerlekli egzersiz spor aleti ile günlük hareket ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Revoflex spor aletini kullanarak kendinize uygun bir egzersiz programı hazırlayabilir, dilediğiniz yerde spor yapabilirsiniz.

  • Çap: 12 cm,
  • Genişlik: 17,5 cm, Yükseklik: 4,5 cm
  • Stand genişliği: 47,5 cm

Ürün sayesinde normalden çok daha hızlı ve kolay bir şekilde kalori ve yağ yakarsınız. Ayrıca mekik ve şınav hareketlerini de dilediğiniz yerde gerçekleştirebilmenize imkân tanır.

Adisda Tekerlekli Egzersiz Spor Aletinin Özellikleri Neler?

Adisda Tekerlekli Egzersiz Spor Aletinin Özellikleri Neler?

Sağlıklı ve fit görünmenize yardımcı olacak olan Revoflex Multiflex tekerlekli egzersiz spor aleti, beden için gerekli olan hareketliliği sağlar. Gün boyu kendinizi zinde hissetmenize yardımcı olur. Bu ürün sayesinde kilolarca ağırlığa ve komplike ekipmanlara ihtiyaç duymazsınız. Revoflex Multiflex tekerlekli egzersiz spor aleti, son derece basit bir çalışma prensibine sahiptir. Aletten verim almak için uygulama sırasında hareket kurallarına uymanız yeterlidir. Egzersiz yapmayı eğlenceli ve verimli bir hâle getiren ürün sayesinde istediğiniz sonuçlara kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Profesyonel bir biçimde spor yapmanıza imkân tanıyan Revoflex Multiflex tekerlekli egzersiz spor aleti ile göz alıcı bir vücudun sahibi olabilirsiniz. Ürün, Tavsiye edilen biçimde kullanıldığında sağlıklı bir hayata adım atmanıza yardımcı olur.

Adisda Tekerlekli Egzersiz Sehpası Kullanışlı Ve Sağlam mı?

Adisda Tekerlekli Egzersiz Sehpası Kullanışlı Ve Sağlam mı?

Multiflex tekerlekli egzersiz spor aleti, kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiştir. Sağlam yapısı ile uzun süreli bir kullanım sağlar. Ürünü kullanırken, yaptığınız spordan ciddi oranda verim alabilirsiniz. Adisda Multiflex spor aleti, düzenli egzersizler ile etkili sonuçlar almanıza yardımcı olur. Revoflex Multiflex tekerlekli egzersiz spor aleti mekik sehpası, size en iyi duruş pozisyonu sağlar ve hareketleri kusursuz bir şekilde gerçekleştirmenize imkân tanır. Multiflex spor aleti ile üst, orta ve alt karın kaslarınızı sıkılaştırabilir, spor salonuna gitmeden evinizin konforunda egzersiz yapabilirsiniz. Toplanması ve saklanması çok kolay olan Multiflex egzersiz aleti, evinizde yer kaplamaz. Ayrıca ürünün taşınabilir boyutları sayesinde istediğiniz yere giderken gönül rahatlığıyla yanınızda götürebilirsiniz.

Adisda Tekerlekli Egzersiz Aletini Kimler Tercih Edebilir?

Multiflex tekerlekli egzersiz spor aleti, kilo vermek ve fit bir vücuda sahip olmak isteyen kişilerin tercih ettiği bir üründür. Hem erkek hem de kadınlar tarafından rahatlıkla kullanılabilecek olan Revoflex Multiflex tekerlekli egzersiz spor aleti, vücudunuzdaki fazla yağı yakmanıza yardımcı olur. Ayrıca kilo vermenizi sağlar ve vücudunuzun forma girmesine imkân tanır. Spor aleti; göğüs, omuz, bacak, karın ve kol gibi vücudun farklı bölgelerini çalıştırmak için kullanılabilir. Revoflex Multiflex tekerlekli egzersiz spor aleti ile hayalini kurduğunuz sıkı vücuda kavuşabilirsiniz. Her yaştan yetişkin birey tarafından tercih edilebilecek olan ürün, dikkatli bir biçimde kullanılmalıdır. Ek bir sağlık sorununuz varsa egzersizlere başlamadan evvel doktorunuza bu konudan bahsetmeniz tavsiye edilir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Adisda Revoflex Multiflex tekerlekli egzersiz spor aleti yorumlarını inceleyerek hem evinizin konforunda spor yapmanızı sağlayacak hem de fit bir görünüme kavuşmanıza imkân tanıyacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.