checkmate Kedi Köpek Tüy Toplama Eldiveni Kıl Alıcı Toplayıcı Tarak Tarağı

59,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

checkmate Kedi Köpek Tüy Toplama Eldiveni Kıl Alıcı Toplayıcı Tarak Tarağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Estel Collection Satıcı Ünvanı: ASBAY GROUP BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086157516600001 Vergi Kimlik Numarası: 0861575166
    Bu ürün Estel Collection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Tüy toplam eldiveni hem petinizin tüylerini toplarken, hemde ona masaj etkisi yapan bu eldiven aynı zamanda, halı ve koltuklarınızın üzerindeki tüylerin toplanmasını sağlar. Tüy toplama eldiveni dökülen tüyleri ve tozu toplamak için çok kullanışlıdır. Eldivenin avuç içinde hafif dişli bir yüzeyi vardır ve kopmuş tüyleri de köpeğinizden rahatlıkla almanızı sağlar. Günlük tüy bakımı hiç bu kadar rahat ve keyifli olmamıştı! Sadece eldiveni takın ve köpeğinizi okşayın! Her türlü fazla tüy ve tozdan arınıp pırıl pırıl bir kürke sahip olacaktır. Kedi ve köpeğinizin tüylerini taramak hem keyifli hem pratik kullanımı çok basit %100 memnuniyet garantili 2017 yılının pet sektörünün en iyi ürünüdür tararken ölü tüyleri kolay toplar , toplanan tüyler çok kolay temizlenir uzun süre kullanılabilir , özelliğini kolay kolay yitirmez yapışkan rulolardan defalarca üstün bir üründür. Paket içeriği: 1 adet tüy toplama eldiveni ürün sağ el kullanımına uygundur ürün boyutu: 23 x 15 cm
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Tüy Toplayıcı Eldiven
Geri Bildirim Ver

Checkmate Kedi Köpek Tüy Toplama Eldiveni Kıl Alıcı Toplayıcı Tarak

Bazı kedi ve köpekler fizyolojik özellikleri dolayısı ile tüylü yapıya sahiptir. Mevsimsel koşullara göre de hayvanlarda tüy dökümü gerçekleşebilir. Bu nedenle evde veya veterinerde düzenli bakım gerekir. Evde insanlar nasıl saçlarını taramaya ihtiyaç duyuyorsa evcil dostlarınızın da bu gibi ihtiyaçları olabilir. Checkmate tüy toplama eldiveni evcil hayvanınızın tüyünü toplarken masaj etkisi yaratır. Tozları toplamak için de elverişlidir. Eldivenin avuç içinde dişli bir yüzeyi vardır. Evcil hayvanınızdan kopmuş tüylerini de rahatlıkla almanızı sağlar. Evcil hayvanınızın tüylerini tarayarak ona rahatlık verir ve pratik bir kullanım sunar. Kolayca temizler. Kedi ve köpekleri rahatsız eden bir yapıda değildir. Aksine masaj yapan yapısını patili dostlarınız da beğenir.

  • Dişli yüzey
  • Tüy ve toz toplama
  • Kolay tarama

Checkmate Kedi Köpek Tüy Toplama Eldiveni ile Masaj Keyfi

Checkmate Kedi Köpek Tüy Toplama Eldiveni ile Masaj Keyfi

Tüy toplamak için kullanılan standart fırça gibi ürünler evcil hayvanlarınızı fazlasıyla rahatsız edebilir. Bu nedenle evcil hayvanlar fırçalama ve tarama konusunda pek istekli olmadıklarından çok fazla zorluk çıkarırlar. Bu aşamada Checkmate kıl toplayıcı kullanarak bu sorunların önüne geçebilir, evcil hayvanlarınızı daha da keyiflendirebilirsiniz. Aynı zamanda koltuk halı üzerindeki kirleri toplamak için oldukça kullanışlıdır. Eldiven şeklinde olması ürünün ele geçirilerek pratik bir şekilde kullanılmasını sağlar. Özellikle kediler kıl toplarken çok fazla rahatsızlık hissederler ama masajı seven bir yapıları vardır. Bu ürün sayesinde tüy toplarken masaj da yaparak evcil hayvanınızın keyfini yerine getirmiş, konforunu sağlamış olursunuz. Üzerindeki dişli çıkıntılar sayesinde kedinizi sanki seviyormuş gibi üzerindeki tüyleri tamamen toplayabilirsiniz. Böylelikle günlük olarak kedi ve köpeğinizin tüylerini rahatlıkla toplayabilir, evinizdeki kir ve tozlardan hızlıca kurtulabilirsiniz.

Hem Pratik Hem Keyifli Checkmate Tüy Toplama Eldiveni

Hem Pratik Hem Keyifli Checkmate Tüy Toplama Eldiveni

Evcil hayvanların fizyolojik özellikleri nedeni ile fırça kullanarak tüylerinin taranması pek etkili sonuç sağlamaz. Özellikle fazla olan tüylerin tarama sırasında çevreye yayılmasına yol açar. Bu noktada kaliteli ve pratik bir şekilde evcil hayvanlarınızın üzerindeki tüylerin toplanmasına yardımcı olan Checkmate kıl toplayıcı tarak kullanıma sunulur. Ürünün bilek kısmındaki bandı, elinize kolay şekilde yerleşerek sabitlenir. Böylece elinizden çıkmadan rahat şekilde toz ve kılları toplayabilirsiniz. Ürünün tırtıklı özelliği sayesinde evcil hayvanlarınızın cansız tüylerini tamamen temizlenme imkanı sunar. Bu kısım sayesinde kir toplarken diğer zararlı unsurların da tamamen temizlenmesine yardımcı olur. Tarama sonrasında kıllar çok daha güvenli bir şekilde toplanarak, çöpe atılır. Müşteriler tarafından kullanımı oldukça yaygındır. Evcil hayvan sahibiyseniz ve evinizdeki kıllardan kurtulmak isterseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Checkmate Tüy Toplama Tarağı

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Checkmate Tüy Toplama Tarağı

Yumuşak dişli çıkıntılara sahip olan tüy toplama eldiveni evcil dostlarınızın derilerinde masaj hissi yaratır. Ürün pratik ve hızlı bir şekilde cansız tüylerin toplanmasına yardımcı olur. Tüylerin ve kirlerin temizlenmesini sağlar. Cırt cırtlı bant sayesinde bileğe kolayca sabitlenir. Alerjik sorunu olan kişiler için de herhangi bir problem teşkil etmez. Toz ve kiri bu ürün sayesinde kolayca toplayarak sağlık açısından elverişli ve hijyenik bir ortama sahip olabilirsiniz. Ürünü gün aşırı kullanmanız durumunda döküntü sorunlarından tamamen kurtulabilirsiniz. Uzun tüylü evcil dostlarınız için de kılların karışmasını engelleyerek düzenli bir görünüme kavuşmasını sağlar. Daha fazla detaylı bilgi almak isterseniz müşteri geri dönüşlerinden yararlanarak ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Checkmate tüy toplama eldiven fiyatları bütçe dostudur. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Checkmate tüy toplama eldiveni kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız için pratik kullanım sunan bu ürünü avantajlı fiyat ve kampanya seçenekleri ile Trendyol’dan satın alabilirsiniz.