Chavin Parlak Siyah Kadın Erkek Çelik Yüzük dc52

270,99 TL
Tükeniyor!
Beden: 27
14
15
17
20
22
25
30
27
29
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chavin Parlak Siyah Kadın Erkek Çelik Yüzük dc52

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ehediye Satıcı Ünvanı: EHEDİYE BİLİŞİM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326057020900001 Vergi Kimlik Numarası: 3260570209
    Bu ürün Ehediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özelliği : Çelik üzerine siyah ipc kaplamadır. Üst Genişliği : 1,8 cm. x 1,6 cm. Çelik ürünler zaman içerisinde Kararmaz,Paslanmaz. Ağırlık : 14,8 gr. .

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Chavin Parlak Siyah Kadın Erkek Çelik Yüzük

Günümüzde özellikle aksesuar alanında oldukça sık kullanılan yüzükler çelik tasarımlarıyla da dikkatleri üzerine çeker. Her yaş grubunda insanın tarzına uyum sağlayan chavin çelik yüzük, çiftlerinde evlilik yüzüğü olarak tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Hem modern hem de spor kombinlere uyum gösteren çelik yüzükler gerek davetlerde gerekse günlük hayatta karşımıza çıkar. Karbon ve krom bileşenlerden üretilen yüzükler yüksek dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü ile tercih oranı yüksek aksesuarlar arasına girer. Bükülme veya çizilme sorunu yaratmayan çelik üretim Chavin yüzük, siyah rengiyle de kusursuz bir görüntü sunar. Çelik yüzük, tarz görüntüsünün yanında uygun fiyatıyla da ilgi odağı olur. Gösterişli bir üretime sahip olan çelik yüzük modelleri ile aksesuar alanında tarzınızı yansıtabilirsiniz.

  • Kararma yapmayan çelik üretim
  • Ağırlık yapmayan hafif yapılı tasarım
  • Uzun ömürlü paslanmaz çelik malzeme

Şık Tasarımda Chavin Parlak Siyah Çelik Yüzük Özellikleri

Şık Tasarımda Chavin Parlak Siyah Çelik Yüzük Özellikleri

Hem kadın hem de erkek kullanımına uygun olarak tasarlanan Chavin çelik yüzük, siyah rengi ve özgün tasarımı ile göz alıcı bir görünüm sunar. Çelik üzerine siyah ipc kaplama yapılan ürün, sağlam yapısı ve dayanıklılığı ile öne çıkar. 1,8 cm üst genişliği bulunan yüzüğün, üst tasarımı oval kenarlara sahip kare yapıda üretilir. 14,8 gr ağırlığı ile parmakları yormaz ve zarif bir görüntü sunar. Chavin parlak siyah kadın-erkek çelik yüzük dc52 şık ve modern tasarımı ile öne çıkar. Çelik malzemeden oluşan üretimi sayesinde paslanma ve kararma sorunu çıkarmadan uzun süreli kullanım sağlar. 17 farklı beden seçeneği ile pek çok parmağa uyumlu olarak üretilir. Kullanıcılar ürünlerin uzun ömürlü olmasına dikkat eder. Chavin çelik yüzük, çarpma esnasında bükülme, eğilme veya çizilme sorunu yaratmayan darbelere maksimum dayanıklı yapıya sahiptir.

Tarzınızı Yansıtan Chavin Parlak Siyah Çelik Yüzük Modeli

Tarzınızı Yansıtan Chavin Parlak Siyah Çelik Yüzük Modeli

Oldukça farklı tarzda kullanıcıya hitap eden yüzük modeli rahat kullanımıyla da ön plana çıkar. Parmakları yormayacak hafif yapısı ve rahatsızlık vermeyecek düz tasarımı ile sürekli kullanıma uygun üretilir. Chavin yüzük erkek ve kadın kullanımına uygun modeli ile kullanıcıya sunulur. Sade tasarımı ile minimal bir yapıda üretilen yüzük, şık kombinler ile kullanıldığında gösterişli bir parça halini alırken günlük kullanımda ise tarz bir görüntü kazanır. Unisex üretime sahip yüzük, kişisel kullanımının yanı sıra oldukça değerli bir hediye olarak da görülür. Evli çiftlerin kullanımında sürekli parmakta bulunan yüzüğün dayanıklı yapıda olması göz önüne alınır. Su ve terle temasında renk atmaması veya kararmamasına dikkat edilir. Chavin parlak siyah çelik yüzük üretimi renk atma sorunu yaratmadan maksimum dayanıklılık ile uzun süreli kullanım sağlar.

Chavin Parlak Siyah Kadın Erkek Çelik Yüzük Fiyatları ve Yorumları

Chavin Parlak Siyah Kadın Erkek Çelik Yüzük Fiyatları ve Yorumları

Siyah rengi ile yüksek görsel etki sağlayan Chavin çelik yüzük kullanıcıları, ürünlerin altına yaptıkları yorumlar ile müşterilerin fikir sahibi olmasını sağlarken üreticinin de kendini geliştirmesine yardımcı olur. Chavin Parlak Siyah Kadın Erkek Çelik Yüzük dc52 yorum ve değerlendirmelerine baktığımızda yüzüğün yüksek değerlendirmeye sahip olduğu görülür. Yapılan yorumlarda kullanıcılar ürünün göründüğü gibi gayet şık ve dikkat çekici olduğunu yazar. Cam gibi bir görüntüye sahip olduğu ve genellikle hediye olarak alındığı da yapılan yorumlar arasında dikkat çeker. Görsel yönünün yanı sıra Chavin Parlak Siyah Kadın Erkek Çelik Yüzük dc52 fiyat performansıyla da müşterilerin dikkatini çeker. Uygun fiyata ve modern tasarıma sahip Chavin siyah çelik yüzük ile tarzınızı öne çıkarabilirsiniz.