Chavin Jade Yeşim Taşı Yüz Cilt Masaj Bakım Aleti Roller Guasha Cin235

99,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chavin Jade Yeşim Taşı Yüz Cilt Masaj Bakım Aleti Roller Guasha Cin235

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ehediye Satıcı Ünvanı: EHEDİYE BİLİŞİM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326057020900001 Vergi Kimlik Numarası: 3260570209
    Bu ürün Ehediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jade Yeşim Taşı 2 li Yüz Cilt Masaj Bakım Aleti Roller ve Guasha taşı. Özelliği
  • Orjinal doğal taştır. Doğal taş olduğu için renkler ve desenler %15 gibi farklılık gösterebilir. Cildin pürüzsüz olmasını ve parlak görünmesini sağlıyor. Kan dolaşımını hızlandırır, ruha sukunet verir. Toksinlerin atılmasını yardımcı olur. Elmacık kemiklerinde ve gözaltında bulunan fazla yağların atılmasına yardımcı olur. .Göz çevresine uyguladığınız masaj sayesinde, kronik sinüs ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. Cildin üzerinde lenfatik sıvının, lenf bezlerine tekrar gitmesini sağlar. Ölçüsü: 14 cm. ufak taş kısım genişliği : 2,2 cm. büyük taş genişliği : 4 cm. Yeşim taşının birçok sağlık sorununa iyi geldiği düşünülmektedir. Yeşim Taşıyla yüze masaj yapıldığında siyah noktaları tedavi ettiğine ve cilt allerjilerini iyileştirdiğine inanılmaktadır. Yanındaki Guasha taşı özellikleri : boyutları : 5,5 cm. x 8 cm. Gua Sha vücuttaki tıkanan enerjiyi, engellenen kan ve lenf dolaşımını serbest bırakmayı aktif şekilde yardımcı olur. Alt taba kadaki toksinler baskı uygulanarak, yüzeye atıldığında hücrelerin çalışmasını daha aktif duruma getirir. Ama en güzeli ise saniyeler içinde cilt bakımından çıkmışcasına dipdiri ve aydınlık bir surat! Kan dolaşımını hızlandırarak daha sıkı, daha pürüzsüz ve daha genç bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Böylece zamanla sarkan yanak bölgesinde lifting etkisini hızlıca görürsünüz .Yüz ve boyun kıvrımlarınızı kavrayan bu kalp şekli, geri dönüşümlü keseler için, uzun zaman cildinizin en iyi arkadaşı olsun. Cildin elastikiyetini hızla güçlendirir. Ciltteki çizgilerin oluşumunu ve enflamasyon oluşumunu engellediğine inanılmaktadır. Kan dolaşımını hızlandırarak ciltteki sarkmalara engel olduğuna. Ciltte zamanla büyüyen gözeneklerinizin küçülmesine yardımcı olur. Hücrelerin oksijen alma kapasitesini maksimum seviye getirir. Pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt yüzeyi yaratır, siyah noktaların oluşumunu engeller. Kullanım Şekli: Yüzünüzü ortadan ikiye böler gibi düşünerek, dış tarafına doğru hafif baskıyla ittirmeli siniz. 15 derecede tutun. Çene kemiğinde başlayarak önce kulağa kadar götürün.yanaklardan kulağa kadar çekin. En son olarak boyundan aşağı doğru toksinleri atın. Ürün kutusuzdur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Gua Sha
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver