Chavin İki Ejderhalı Kılıç Figürlü Taşlı Çelik Erkek Kolye dp87

414,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chavin İki Ejderhalı Kılıç Figürlü Taşlı Çelik Erkek Kolye dp87

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ehediye Satıcı Ünvanı: EHEDİYE BİLİŞİM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326057020900001 Vergi Kimlik Numarası: 3260570209
    Bu ürün Ehediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 8 adet sipariş verilebilir. 8 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün gri çelik üzerine siyah eskitme ipc kaplama yapılmıştır. Ürün boyutları
  • kolye ucu çapı 2,83 cm. x 4,4 cm. Zincir uzunluğu 60 cm. Zincir kalınlık: 3 mm. Kolye ucu : 12 gr. Zinciri : 16 gr. ile toplamda Kolye ucu : 28 gr. gelmektedir. 316 L Stainless Steel Çelik Yapısına sahiptir. 316 L çelik çelik ürünlerin içinde en kalitelisidir. Çelik ürünler zaman içerisinde Kararmaz , Paslanmaz , Ezilmez , Bükülmez , Oksitlenmez.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Chavin İki Ejderhalı Kılıç Figürlü Kolye Çeşitleri

Birçok kişi tarzını ve kişiliğini belli edebilmek için aksesuar kullanır. Kıyafetlerle aksesuarları kombinlerken en çok tercih edilen takılar ise kolyeler olmaktadır. Eski dönemlerden beri kolyeler insanlar tarafından kendini ifade edebilmek için kullanılmıştır. Günümüzde ise kolye kullanımı günlük, özel günlerde kullanım ve iş kıyafetlerine uygun tasarımlarla tercih edilen aksesuarlara dönmüştür. Her insanın zevkine ve tarzına göre değişiklik gösteren birçok kolye modeli bulunmaktadır. Kolyeler daha çok kadınlar tarafından tercih edilseler de erkek kullanıcılar tarafından da ilgi oldukça fazladır. Bu nedenle üreticiler herkese uygun modelleri ile, farklı uzunluklarda ve figürlerde kolye tasarlar. Ejderhalı kolye gibi erkeklerin ilgilerini çekebilecek birçok model bulunmaktadır. Kadın kullanıcılar daha çok altın veya taşlı kolyeler tercih etmektedir, erkek kullanıcılar ise daha çok gümüş, çelik veya metalik görünüme sahip kolye çeşitlerini tercih etmektedir.

  • Şık Tasarım
  • Gümüş Kolye
  • Dayanıklı

Kılıç Figürlü Taşlı Çelik Erkek Ejderhalı Kolye Dp87

Kılıç Figürlü Taşlı Çelik Erkek Ejderhalı Kolye Dp87

Birçok erkek kullanıcı gümüş kolyeleri tercih etseler de çelik kolyeler de gümüş gibi dayanıklı olduğundan kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. İki Ejderhalı Kılıç Figürlü Taşlı Çelik Erkek Kolye dp87 çelik ejderha tasarımı sayesinde kolye üzerinde agresif bir tarz yaratmaktadır. Aynı zamanda kolyenin tam ortasında bulunan taş sayesinde kraliyet ailesine aitmiş gibi asil bir izlenim yaratmaktadır. Chavin ejderha kolye tasarımı sayesinde orta çağda üretilmiş bir kolye gibi görünmektedir. Ürünün çelik bir yapıya sahip olması dışarıdan gelebilecek darbelere veya düşürmelere karşı kolyeyi oldukça dayanıklı kılmaktadır. Çelik yapısından dolayı normal bir kolyeye göre ağır olsa da sizi rahatsız etmeyecektir. Çelik malzemenin dayanıklılığının yanında bir diğer avantajı da şık tasarımıdır. Bu sayede aksesuarınız gümüş bir kolye gibi görünür ve kullanma talimatlarına uyulduğu takdirde kararma, oksitlenme ve paslanmaya karşı dayanıklıdır.

Chavin Çelik Ejderhalı Kolye Tasarımı

Chavin Çelik Ejderhalı Kolye Tasarımı

Chavin çelik kolye tasarımı ortaçağ döneminden esinlenilmiş bir görünüşe sahiptir. Kolyenin iki yanında bulunan ejderhalar ortasında bulunan taşı koruyormuşçasına etrafını sarmaktadır. Taşın tam arkasından inen şövalye kılıcı ile oldukça asil bir görünüm kazanmıştır. Chavin kolye erkek modeli sanki bir krallığın sembolüymüş gibi bir tasarıma sahiptir. Tüm bu figürlerin çelik olmasından ötürü kolye ağır bir yapıya sahiptir. Zinciri ise kullanılan figürlere göre uygun olarak üretilmiştir. Tasarımın agresif bir yapıya sahip olması erkek kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmiştir. Iki ejderhalı kılıç figürlü taşlı çelik erkek kolye dp87 yorumları sayesinde bu modelin erkek kullanıcılar tarafından beğenildiği de gözler önüne serilmiştir. Çelik kolyelerin kullanım kolaylıkları arasında ezilme ve bükülmelere karşı dayanıklılığı yer alır. Tasarımı sayesinde kullanan kişiye sanki bir ortaçağ şövalyesiymiş gibi histeriğinden emin olabilirsiniz.

Ejderhalı Kolye Erkek Model Fiyatları

Ejderhalı Kolye Erkek Model Fiyatları

Kolyelerin fiyatları tasarımına göre ve içeriğindeki malzemeye göre fiyat aralığı değişmektedir. Kolyeler altın, gümüş ve çelik gibi birçok değerli malzemeden üretilebilmektedir. Aynı zamanda malzeme kadar tasarım da önem taşımaktadır. İki ejderhalı kılıç figürlü taşlı çelik erkek kolye dp87 içeriğindeki çelik sayesinde fiyatı diğer seçeneklere göre daha uygun olmaktadır. Tabi her malzeme de kendine göre özelliği bulunmaktadır. Çelik malzeme sayesinde kolyeler uzun süre tamir görülmeden kullanma imkanı sunar. Chavin ejderha kolye tasarımından ötürü diğer kolye modellerine göre her bütçeye uyan bir fiyata sahiptir. Bu nedenle birçok kullanıcı çelik malzemeye sahip kolyeleri daha çok tercih etmektedir. Sizler de hem gümüş gibi parlayan hem de aşırı dayanıklı bir kolye arıyorsanız iki ejderhalı kılıç figürlü taşlı çelik erkek kolye dp87 modelini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Trendyol üzerinden iki ejderhalı kılıç figürlü taşlı çelik erkek kolye dp87 - ehy-dp87 ürününü inceleyebilir, dilediğiniz zaman ürünü sipariş edebilirsiniz.