Chavin Büyük Ekstra Geniş Çeneli Profesyonel Tırnak Makası Cin292

333,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chavin Büyük Ekstra Geniş Çeneli Profesyonel Tırnak Makası Cin292

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ehediye Satıcı Ünvanı: EHEDİYE BİLİŞİM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326057020900001 Vergi Kimlik Numarası: 3260570209
    Bu ürün Ehediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yandaki yuvarlaktaki renk pembe veya mavi olabilir. Büyük boy. Tırnak makası keskin, sağlam, taşınabilir ve esnek olan paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Paslanmaz ve yıkanması kolay. Bununla birlikte, en az on yıl içinde başka bir tırnak makası satın almak zorunda değilsiniz. Kalın tırnaklar için ekstra geniş çene kavisli bıçaklar. Keskin, Kavisli, Geniş çene bıçakları 15 mm ye kadar açılabilir. Sert, mantar, diyabet, paronişi, yaşlanma ve diğer sağlık endişeleri nedeniyle kalın veya batık ayak tırnaklarınız için mükemmel seçim. Ayak tırnağı manikür veya pedikür aracı olarak kullanılabilir. Kalın tırnaklar için ideal. Daha iyi ergonomi: Eşsiz sap tasarımı, kesme makinesinin parmaklarınızı beşik haline getirmesini sağlar, böylece daha güvenli kontrol etmenizi ve daha kolay bir kullanmanızı sağlar. İyi kavrama ve kaymaz eylem için özel tasarım. Özel dayanıklı olması için tasarlanmıştır. Boyut 8,7 x 1,6 cm. Kutusunda gönderilir.
Geri Bildirim Ver