Chanel No 5 Edp 50 ml Kadın Parfümü 3145891254303

2.040 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chanel No 5 Edp 50 ml Kadın Parfümü 3145891254303

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün spreyli değil, dökme üründürEsans
  • Oryantal, odunsu. Şimdi ve sonsuzun parfümü. Zamansız bir klasik, bir ikonTepe Notası
  • Aldehitler, bergamot, limon, portakal çiçeği, ylang ylangKalp Notası
  • Yasemin, gül, süsen, zambak Dip Notası: Vetiveri, sandal ağacı, vanilya, amber, paçuli

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Boy 50 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Chanel No 5 Edp 50 ml Kadın Parfümü 3145891254303 Trendyol'da!

Chanel No 5 EDP 50 ml kadın parfümü, dünya genelinde efsane olan ve pek çok kadın tarafından ilgisiyle kullanılan bir parfümdür. Pek çok kadının favorisi olmasını sağlayan özel formülü sayesinde, uzun süre kalıcı ve dikkat çekici bir kokuya sahiptir. 50 ml şişesinde sunulan parfüm, uzun süreli kullanımlar için idealdir.

  • Zarif ve çekici koku

  • Uzun süre kalıcı

  • Şık ambalaj tasarımı

Chanel No 5 EDP 50 ml Kadın Parfümü Özellikleri

Chanel No 5 EDP 50 ml Kadın Parfümü ÖzellikleriChanel No 5 EDP 50 ml kadın parfümü özellikleri incelendiğinde uzun süre kalıcı olmasının yanı sıra, kadınların, kendilerini daha öz güvenli ve kadınsı hissetmelerini sağlar. Özel formül notalarından oluşması ön plana çıkar. Chanel No 5, özenle seçilmiş çiçek notalarının harika bir karışımıdır. İçerisinde bulunan buket çiçekleri, yasemin ve gül gibi notalar, parfümü sofistike ve zarif kılar. Chanel No 5'in orijinal formülü, parfümün başka hiçbir kokuya benzemeyen özgün bir koku yaratmasını sağlar. Eau de Parfum formülüne sahip olan bu parfüm, özellikle hem uzun süreli kullanım sunar hem de kalıcılığının çok daha uzun süre etkili bir şekilde sürdürür. Sabah uygulandığında dahi akşama kadar tazelik hissi verir. Chanel No 5, ünlü cam şişesi ve etiketi ile tanınır. Basit ve şık tasarımı sayesinde, kullanıcıların dikkatini çeken bu şişe tasarımı Chanel için bir imza niteliğine sahiptir.

Chanel No 5 EDP 50 ml Kadın Parfümü Kullanımı

Chanel No 5 EDP 50 ml Kadın Parfümü KullanımıChanel No 5, benzersiz ve unutulmaz bir koku sunarken, herkesin hafızasında iz bırakmasının yanı sıra, kullanıcısını her zaman özel hissettirir. Klasik ve şık bir tasarımı yansıtan şeffaf şişesi ve özel tasarım etiketiyle öne çıkan bu parfüm, şık ve zarif aksesuar gibi görünür. Sahip olduğu pek çok özellik sayesinde rahat ve fonksiyonel bir kullanıma sahip olan bu ürün, özellikle, kullanıcılara öz güven kazandırabilir. Özel günlerde veya özel anlarda kendinizi daha özel hissetmenize yardımcı olur. Chanel No 5 kullanmak, kadınların kendilerini daha öz güvenli ve dikkat çekici olmalarını sağlar. Özel ve günlük kullanım için uygun içeriğe sahip olan Chanel No 5 Eau de Parfum, kişinin tercihine bağlı olarak istediği bölgeye uygulanabilir. Doğrudan tenle temas ettiğinde daha kaliteli bir koku ve uzun süreli kalıcılık sunar. Parfümü bileklerinize, boyun bölgesine veya bilek içlerinize birkaç püskürtme yaparak uygulayabilirsiniz. Parfümün kokusu cildinizle etkileşime girdikçe, sofistike notaları ortaya çıkar.

Chanel No 5 EDP 50 ml Kadın Parfümü Fiyatı

Chanel No 5 EDP 50 ml Kadın Parfümü FiyatıHerkesin tanıdığı ve hatırladığı bir koku haline gelen Chanel No. 5, kadınlar için özel olarak formüle edilen eşsiz bir koku yapısına sahiptir. Parfüm, kadınsılığı ve zarafeti vurgularken aynı zamanda bu kokuyla, bir adım önde olmalarını da sağlar. Özel bir koku içeriğine sahip olan Chanel No 5, olumlu bir izlenim bırakmanıza yardımcı olur. İlk karşılaşmada akılda kalmanızı sağlar. Klasik ve zarif bir koku ile güven veren bir seçenek sunan bu parfüm, kullanıcılarına unutulmaz bir koku deneyimi sunar ve her zaman özel hissetmelerini sağlar. Klasik tasarımı ve sofistike notaları, kullanıcıların olumlu bir izlenim bırakmalarına yardımcı olur. Her türlü özel anı daha özel hale getirir. Chanel No 5, kadınsılık ve zarafeti vurgulayan bir parfüm olarak yıllardır tüm dünyada sevilerek kullanılır. Chanel No 5 EDP 50 ml kadın parfümü yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Chanel No 5 EDP 50 ml kadın parfümü fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.