Chanel Bleu De Edp 50 ml Erkek Parfüm 3145891073508

5.300 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chanel Bleu De Edp 50 ml Erkek Parfüm 3145891073508

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BYR KOZMETİK Satıcı Ünvanı: BYR KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195090051500001 Vergi Kimlik Numarası: 1950900515
    Bu ürün BYR KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üst notası, pembe biber, turuçgiller , vetiver, orta notası, greyfurt, kuru sedir ağacı notaları, labdanum (Laden Reçinesi), alt notası, tütsü, zencefil, sandal ağacı.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Chanel Bleu De Edp 50 ml Erkek Parfüm 3145891073508

Yıllardır severek kullanılan ve en popüler parfümler arasında yer alan Chanel Bleu de Chanel EDP (Eau de Parfum), Chanel tarafından üretilen bir parfümdür. EDP, parfümlerin kalıcılık ve yoğunluk açısından en yüksek olan kategorisi olarak tanımlanır. Chanel Bleu de Chanel EDP, erkekler için tasarlanmış hafif, taze ve fütüristik bir koku sunar.

 
  • EDP
  • 50 ml
  • Şık şişe tasarımı

Chanel Bleu De Edp 50 ml Özellikleri

Chanel Bleu De Edp 50 ml Özellikleri

Chanel Bleu De Edp 50 ml erkekler için üretilen klasik kokular arasında yer almaktadır. Chanel markasına ait olan bu kaliteli parfüm, klasik ve modern bir tarza sahip bir erkek parfümüdür. Üst notalarında pembe biber, turunçgiller, vetiver ve greyfurt bulunur. Orta notalarında kuru sedir ağacı, labdanum ve zencefil bulunur. Alt notalarında tütsü, sandal ağacı ve zencefil bulunur. Bu notalar, Chanel Bleu de Chanel'in karizmatik, hareketli ve enerjik bir atmosfer yaratmasına yardımcı olur. Parfüm, erkekler için rafine, yüksek kaliteli ve güçlü bir koku sunar. Sunduğu bu güçlü karışımlar ve EDP özelliği ile gün boyu üzerinizden çıkmayacak bir koku olarak karşınıza çıkar. Chanel Bleu De Edp 50 ml erkek parfüm yorumları ve değerlendirmelerinde pek çok kullanıcı, bu parfümün yıllardır kendilerinin imza kokuları olduklarını belirtmektedirler.

 

Chanel Bleu De Edp 50 ml Kullanımı

Chanel Bleu De Edp 50 ml Kullanımı

Bleu De Chanel Edp 50 ml, Chanel'in erkek parfümleri arasında popüler olan bir parfümdür. Üst notaları pembe biber, turunçgiller, vetiver ve greyfurt gibi taze ve enerjik notalardan oluşur. Orta notalar arasında kuru sedir ağacı, labdanum (Laden Reçinesi) gibi güçlü ve sert notalar bulunur. Alt notalar arasında tütsü, zencefil, sandal ağacı gibi kalıcı ve rahatlatıcı notalar bulunur. Parfüm, enerjik, hafif, zarif ve güçlü bir imajı yansıtmak isteyen erkekler için tasarlandı. Chanel Bleu de EDP, klasik ve şık bir tarzı olan, sofistike ve zarif bir kişilik taşıyan erkekler için uygun bir parfümdür. Parfüm üstte ciddi bir şekilde duracağından klasik ve sofistike bir tarz ile birleşmiştir. Bu enfes oryantal koku zengin ve yoğundur, sizi bu güçlü evin sıcak, baharatlı ve aromatik notalarıyla sarar. Koku, odunsu bir taban üzerinde pembe biber ve narenciye notalarının çarpıcı bir akordu ile açılır.

 

Chanel Bleu De Edp 50 ml Fiyatı

Chanel Bleu De Edp 50 ml Fiyatı

Chanel Bleu De Edp 50 ml erkek parfüm yıllardır sevilerek kullanılan ve Chanel’in en popüler erkek parfümleri arasında yer alan bir parfümdür. Üst ve orta notalarında güçlü karışımları bir araya getiren bu parfüm EDP özelliği ile kullanıcılarına bu karışımları aynen yansıtır. Koku denildiğinde arkada bir imza bırakabilecek nitelikte parfüm arayanlar için ideal bir seçenek olabilir. Çünkü Edp özelliği parfümü gün boyunca uçmayacak şekilde bir parfüm yapmaktadır. Şişenin şık ve zarif dikdörtgen lacivert tasarımı da klasik sever erkeklerin tarzıyla adeta bütünleşecektir. Edp özelliği olduğundan dolayı sadece 3 fısla birlikte yüksek bir etki alabilirsiniz ve böylelikle 50 ml’lik şişe içeriği uzun süreli bir kullanım sağlar. Chanel Bleu De Edp 50 ml erkek parfüm fiyatı detaylarıyla birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünü inceledikten sonra hemen tek tıkla siparişini oluşturabilir ve güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.