Chanel Allure Homme Sport Edt 100 ml Erkek Parfüm 3145891236309

4.850 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chanel Allure Homme Sport Edt 100 ml Erkek Parfüm 3145891236309

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chanel Allure Homme Sport EDT 100 ml Erkek Parfüm Aromatik:Dinamik Ve Hafif Kokulardır.Temel Notaları Adaçayı, Biberiye Gibi Kokulu Bitki Esanslarıdır.Deniz Ve Çiçek Notaları İle Zenginleştirilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Boy 100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Chanel Homme Sport EDT 100 ml Erkek Parfüm

Koku, kişilerin imajını oluşturan etkenlerden biridir. Bu özelliği sonucunda pek çok değişik özelliğe sahip parfüm çeşidi tasarlanır. Tasarlanan bu çeşitler arasından erkeksi ve modern bir imaj çizilmesine aracı olan Chanel Allure Homme Sport EDT 100 ml erkek parfüm seçeneği, öne çıkar. Ürün, karakteristik kokulardan biridir. Modern, enerjik bir havanın oluşturulmasında büyük katkı payına sahiptir. İçerisinde bulunan notalar sayesinde çok sayıda kişinin dikkatini çeken eşsiz bir kokuya sahiptir. Bu özelliği ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile kullanılmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda 100 ml olarak müşterilere ulaştırılır. İdeal miktar niteliği sayesinde çok sayıda kişinin ihtiyacının cevaplandırılmasına olanak tanır. Siz de karakteristik kokular arasında kendine yer bulup 100 ml olarak müşterilere sunulan ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Hoş şişe tasarımı
  • Dikkat çeken koku
  • Uzun süre kalıcılık

Etkileyici Chanel Allure Homme Sport EDT Erkek Parfüm

Etkileyici Chanel Allure Homme Sport EDT Erkek Parfüm

Chanel sport erkek parfüm seçeneği, içerisinde kullanılan notalar ürünün modern bir karakter kazanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda enerjik bir hissiyatın oluşmasında büyük katkı payına sahiptir. Ürünün üst notasını incir, mandalin ve portakal oluşturur. Turunçgilin etki altına alan esansı ile incirin tazeliği parfümün eşsiz bir kokuya sahip olmasına katkı sağlar. Parfüm sıkıldığı anda müşterileri karşılayan bu notalar ürünün tercih edilirliğinin olumlu yönde değişmesine katkı sağlar. Üst notanın başarısını orta nota devam ettirir. Orta notada kakao ve amber kokularına yer verilir. Chanel erkek parfüm seçeneği, orta kokusunda yer alan esanslar sayesinde müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Erkeksi ve dinamik bir imaj çizilmesinde büyük etkiye sahiptir. Siz de içerisinde yer alan eşsiz notalar ile cezbedici bir kokuya sahip olan ürünü tercih edebilirsiniz.

Chanel Allure Homme Sport EDT Erkek Parfüm Yorumları

Chanel Allure Homme Sport EDT Erkek Parfüm Yorumları

Chanel Allure Homme Sport EDT 100 ml erkek parfüm yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürünün sunumunu yapan alt notasında ise paçuli ve sedir esaslarına yer verilir. Kapanışı sağlayan alt notalar ürünün iz bırakan bir kokuya sahip olmasına katkıda bulunur. Aynı zamanda ürün, kullanım açısından da müşterilere büyük avantaj sağlar. Ten üzerine uygulanabilmesinin yanı sıra çeşitli kıyafetlere de sıkılabilir. Kıyafetlerde leke ya da iz gibi herhangi bir durumun görülmesi söz konusu değildir. Bu sayede çok sayıda kişinin istek ve ihtiyacının cevaplandırılmasına yardımda bulunur. Chanel Allure Homme Sport EDT 100 ml erkek parfüm kullananlar üründen oldukça memnundur. Siz de alt notasını oluşturan kokuları sayesinde çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanıp kıyafet ve ten üzerine uygulanabilen ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Chanel Allure Homme Sport EDT Erkek Parfüm Fiyatı

Chanel Allure Homme Sport EDT Erkek Parfüm Fiyatı

Chanel Allure Homme Sport EDT 100 ml erkek parfüm fiyatı; ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürün, oldukça hafif kokuların bir araya getirilmesi sonucunda tasarlanır. Bu özelliği sayesinde temiz ve etki altında bırakan bir koku ile müşterileri karşılar. Parfüm, günlük kullanıma uygundur. Aynı zamanda pek çok değişik mevsimde de müşteri istek ve ihtiyaçlarının cevaplandırılmasına yardımcı olur. Yaz, bahar ya da kış gibi pek çok mevsimde müşterilerin etkileyici ve dikkat çeken bir kokuya sahip olmasına olanak tanır. Bu özelliklerinin yanı sıra gençlerden yetişkinlere kadar değişik yaş aralığında bulunan çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden biri olmayı başarır. Siz de günlük kullanıma uygun olup değişik mevsimlerde müşteri ihtiyaçlarını cevaplandıran ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.