Ceyo Kadın Terlik 9932 (35-41)

690 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
35
36
37
38
39
40
41
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ceyo Kadın Terlik 9932 (35-41)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ceyo Satıcı Ünvanı: CEYO ORTOPEDİK SANDALET SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209000233600016 Vergi Kimlik Numarası: 2090002336
    Bu ürün Ceyo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ayağın bastığı üst katman odacığında bulunan yumuşak poliüretan jel CEYO nun üstün ayak anatomisi ile birlikte mükemmel bir uyum içinde çalışır. Yürüme esnasında topuğu rahatlatırken, alt katmanda bulunan yüksek yoğunluklu köpük yapısı sayesinde her adımda ekstra esneme ve rahatlık sağlar. Cinsiyet: Kadın
  • Kullanım: Günlük
  • Üst Malzeme: Tekstil
  • Taban Malzemesi: Poliüretan
  • İç Malzeme: Suni Deri, Tekstil
  • Topuk Yüksekliği: 5 Cm
  • ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Dolgu Topuklu
  • Renk Bordo
  • Taban Materyali Poli
  • Saya Materyali Tekstil
  • Astar Materyali Suni Deri
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

Ceyo 9932 Topuk Dikeni Kadın Terlik Bordo

Terlikler, gün içinde rahat yürümek için giyilen ürünlerden biridir. Farklı amaçlar için de kullanılabilen terlik modelleri bulunur. Topuk dikeni rahatsızlığı geçiren kişiler için özel olarak tasarlanan Ceyo 9932 topuk dikeni kadın terlik bordo rengi ile büyük beğeni toplar. Hem şık bir görünüm elde etmenize hem de ağrılarınızın azalmasına yardımcı olur. Tedavi sürecini hızlandırmak için belli noktaları bulunan bu terlik, özel tabanı sayesinde acısız bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Terlik tabanının topuk bölgesine denk gelen yerinde özel olarak tasarlanan bir alan bulunur. Bu alan, topuğa yüklenen ağırlığı yumuşatarak rahat bir şekilde yürümenizi sağlar. Hastalığın ilerlemesini durdurmak ve tedaviyi hızlandırmak için bu özel olarak üretilen terliği tercih edebilirsiniz.

  • Topuk bölgesi özel olarak tasarlanan taban
  • Kaliteli materyaller ile üretim
  • Şık ve modern tasarım

Şık Tasarımlı Ceyo 9932 Topuk Dikeni Kadın Terlik

Şık Tasarımlı Ceyo 9932 Topuk Dikeni Kadın Terlik

Hem kaliteli hem de şık tasarıma sahip ürünler her zaman ön plana plana çıkar. Yüksek konfor sağlayan Ceyo 9932 kadın terlik, bordo rengi ile dikkatleri üzerine çeker. Tamamen kumaştan üretilen bu ürün, ayağın hava almasını sağlayarak gün içinde konforlu bir şekilde yürüyebilmenizi sağlar. Normal terliklerle aynı şekilde tasarlanan topuk dikeni terliği, medikal görüntünün önüne geçerek günlük hayatınızda keyifle kullanabilme imkanı tanır. Kalın siyah tabanı kaliteli malzemelerden üretilerek uzun süre yıpranmadan kullanabilme avantajı sağlar. Topuktan ayak ucuna doğru alçalan tabanı topuğa binen yükü hafifleterek ağrılarınızın azalmasına yardımcı olur. Özel olarak tasarlanan bu ürün, her mevsimde kullanıma uygun olan malzemelerden yapılır. Böylece sürekli olarak terlik değiştirmenize gerek kalmadan tedavinize devam edebilirsiniz. Ceyo 9932 sayesinde dikenin uyguladığı baskıyı azaltabilir, güvenli bir şekilde yürüyüşe çıkabilirsiniz.

Ceyo 9932 Topuk Dikeni Bordo Kadın Terlik Özellikleri

Ceyo 9932 Topuk Dikeni Bordo Kadın Terlik Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan ürünler her zaman ön plana çıkar. Topukta oluşan sivri uçlu kemik büyümelerine topuk dikeni adı verilir. Bu hastalığın iyileşmesi için özel tasarımlı terliklere ihtiyaç duyulur. Ceyo 9932 topuk dikeni kadın terlik bordo kullananlar dikeni iyileştirebilen tasarımı için bu ürünü tercih ederler. Terliğin topuk kısmında özel olarak üretilen mavi bir parça bulunur. Bu parça topuk dikeninin üzerine binen yükü hafifleterek acı çekmenizi önler. Yumuşak bir dokuya sahip olan bu mavi alan, topuk hareketleri için süspansiyon görevi görerek dikenin batmasını engeller. Basıncı azaltıp hareket etmenizi sağlayarak tedavi sürecine katkıda bulunur. Sadece topuk değil, bir bütün olarak ayak konforunu önemseyen bu ürün, gün içinde rahatça dolaşabilmenizi sağlar. Günün her saatinde üstün performans sergileyen bu terliği, ister evde ister dışarıda giyebilirsiniz.

Ceyo 9932 Topuk Dikeni Kadın Terlik Bordo Fiyatları ve Yorumları

Ceyo 9932 Topuk Dikeni Kadın Terlik Bordo Fiyatları ve Yorumları

Ceyo 9932 topuk dikeni kadın terlik bordo fiyatları belirlenirken ürünün tüm kullanışlı özellikleri göz önüne alınır. Topuk dikeni hastalığının ilerlemesini önleyen tabanı ile ön plana çıkar. Mavi bölgesi ile topuğa binen yükün hafiflemesine yardımcı olur. Şık tasarımı, hasta terliği görüntüsü yerine modern bir görünüm elde etmenizi sağlar. Bordo rengi ile dikkat çekici kombinler yapabilme fırsatı sunar. Birçok kıyafetle uyum içinde kombinleyebileceğiniz bu ürün, hem ağrılarınızı dindirir hem de modern görünmenizi sağlar. Normal tabana sahip ayakkabılar ve terlikler topuk dikeninizin ağrı yapmasına sebep oluyorsa bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ayağında topuk dikeni bulunan yakınlarınıza gönül rahatlığı ile hediye edebilir, iyileşmelerine yardımcı olabilirsiniz. Satın almadan önce Ceyo 9932 topuk dikeni kadın terlik bordo yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilir, Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.