Ceylon Tanay 1000gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ceylon Tanay 1000gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • %100 Orijinal Seylan (Ceylon) Yaprak Çayı
  • Harika rengi ve enfes aromasıyla keyifli anlarınız için üretilmiş.
  • Serin ve kuru yerde saklayınız.
Geri Bildirim Ver

Tanay Ceylon 1000 Gr Seylan Çayı

Tanay Ceylon çay dünyanın sadece belirli bir bölgesinde yetişen özel yapraklardan üretilir. Kendine has lezzetini yetişme alanındaki şartlardan alır. Bu sayede benzersiz lezzeti ve kokusu ile öne çıkar. Seylan çayı kendine has lezzeti ve kokusu ile tüm dünyada tanınır. Tanay Ceylon çay üstün kalitesini her yudumda hissettirir. Siyah çay severleri yoğun içimi, buruk tadı ve demi ile tatmin eden başarılı bir seçimdir. Tanay Ceylon çay:

  • 1000 gramlık paketiyle Tanay Ceylon çay uzun süreli bir kullanım sunar. Özellikle iş yerleri gibi kalabalık alanlar için ekonomik bir seçim olarak öne çıkar.
  • Sri Lanka’nın kendine has ikliminde yetişen seylan çayı lezzeti ile oldukça beğenilir. Herkes tarafından sevilerek içilir.
  • Titiz bir üretim sürecine sahip olan ürün kalitesiyle öne çıkar. Sağlıklı bir seçimdir. Güvenle tüketilebilir.

Ceylon Tanay Seylan Çayı Lezzetli midir?

Tanay Ceylon 1000 Gr Seylan Çayı

Tanay Ceylon çay kendine farklı ve eşsiz bir lezzete sahiptir. Ceylon çayı dünyada sadece Sri Lanka’da yetişir. Toplanmasından paketlenmesine dek doğal aromasını ve lezzetini kaybetmemesi için özenli bir süreçten geçer. Bu sayede aroması ve lezzeti her yudumda yoğun olarak hissedilir. Kokusu lezzetini pekiştirerek içim keyfini artırır. Eşsiz lezzeti ile keyifli bir içim sunar. Günün her anında tüketilebilir. Tanay Ceylon çay en iyi sonucu kireçsiz ve yumuşak su ile demlendiğinde sunar. Çay miktarı damak tadına göre ayarlanabilir. Ortalama 10-15 dakikalık demlenme süresi Tanay Ceylon çayın eşsiz lezzetini ideal oranda suya aktarması için yeterlidir. Lezzetini pekiştiren zengin aroması anında hissedilir. Taylan Ceylon çay lezzeti ile tiryakileri tatmin eder. Serin ve nemden uzak alanlarda muhafaza edildiğinde tazeliğini uzun süre korur.

Ceylon Tanay Seylan Çayı Kaliteli ve Güvenilir midir?

Tanay Ceylon çay gıda güvenliğine uygun koşullarda üretilen kaliteli bir üründür. Sri Lanka’nın üstün kaliteye sahip çay yaprakları elle toplanır. Titiz bir hazırlık süreci dahilinde üretilir. Üretim aşamasında çay yaprakları özel bir haddeleme tekniği ile işlenir. Tanay Seylan çayı 1000 gr şeklinde el değmeden paketlenir. Tüm bu özenli üretim sürecinin neticesinde Tanay Ceylon çay her yudumda güvenle tüketilebilir. Tanay Ceylon çay paketi içinde sadece Sri Lanka’dan toplanan yapraklar yer alır. Farklı çay türleri ile harmanlanmaz. Paket içeriğinin tamamı dünyanın en kalitelilerinden birisi olarak kabul edilen seylan çayından oluşur. Tanay Ceylon çayı kalitesini lezzeti, aroması ve rengi ile her bardakta ortaya koyar. Üstün kalitesi ve güvenilirliği ile Tanay Ceylon çay tiryakiler için iyi bir seçimdir.

Ceylon Tanay Seylan Çayı Sağlıklı mıdır?

Tanay Ceylon çay dengeli miktarlarda tüketildiğinde insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Paket içeriğinde sadece kaliteli ve güvenilir bahçelerde yetiştirilen en taze ve zengin aromaya sahip yapraklar bulunur. Çay uzmanları tarafından seçilen yaprakları ile sağlıklı bir içim sunar. Bu sayede günün her anında güvenle tüketilebilir. Ancak aşırı tüketiminden kaçınılmalıdır. Uygun fiyat seçenekleri ve avantajlı kampanyaları ile online alışveriş alanında adından sıkça söz ettiren Trendyol’da yer alan çok sayıda Tanay seylan çayı 1000 gr yorumları ile ürüne dair merak ettiklerinize yanıt bulabilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan yararlanarak alışveriş yapabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı bütçe dostu bir şekilde satın almak için mobil uygulamayı veya web sitesini kullanabilirsiniz. Evinizin veya iş yerinizin konforunda ihtiyaçlarınızı sadece birkaç tıklama ile temin edebilirsiniz.