Çeyiz Diyarı Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü Cappucino

1.099,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Çeyiz Diyarı Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü Cappucino

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çeyiz Diyarı Satıcı Ünvanı: ÇEYİZDİYARI TEKSTİL ZÜCCACİYE ELEKTRONİK TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249069757900001 Vergi Kimlik Numarası: 2490697579
    Bu ürün Çeyiz Diyarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çift Kişilik Yatak Örtüsü Marka: Çeyiz Diyarı Yatak örtüsü: 250x260cm Yastık Kılıfı : 55x75 cm 2 adet Kırlent Kılıfı: 30x50 cm 1 adet %60 Pamuk %40 Polyester Kumaştan Üretilmiştir. Yatak Örtüsünün İçersinde Elyaf Dolgu Mevcuttur. YIKAMA TALİMATLARI Elde veya çamaşır makinasında bol suyla 30`de yıkayınız. Islak bekletmeyiniz ve çamaşır suyu kullanmayınız. Yıkama esnasında koyu renkleri ayrı tutunuz. Düşük devirde tamburlu kurutucuda kurutabilirsiniz. Açık ve koyu renkleri ayrı yıkayınız, -Islak bekletmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 240 x 260
  • Çarşaf Türü Çarşafsız
  • Dolgu Materyali Elyaf
  • Özellik Solmaya Dayanıklı
  • Materyal Pamuk Polyester
  • Beden 180 x 240
  • Renk Bej
  • Desen Çizgili
Geri Bildirim Ver

Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü ile Huzurlu Uykular

Çeyiz ihtiyacı olmasa bile her insan yatak örtüsü ihtiyacı duymaktadır. Yatak örtüleri nevresimin üstünü kapatmak amacı ile kullanılıp, hoş bir görüntü vermektedir. Çift kişilik ya da tek kişilik yatak örtüleri mevcuttur. Yatak örtülerine çeyiz hazırlanacağı zamanlarda daha fazla talep olmakla birlikte her insan ihtiyaç dâhilinde veya ihtiyaç olmadan yatak örtülerine talep çok fazla göstermektedir. Çeyiz diyarı satıcısı en çok satanlara yükselen bir satıcıdır. Her evde bir yatak olacağından kaynaklı, her evin ihtiyacı haline gelmektedir yatak örtüleri. Çeyiz Diyarı Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü Cappucino, herkesin gözde bir tekstil ürünü haline gelmiş bir parçadır. Yatak örtüleri iki yastık kılıfı ve bir yorgan üstüne örtülmek için kullanılan kapatıcı bir yatak örtüsü mevcuttur.

  • Güzel Görüntü
  • Çeyiz Diyarı Ürün Kalitesi
  • Meltem Yatak Örtüsü Renk Çeşitliliği

Çeyiz Diyarı Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü Cappucino Özellikleri

Çeyiz Diyarı Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü Cappucino Özellikleri

Çeyiz diyarı Meltem çift kişilik yatak örtüsü, yastık kılıfları ve kırlent olmak üzere belirli bir ölçüye sahiptir. Yatak örtüsünün ölçüleri 260 x 260 cm’dir, yastık kılıflarının ölçüleri 60 x 80 cm olmak üzere iki adet yastığı mevcuttur. Kırlent ölçüleri ise 35 x 50 cm olmak üzere bir adet mevcuttur. Ürünün kumaş türü %100 pamuk kumaştan üretimi sağlanmıştır. Ürün pamuktan üretildiği için yıkama talimatı olarak elde yıkayabilirsiniz ya da çamaşır makinasında 30 derece sıcaklıkta yıkama yapabilirsiniz. Yıkama esnasında ürünün renk tonuna uygun renkler ile yıkama gerçekleştirebilirsiniz ya da tek başına yıkama yapabilirsiniz. Koyu renkler ile çamaşır makinasına atılmaması gerekmektedir. Çeyiz Diyarı Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü Cappucino satın al işlemi ile ürüne sahip olabilirsiniz. Ürünü talimatlara uygun bir şekilde kullanmadığınız müddetçe ürün yanlış kullanım hasarı ile karşılaşmanız mümkündür.

Çeyiz Diyarı Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü Cappucino İçeriği

Çeyiz Diyarı Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü Cappucino İçeriği

Ürünün kullanıcı yorumlarını değerlendirdiğiniz zaman satın alan kişilerin memnuniyetine göz atarak ürünün kalitesi hakkında az çok çeşitli bilgilere sahip olmanız mümkündür. Meltem yatak örtüsü kumaş içeriği pamuktan yapılmış olmasından dolayı buradan da yola çıkarak kaliteli bir ürün olduğunu anlamaktayız. Kumaş kalitesi birçok kullanıcı tarafından çok önemli olmasından dolayı gönül rahatlığı ile kaliteli bir kumaşa sahip yatak örtüsü denilebilir. Kumaşının kalitesini satın aldığınızda hem dokunarak test edebileceğiniz gibi hem de ürünü yatağınıza serdiğinizde duruşundan da kaliteli görüntüsü ile sizleri memnun edip, sevindirecektir. Çeyiz diyarı çift kişilik meltem yatak örtüsünün çeşitli renkleri mevcuttur. Ürünü talimatlarına uygun bir şekilde kullandığınız müddetçe bir problem yaşama olasılığınız yoktur.

Çeyiz Diyarı Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü Cappucino Yorumları

Çeyiz Diyarı Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü Cappucino Yorumları

Meltem çift kişilik yatak örtüsü cappucino rengi başta olmak üzere krem, pudra, gri, ve siyah renkleri ile satışa sunulmaktadır. Cappucino rengi ile öncelikli olarak göze çarpan meltem yatak örtüsü diğer renkleri ile de göze çarpmaktadır. Cappucino tonları hem sadeliği yansıtırken hem de evinize spor bir hava katabilir. Çeyiz Diyarı Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü Cappucino 206599 popüler ürünler kategorisine giren bir seçenek olmuştur. Kullanıcıların talebinde olan bir ürün olduğunu görmeniz mümkündür. Çeyiz Diyarı Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü Cappucino yorum ve görüşlerini okuyabilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde aklınıza takılan bir durumun cevabını bulmanız mümkündür. Dilerseniz siz de Çeyiz Diyarı Meltem Çift Kişilik Yatak Örtüsü Cappucino indirimlerine göz attıktan sonra bu ürünü Trendyol'dan hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.