Çeyiz Diyarı Kösem Kadife Salon Takımı 5 Parça - Krem

753 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Çeyiz Diyarı Kösem Kadife Salon Takımı 5 Parça - Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çeyiz Diyarı Satıcı Ünvanı: ÇEYİZDİYARI TEKSTİL ZÜCCACİYE ELEKTRONİK TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249069757900001 Vergi Kimlik Numarası: 2490697579
    Bu ürün Çeyiz Diyarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgisi:Fransız Güpürlü Kadife Lüks 5 Parça Salon Takımı.Kadife Kumaş Etrafına Fransız Güpürü Dikilerek Özel Bir Tasarım Oluşturulmuştur.Salonlarınıza Zerafet Ve Şıklık Katmak Yada Çeyiziniz Için Şık Bir Ürün Sahibi Olmak Için Tercih Edebilirsiniz. Marka: Çeyiz Diyarı
  • Yemek Masa Örtüsü : 160X65 Cm 1 Adet,Konsol Örtüsü : 120X45 Cm 1 Adet
  • Orta Sehpa Örtüsü : 105X45 Cm 1 Adet.Yan Sehpa Örtüsü : 40X40 2 Adet
  • Iade Kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kadife
  • Özellik Güpürlü
  • Şekil Oval
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Kösem Kadife Salon Takımı 5 Parça ile Salonuna Ağırlık Kat

Salonlar, evlerin misafir ağırlamak için kullanılan şık odalarından bir tanesi olması nedeniyle pek çok kişi tarafından özenle dizayn edilmektedir. Klasik ve modern olmak üzere farklı şekillerde dizayn edilebilen salonlar kullanıcılarının zevklerine uygun olarak oluşturulmaları nedeniyle de geniş aksesuar ve ürün çeşitliliği sunmaktadır. Genel olarak koltuk takımları, orta sehpalar, konsol ve halıları ile dikkat çeken salonlar aynı zamanda kullanılan diğer aksesuarlar ile de sıklıkla değişiklik gösterebilmektedir. Yeni ev dizme aşamasında olan kişiler tarafından da tarzlarına uygun ürün arayışı her zaman devam ederken konsol, yemek masası ve sehpaların üzerine örtülebilecek şık örtüler ilgi görmektedir. Kadife salon takımı seçenekleri son dönemlerde gerek moda olması gerekse şıklığı ile pek çok kişi tarafından tercih edilirken aynı zamanda kullanıcıların isteklerine göre de çeşitlilik sunabilmektedir. Düz tasarımlar genel olarak sade seven kişilerin tercihleri arasında yer alırken dantel ve özel işlemeler ile üretimleri yapılan parçalarda bulunabilmektedir.

  • Şık tasarım
  • Geniş kullanım alanı
  • Uygun fiyat

Çeyiz Diyarı Kösem Kadife Salon Takımı 5 Parça - Krem

Çeyiz diyarı kösem kadife salon takımı 5 parça – krem renk seçeneklerine de sahip olması nedeniyle dikkat çekmektedir. Marka tarafından üretimi yapılan ürünler geniş renk seçeneği sunarken son dönemlerde beyaz, gri, krem ve toz pembe gibi renk seçenekleri sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren modeller düz ve gösterişli olmak üzere farklı kategorilerde satışa sunulabilirken üretimde kullanılan materyallerde değişiklik göstererek ürün çeşitliliği sağlanabilir. Salonlarının şık olmasını isteyen kişilerin tercihleri arasında önemli bir yere sahip olan ürünler özellikle ev dizen kullanıcılar tarafından da tercih edilerek kullanılmaktadır. Kadife salon takımı 5 parça üretimde kullanılan farklı teknikleri ve kesimleri ile de adından söz ettirmektedir. Kenar kısımlarında bulunan işlemeler ve özellikleri sayesinde şıklığı arttıran ürünler birden fazla parçadan oluşur. Geniş kullanım alanına sahip olmaları nedeniyle de tercih edilebilmektedir.

Çeyiz Diyarı Kösem Kadife Salon Takımı 5 Parça - Krem Özellikleri ve İçeriği

Çeyiz diyarı kösem kadife salon takımı 5 parça - krem özellikleri üretim materyalleri başta olmak üzere dokuma ve işleme teknikleri ile de değişiklikler gösterebilmektedir. Genel olarak takım şeklinde satılan ürünler pek çok konu nedeniyle birbirinden farklı olabilirken kadife tasarımlar şıklıkları ile tercih edilmektedir. Aynı zamanda kupürlü olan ürün bu sayede gösterişli tasarımlar arasında yer almaktadır. Oval şekillere sahip olması kullanımda rahatlık ve şıklığı desteklerken krem rengi ile de gözü yormadan rahatlıkla kullanılabilir. Çeyiz diyarı kösem kadife salon takımı 5 parça - krem içeriği ile de salonlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Ürün içeriğinde; yemek masası örtüsü 160x65 santimetre olurken konsol örtüsü 120x45, orta sehpa örtüsü 105x45 ve yan sehpa örtüsü 40x40 olmak üzere satışa sunulmaktadır. Kadife salon koltuk takımları olarak dikkat çeken ürün kullanıcıların isteklerine göre de farklı alanlarda kullanılabilmektedir. Oturma odalarında sehpa üzerlerinde de kullanılabilen CD161898 kodlu ürün aynı zamanda mutfak masası için de kullanılabilmektedir.

Çeyiz Diyarı Kösem Kadife Salon Takımı 5 Parça - Krem Yorumları

Çeyiz diyarı kösem kadife salon takımı 5 parça - krem yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Genel olarak yapılan yorumlarda ürünün şıklığı, kalitesi, üretim materyali, dikiş kalitesi gibi konular yer alırken kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar referans niteliği taşımaktadır. Kaliteli malzemelerden birisi olan kadifeden üretilmesi ürünün satış oranlarını arttırırken aynı zamanda uzun yıllarda kullanılabilmesine olanak sağlamaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.