1
Battal Boy Yatak Örtüsü kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Çeyiz Diyarı Estiva Çift Kişilik Yatak Örtüsü Krem

934 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,90 TL

Ürün Bilgileri

Çeyiz Diyarı Estiva Çift Kişilik Yatak Örtüsü Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çeyiz Diyarı Satıcı Ünvanı: ÇEYİZDİYARI TEKSTİL ZÜCCACİYE ELEKTRONİK TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249069757900001 Vergi Kimlik Numarası: 2490697579
    Bu ürün Çeyiz Diyarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çift Kişilik Kapitoneli Yatak Örtüsü Marka: Çeyiz Diyarı Yatak örtüsü: 250x260cm Yastık Kılıfı : 50x70 cm 2 adet %60 Pamuk %40 Polyester Kumaştan Üretilmiştir. YIKAMA TALİMATLARI Elde veya çamaşır makinasında bol suyla 30`de yıkayınız. Islak bekletmeyiniz ve çamaşır suyu kullanmayınız. Yıkama esnasında koyu renkleri ayrı tutunuz. Düşük devirde tamburlu kurutucuda kurutabilirsiniz. Açık ve koyu renkleri ayrı yıkayınız, Islak bekletmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 250 x 260
  • Çarşaf Türü Çarşafsız
  • Dolgu Materyali Elyaf
  • Özellik Solmaya Dayanıklı
  • Materyal Pamuk Polyester
  • Renk Bej
  • Desen Çiçekli
  • Paket İçeriği 3'lü

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni60% Pamuk, 40% Polyester

Yıkama Talimatları

  • Type 0
Geri Bildirim Ver

Çeyiz Diyarı Estiva Çift Kişilik Yatak Örtüsü Krem

Pek çok kişi yeni bir ev kurmadan ya da evlilik öncesinde ihtiyaçlarını almayı tercih eder. Bu eşyalar arasında yatak örtüsü de sık satın alınanlardan birisidir. Yatak odasında çarşafların toz toplamaması da önemlidir. Bu konuda Çeyiz Diyarı krem Estiva çift kişilik yatak örtüsü sizin kurtarıcınız olur. Bu ürünü kullanarak tozdan kurtulup bir yandan da odanızı toplu hale getirebilirsiniz. Ürünün içerisinde iki tane yastık kılıfı ve kapitoneli çift kişilik yatak örtüsü bulunur. Bu parçaların üretimi ise pamuklu kumaştan yapılır. Böylece kullanım esnasında sizi rahatsız etmez. Çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkanabilir bir yapıya sahiptir. Yıkama esnasında ağartıcı kimyasallar kullanılması tavsiye edilmez. Krem rengi sayesinde odaya ferahlık katan setin özellikleri şunlardır:

  • İki yastık kılıfı
  • Kapitoneli çift kişilik yatak örtüsü
  • Pamuklu kumaş

Çeyiz Diyarı Estiva Çift Kişilik Yatak Örtüsü Özellikleri

Çeyiz Diyarı Estiva Çift Kişilik Yatak Örtüsü Özellikleri

Yatak odasına eşya alınırken ekstra özen gösterilir. Evin bu bölümünde de konfor ve şıklığı bir arada yakalamak isteyenler Çeyiz Diyarı tarafından satışa sunulan krem renkli Estiva model çift kişilik yatak örtüsünü tercih edebilir. Çeyiz Diyarı yatak örtüsü, rengi, tasarımı ve kalitesi ile müşterilerin beğenisini kazanır. Setin içerisinde kapitoneli 250 x 260 cm boyutlarında çift kişilik bir yatak örtüsü ve 50 x 70 cm iki adet yastık kılıfı bulunur. Pamuklu kumaştan imal edilmesi sayesinde uyku esnasında da kullanılabilir. Terletme yapmaz, rahat bir uykuya yardımcı olur. Ürünün parçalarını dilerseniz elde dilerseniz makinede, ağartıcı kullanmadan yıkayabilirsiniz. Yıkama sonrasında ise hemen kurutulması tavsiye edilir. İsterseniz makinede kurutma da yapabilirsiniz. Kapitoneli tasarımı sayesinde evinize modern bir hava katacak ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

Çeyiz Diyarı Estiva Çift Kişilik Yatak Örtüsü Avantajları

Çeyiz Diyarı Estiva Çift Kişilik Yatak Örtüsü Avantajları

Alerjik bir bünyeye sahip kişiler için ev ortamında hijyen önemlidir. Yatak örtüsü, yatağınızın toz tutmasının önüne geçerek size konfor sağlar. Estiva çift kişilik yatak örtüsü 250 x 260 santimetrelik boyutları sayesinde bütün yatağınızın üstünü kolayca örtebilmenize yardımcı olur. Pamuklu kumaştan üretildiğinden yumuşak bir dokuya sahiptir. Böylece uyku esnasında kullandığınızda da bu yumuşaklığı hissedebilir, konforlu bir uyku uyuyabilirsiniz. Modern ve sade bir tasarıma sahip olan ürünün kapitone deseni kullanıldığı ortama son derece şık bir görünüm kazandırır. Çift kişilik yataklarda rahatça kullanabileceğiniz model, iki adet yastık kılıfı ile set halindedir. Bu sayede hem uyumlu bir dekorasyon elde edebilir hem de krem rengi ile ferah bir görüntü sağlayabilirsiniz. Siz de şık ve kaliteli bir yatak örtüsü arıyorsanız Çeyiz Diyarı tarafından satışa sunulan kapitone desenli Estiva modeli tercih edebilirsiniz.

Çeyiz Diyarı Estiva Çift Kişilik Yatak Örtüsü Fiyatı ve Yorumları

Çeyiz Diyarı Estiva Çift Kişilik Yatak Örtüsü Fiyatı ve Yorumları

Çeyiz Diyarı krem Estiva çift kişilik yatak örtüsü fiyatı ürünün sahip olduğu özellikler göz önünde tutularak belirlenir. Bu ürünün özellikleri arasında pamuklu kumaştan üretilmesi, kapitoneli olması ve şık tasarımı bulunur. Farklı ölçülerdeki çift kişilik yatağınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dilerseniz sevdiğiniz kişilere hediye olarak da bu estetik ve konforlu ürünü satın alabilirsiniz. Kapitoneli oluşu dolayısıyla da yatak odasına şık ve modern bir hava katar. Verilen yıkama talimatlarına uyulduğu takdirde modeli uzun bir süre ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Çeyiz Diyarı krem Estiva çift kişilik yatak örtüsü yorumları ve değerlendirmeleri üründen duyulan memnuniyeti gösterir. Bu geri dönüşler sayesinde model hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Kullanışlı özelliklere sahip olan bu ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.