Ceren 13510 Harry Potter Sihirli Sürpriz Kutu

849 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ceren 13510 Harry Potter Sihirli Sürpriz Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: speedbazaar Satıcı Ünvanı: TEMRAZ KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530309045
    Bu ürün speedbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçinizdeki Sihirbazı ortaya çıkarın !
  • 10 ikonik Hogwarts karakterinin hepsini toplayın.
  • Artık içinizdeki Sihirbazı ortaya çıkarabilir, ipuçlarını takip edebilir, büyülerinizi kullanabilir ve sihirli yaratıkları ve büyücüleri bulabilirsiniz !
  • J.K Rowling'in Harry Potter'ından 10 ikonik karakterin hepsini toplayın. Harry, Hermione, Ron, Luna , Snape ve diğerleri bir asa, fantastik bir canavar evcil hayvan ve diğer üç sürpriz aksesuarla birlikte!
  • • SÜRPRİZ AÇIKLAMASI: Her Hogwarts ™ armalı kutunun içindeki sihirli sürpriz karakteri keşfedin, renk kodlu, ısı ve su açığa çıkarma ipuçlarını kullanın.
  • • KUTU AÇIN VE TOPLAYIN! Her Hogwarts ™ armalı kutu şunları içerir: 1 Hogwarts Karakteri, 1 Fantastik Canavar evcil hayvan, 1 asa ve 3 sürpriz aksesuar.
  • • 10 HARRY POTTER FİGÜRÜ TOPLA! Seri 1'de biriktirecek 1 i nadir toplam 10 ayrı karakter seni bekliyor! İçinden çıkan koleksiyon kartında listelenen 10 Harry Potter karakterini bulun.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Harry Potter
  • Paket İçeriği Tekli
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
  • Yaş 6+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Ceren Harry Potter Sihirli Sürpriz Kutu Ürünleri Trendyol'da!

Ceren 13510 Harry Potter kutu, içinizdeki büyücüyü ortaya çıkarır. Birinci seri kutularda Harry Potter'ın sevilen karakterleri yer alır. Ürünün kutusu da son derece kaliteli ve özenli üretildiği için Harry Potter koleksiyonuna eklenebilir. Kutu, film ve kitap serisine hayranlık duyanların yanı sıra koleksiyonerlerin oldukça beğeneceği figürleri kapsar. Ürünü satın aldıktan sonra sürpriz karakterinizle tanışmak için ipuçlarını toplamanız gerekir. Ceren 13510 Harry Potter sihirli sürpriz kutu, fantastik hikayeyi seven herkes tarafından tercih edilebilir. Ayrıca ürün, çocukların hayal gücünü geliştirmek için de harika bir araçtır. Figüre ulaşabilmek amacıyla kutuyu açmak için çaba sarf etmek, çocukların motor gücünü geliştirmelerinde yardımcı olur.

  • Yaş: 6+ ve Üzeri
  • Kutu Ebatı: 11 x 10 x 7 cm
  • Tema: Harry Potter Film Karakterleri

Ceren Harry Potter Sihirli Sürpriz Kutusunun Özellikleri Nedir?

Ceren Harry Potter Sihirli Sürpriz Kutusunun Özellikleri Nedir?

Ceren 13510 Harry Potter sihirli sürpriz figür kutu, ikonik Hogwarts karakterlerini film koleksiyonunuza dâhil etmenizi sağlar. J. K. Rowling tarafından yazılan kitabın film versiyonundan alışık olduğumuz tüm ikonik karakterler sürpriz kutuların içerisindedir. Ayrıca karakterle birlikte sizi şaşırtacak birçok hediye de kutunun içinde yer alır. Yıllarca severek saklayacağınız karakterlere Ceren 13510 Harry Potter sihirli sürpriz kutu sayesinde ulaşabilirsiniz. Kutuların üzerinde Hogwarts logosu bulunur. Bu yüzden figür kutusu da koleksiyonunuz için harika bir seçenektir. Armalı kutunun içindeki sihirli sürpriz karakteri ve hediyeleri keşfedebilirsiniz. Bu keşif esnasında kutunun her yerine bakmanız gerekir. Ürün, sihirli olduğu için ipuçlarıyla doludur. Kutunun bir köşesinden sihirli hediyeler çıkabilir. Ceren 13510 Harry Potter sihirli sürpriz kutu, 6 ve üzerindeki her yaş tarafından tercih edilebilir.

Ceren Harry Potter Sihirli Sürpriz Kutusunun İçeriği Nedir?

Ceren Harry Potter Sihirli Sürpriz Kutusunun İçeriği Nedir?

Ceren 13510 Harry Potter sihirli sürpriz kutu, kitaptaki 10 karakterden birini hayranlarıyla buluşturur. Ürün sayesinde J. K. Rowling’in Harry Potter’ından 10 ikonik karakterin hepsini toplayabilirsiniz. Sihirli kutunun içinden Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, Luna Lovegood, Severus Snape ya da başka 5 karakterden birisi çıkar. Kutunun içinde ikonik karakterin yanı sıra kendisine ait asası ve fantastik canavar olan hayvanı da yer alır. Ayrıca kutunun gizli bölmelerinden 3 adet sürpriz aksesuar da çıkabilir. Kutuyu açarken ısı ve su çıkarma ipuçlarını kullanarak sürpriz karakterleri keşfedebilirsiniz. Her Harry Potter armalı kutunun içinden birer tane Hogwarts karakteri, fantastik canavar evcil hayvan ve asa çıkar. Ayrıca toplamda 3 sürpriz aksesuar da kutunun içindedir. Seriden biriktirilecek 1'i nadir, toplam 10 ayrı karakter koleksiyonlara renk katar.

Ceren Harry Potter Sihirli Sürpriz Kutusunu Kimler Alır?

Ceren Harry Potter Sihirli Sürpriz Kutusunu Kimler Alır?

Ceren 13510 Harry Potter sihirli sürpriz kutu, koleksiyonerler tarafından tercih edilebilir. Ayrıca Harry Potter filmi izlemiş ya da kitap serisini okumuş herkes tarafından sürpriz kutu satın alınabilir. Ürün çocuklar üzerinde olumlu etkiler yaratır. Sihirli kutu, 6 yaşından büyük çocuğunuzun hayal gücünü ve problem çözme kabiliyetini geliştirir. Bu sayede kapsülleri oyuncak olarak da tercih edebilirsiniz. Ürünün içinden çıkan koleksiyon kartında yer alan 10 Harry Potter karakterini bulmak için kutulardan istediğiniz kadar satın alabilirsiniz. Birbirinden güzel karakterler barındıran Ceren 13510 Harry Potter sihirli sürpriz kutu yorumlarına Trendyol'dan kolaylıkla bakabilirsiniz. Ürünü satın almış olan kişilerin eklediği fotoğraflar platformda yer alır. Siz de Harry Potter'ın sihirli dünyasına dâhil olmak istiyorsanız Ceren 13510 sihirli sürpriz kutu siparişini Trendyol'dan hızlıca verebilirsiniz.