Genel Markalar Rainbow Aljinat Kalıp Tozu 454gr

280 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Rainbow Aljinat Kalıp Tozu 454gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEMİZKAN UNLU MAMÜLLER VE DİŞ MALZEMELER Satıcı Ünvanı: TEMİZKAN MARKET-HAYVANSAL ÜRÜNLER-GIDA İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Mersis Numarası: 0838042873700011 Vergi Kimlik Numarası: 8380428737
    Bu ürün TEMİZKAN UNLU MAMÜLLER VE DİŞ MALZEMELER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hızlı, toz çıkarmayan, renk değiştiren, elastik ve yırtılmaya karşı dayanıklı aljinat. Kısa sürede sertleşerek detaylı kalıplar almanızı sağlar. Bu ürün içerisinde alçı yoktur. Alçıyla beraber kalıp tozu almak için bu linkteki ürünümüzü alınız: Aljinat uygulama: Özellikle ilk kez yapacaksanız, öncelikle ufak bir miktarla deneme yapmanızı öneriyoruz küçük bir miktar aljinat tozuyla. Yaklaşık 1.5 lt. Su hazırlanır. (1 birim kalıp tozuna yaklaşık 3 katı su eklenmelidir.). 453 gr aljinat su bulunan kaba ilave edilerek karıştırılır. ( mikser ile daha hızlı karıştırılacağından ve aljinat tozu daha hızlı eriyeceğinden tavsiye edilir) mutlaka hızlı karıştırılmalıdır. Aljinat hızlı donan bir malzemedir. Karışım, renk değişinceye kadar devam ettirilir. (tahmini 1 dakika). Kalıbı alınacak ele ya da ayağa bir miktar bebe yağı ya da nemlendirici sürülebilir. Karışım pembe olduğunda eller aljinatın içerisine sokulur, dibe yakın ama temas etmemesi gerekir, karışım rengi tamamen beyaza dönene kadar el hareket ettirilmeden aljinatta bekler (yaklaşık 2 dakika). Sonrasında eller çıkartılır ve alçı tozu hazırlanarak kalıp içine döküm yapılır.
Geri Bildirim Ver

Cere dop6958382igo Rainbow 454 G Aljinat Kalıp Tozu

Kalıp çıkarmak için yararlanılan tozların özellikleri ve kullanım şekli önem arz eder. Cere Rainbow 454 g aljinat kalıp tozu, birçok avantaj sunmayı başaran bir üründür. Etrafa saçılarak kir oluşumuna neden olmayan ürün, son derece kolay bir şekilde uygulanır. Cere Rainbow 454 g aljinat kalıp tozu, Türkiye’de imal edilir. Kolayca kalıp almanıza olanak tanıyan aljinat sayesinde sevdiklerinizin el veya ayağının heykelini yapmanız mümkün hâle gelir. Bu sayede onlardan unutulmaz ve eşsiz hatıralar yapabilirsiniz. Söz konusu ürünün öne çıkan bazı özellikleri şunlardır:

  • Paket Boyutları: 28 x 18 x 2
  • Miktar: 454 gram
  • Pratik ve Hızlı Uygulama

Cere Rainbow Aljinat Kalıp Tozu 454gr Özellikleri Nelerdir?

Cere Rainbow Aljinat Kalıp Tozu 454gr Özellikleri Nelerdir?

Cere Rainbow 454 g aljinat kalıp tozu, kullanıcıları memnun eden özellikleriyle öne çıkar. Söz konusu ürün, hızlı bir şekilde etki eder. Böylece kalıp çıkartmak istediğiniz zaman kısa süre içerisinde sonuç alabilirsiniz. Toz çıkarmayan ürün, renk değiştirme özelliğine sahiptir. Söz konusu kalıp tozu, elastik yapıdadır. Kısa süre içerisinde detaylı kalıplar çıkarmanıza olanak tanır. Ürünün içerisinde alçı bulunmadığı için bu malzemeyi ayrı bir siparişle temin etmeniz gerekir. Cere Rainbow 454 g aljinat kalıp tozuyla kendinizin veya sevdikleriniz el ve ayak izini çıkartabilirsiniz. Ürün, özellikle bebeklerinin küçüklük döneminden hatıra saklamak isteyen ebevenyler için son derece kullanışlıdır. Cere Rainbow 454 g aljinat kalıp tozu sayesinde anne ve babalar, çocuklarının bedenlerinden bir parçayı ölümsüz kılma şansı edinirler.

Cere Rainbow Aljinat Kalıp Tozu 454gr Nasıl Kullanılır?

Cere Rainbow Aljinat Kalıp Tozu 454gr Nasıl Kullanılır?

Cere Rainbow 454 g aljinat kalıp tozunun kullanımı kolaydır. Ürün ilk defa kullanılacaksa küçük bir miktar deneme yapılması tavsiye edilir. Tozun tamamını kullanmak için 1,5 l kadar su hazırlanır. 1 birim kalıp tozuna yaklaşık olarak 3 katı su eklenir. 453 gr aljinat, su bulunan kaba ilave edilir. Mikserle hızlı bir şekilde karıştırılan ürün, homojen bir hâle getirilir. Aljinat çabuk donan bir malzeme olduğu için ürün suyla karıştıktan sonra hızlı hareket etmek gerekir. Malzemeler renk değişinceye kadar karıştırmaya devam edilir. Kalıba alınması düşünülen uzva bir miktar bebe yağı ya da nemlendirici sürülür. Karışım pembe renk aldığında el ya da ayak aljinatın içerisine sokulur. Uzuvların dibe temas etmemesi gerekir. Karışımın rengi tamamen beyaza dönene kadar el bu şekilde tutularak beklenir.

Cere Rainbow Aljinat Kalıp Tozu 454gr Kaliteli midir?

Cere Rainbow Aljinat Kalıp Tozu 454gr Kaliteli midir?

Cere Rainbow 454 g aljinat kalıp tozu, son derece kalitelidir. Yırtılmaya karşı dayanıklı olan ürünle çıkardığınız kalıplar kolayca deformasyona uğramaz. Bu sayede ürün, uzun vadeli bir kullanım sunar. Hızlı bir şekilde donan ve istediğiniz şekli çıkarmanıza olanak tanıyan Cere Rainbow 454 g aljinat kalıp tozu, üst düzey verim sunar. Söz konusu ürün, aynı zamanda, ISO 1563 / Class A – Type 1 kalite belgesine sahiptir. Bu belge, ürünün belirli standartları karşıladığını garanti eder. Uluslararası Standartlar Teşkilatının denetleme yaptığı kontrollere uygun olduğu kanıtlanan Cere Rainbow aljinat kalıp tozunu hiçbir endişe duymadan, güvenle kullanabilirsiniz. Söz konusu aljinat kalıp tozuyla dekoratif heykeller yapabilir, bunları evinizde sergileyebilirsiniz. Dilerseniz Cere Rainbow 454 g aljinat kalıp tozu yorumlarını okuyabilir, ürünü sizden daha önce kullanan kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından söz konusu ürünü Trendyol aracılığıyla sadece birkaç tıkla ve kolayca satın almanız mümkündür.