8
El Kremi kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

CeraVe Reperative Hand Cream 50 ml - Onarıcı El Kremi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (58)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
342 TL280 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
345 TL278 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
294,24 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CeraVe Reperative Hand Cream 50 ml - Onarıcı El Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırmızı Beyaz Satıcı Ünvanı: KIRMIZI BEYAZ SAĞLIK ÜRÜNLERİ MEDİKAL İLAÇ KOZMETİK PAZARLAMA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558070491300013 Vergi Kimlik Numarası: 5580704913
    Bu ürün Kırmızı Beyaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: CeraVe Onarıcı El Kremi 50 ml Ürün Markası: CeraVe Ürün Boyutu: 50 ml Ürün Faydaları: Nemlendirir. 3 temel seramid ve hyaluronik asit içeren bu hızlı emici yağsız krem, elleri yumuşatır ve nemlendirir. Koku içermeyene formülü ile hassas ciltler için de uygundur Uygun Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri. Kullanım Şekli: İstenildiği zaman ellerinize uygulayabilirsiniz Ürün Bileşimi: Aqua / water, glycerin, cetearyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, cetyl alcohol, ceteareth-20, petrolatum, behentrimonium methosulfate, carbomer, ceramide ap, ceramide eop, ceramide np, cholesterol, dimethicone, dipotassium phosphate,

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Onarıcı
Geri Bildirim Ver

CeraVe Onarıcı El Kremi Kuru ve Çatlamış Eller Hyalüronik Asit İçerikli 50 ml

Cilt bakımı konusunda hassas olan insanlar parfüm içermeyen ve ihtiyaçlarını gidermeye yardımcı olacak ürünler tercih eder. CeraVe onarıcı el kremi kuru ve çatlamış eller hyalüronik asit içerikli 50 ml bu özellikleri ile sizler için üretilen bir üründür. El kremi, kurumuş ve çatlamış ellerinizin sert tabakadan uzaklaşmasını sağlayarak uzun süre nemli ve yumuşak kalmasına yardımcı olur. Hyalüronik asit içerikli ürün, cilde enerji vererek canlılığını yeniden kazanmasını sağlar. Hücre yenileyici özelliği ile sağlıklı ellere sahip olmanızı sağlayan 3337875597319 numaralı ürün sayesinde cildinizdeki değişimi kısa sürede fark edebilirsiniz. Birçok faydasını görebileceğiniz CeraVe ile kendinizi şımartabilir ve sağlıklı görünümlü ellere sahip olabilirsiniz. Kusurların giderilmesine yardımcı olan bu ürünün görsel ve yorumlarını inceleyerek dilerseniz sipariş oluşturabilirsiniz.

  • Hyalüronik asit içerir
  • Parfüm içermez
  • Hücreleri yeniler

CeraVe Hyalüronik Asit İçerikli Onarıcı El Kremi

CeraVe Hyalüronik Asit İçerikli Onarıcı El Kremi

Dermatologlar ile geliştirilen CeraVe nemlendirici krem kuru ciltler seramid ve hyalüronik asit içerikli ürün beğeniyle karşılanır. Krem cildi nemlendirirken cilt bariyerinin onarılmasını sağlar. Parfüm içermeyen ürün, 50 ml ölçüsünde olduğundan uzun süreli kullanım imkanı verir. Mevsimsel geçişlerde hassas ciltli olanların yardımına koşan hyalüronik asit içerikli ürün ile kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Kuru ve çatlamış olan cildinizin yumuşak ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlayan CeraVe krem yoğun nemlendirme ile sıklıkla tercih edeceğiniz bir üründür. Ürünle alakalı aklınızda soru işaretleri varsa CeraVe onarıcı el kremi kuru ve çatlamış eller hyalüronik asit içerikli 50 ml kullananlar size yardımcı olarak bilgi sahibi olmanıza imkan verir. Hücre yenileme özelliği sayesinde cildinizde bulunan kırışıklıkların açılmasını sağlayan bu ürün ile yeni kırışıklık oluşmasını önleyebilir ve kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

CeraVe Hyalüronik Asit İçerikli Onarıcı El Kremi Faydaları

CeraVe Hyalüronik Asit İçerikli Onarıcı El Kremi Faydaları

Cildin neme doymasını sağlayan ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına imkan tanıyan CeraVe onarıcı el kremi birçok fayda sağlar. Ürün, ellerde bulunan kuruluğun giderilmesini sağlayarak nemlenmesine yardımcı olur. Hücre yenileyici özelliği sayesinde ciltte onarım işlevi görür. CeraVe ellerde bulunan çatlakların kısa süre içerisinde eski haline dönmesini sağlar ve iyileşme gösterir. Ürünü ellerinizle birlikte tırnaklarınıza da uyguladığınızda tırnakların kırılması giderilir ve güçlü olması sağlanmış olur. Bu durumla birlikte hyalüronik asit içerikli ürün ellerinizin ve tırnaklarınızın bakımlı görünmesine imkan verir. Özellikle soğuk havalarda fazla miktarda ihtiyaç duyacağınız CeraVe ile kışı rahat bir şekilde geçirebilirsiniz. Cildinizdeki problemlerin çözüme kavuşmasını sağlayarak ellerinizin güzelliğini ortaya çıkarır. Her zaman yanınızda bulundurmak isteyeceğiniz CeraVe onarıcı el kremi kuru ve çatlamış eller hyalüronik asit içerikli 50 ml satın alarak cildinizi koruyabilirsiniz.

CeraVe Hyalüronik Asit İçerikli Onarıcı El Kremi Fiyatı

CeraVe Hyalüronik Asit İçerikli Onarıcı El Kremi Fiyatı

Satın alınmak istenen ürünlerin ihtiyaç oluşturması tercih edilmesinde büyük önem taşır. Beklentileri karşılaması ve kullanıldığında gözle görülür biçimde değişim göstermesi ürüne olan ilginin artmasına sebebiyet verir. Bu durumların yanında satın alınmak istenen ürünün her bütçeden kişiye hitap etmesi önemlidir. CeraVe onarıcı el kremi kuru ve çatlamış eller hyalüronik asit içerikli 50 ml fiyatı açısından değerlendirildiğinde oldukça uygun bir üründür ve tüm müşterilerin ulaşabileceği miktardadır. Hassas olan ellerinize bu ürünü uyguladığınızda yumuşak bir his oluşturmasını sağlayabilirsiniz. Kişisel bakımına önem verenlerin dikkatini çekecek CeraVe onarıcı el kremi kuru ve çatlamış eller hyalüronik asit içerikli 50 ml yorumları ile ürünün yapısı ve gözle görülür faydaları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kuruyan ve yoğun nemlendirme isteği duyan cildiniz için iyi bir seçenek olan bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.