CeraVe Normal Ve Kuru Ciltler İçin Nemlendiren Temizleyici 473ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (74)
750 TL Üzeri 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
529,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL579,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
633 TL589 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CeraVe Normal Ve Kuru Ciltler İçin Nemlendiren Temizleyici 473ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmakozmetika Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: FARMAKOZMETİKA SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385151335000001 Vergi Kimlik Numarası: 3851513350
    Bu ürün Farmakozmetika Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Cilt bariyerine zarar vermeden nemlendiren temizlik sağlar Ürün Faydası Dermatologlar ile geliştirilen CeraVe Nemlendiren Temizleyici, cilt bariyerine zarar vermeden cildi derinlemesine ve nazikçe temizler ve nemlendirir. Köpürmez. 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriği sayesinde cildi fazla yağdan ve kirden arındırırken ilk kullanımdan itibaren ciltteki nem seviyesini artırır. Parfüm içermeyen formülü hassas ciltler için uygundur. Kullanım Şekli Ilık su ile ıslak cildinize nazik ve dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın.Durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 250 - 499 ml
  • İçerik Seramidler
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

CeraVe 3337875597333 Seramid & Hyalüronik Asit Kuru & Normal Ciltler Yüz Vücut 473 ml Nemlendiren Temizleyici

Bakımlı ve sağlıklı görünen bir cilt için nitelikli ürün seçimi oldukça önemlidir. CeraVe 473 Ml nemlendiren temizleyici ise kalitesi sayesinde ilgi gören ürünlerin başında gelir. Cilt bariyerini güçlendiren bu temizleyicinin kuruluğa karşı koruyucu işlevi bulunur. Bahsedilen bakım ürünü dermatologlar tarafından geliştirilmiş ve denetlenmiştir. Bu sayede söz konusu temizleyiciyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürün, mevcut hasarları minimum düzeye indirirken olası yıpranmaların önüne geçer. Böylece cildiniz her zaman genç ve bakımlı görünebilir. Kaliteli ve kullanışlı bir cilt temizleyici arıyorsanız bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • MVE teknolojisiyle üretilir.
  • İçeriğinde parfüm bulunmaz.
  • Cilt bariyerinin korunmasına yardımcı olur.

CeraVe Nemlendiren Yüz ve Vücut Temizleyicisinin Özellikleri Nelerdir?

CeraVe Nemlendiren Yüz ve Vücut Temizleyicisinin Özellikleri Nelerdir?

CeraVe Seramid&Hyalüronik Asit nemlendiren temizleyici, cildi nazikçe arındırır. Söz konusu bakım ürünü teninizi dış etkilerden koruyan bariyerin güçlenmesine yardımcı olur. Bu güçlü temizleyici köpürmeyen kremsi bir yapıya sahiptir. Üstelik komedojenik olmayan ürün, gözenekleri tıkamaz. CeraVe 473 Ml nemlendiren temizleyici üç temel Seramid içerir. Ayrıca bahsedilen bakım ürününde Hyalüronik Asit yer alır. Koruyucu özelliğiyle öne çıkan temizleyici MVE teknolojisiyle üretilir. Bu teknolojisi kontrollü bir şekilde salınım yaparak ürünün gün boyu cildi nemlendirmesini sağlar. Özel formülasyona sahip olan bakım ürünü, besleyici içeriği sayesinde cildi zararlı dış etkilere karşı dirençli hâle getirir. Aynı zamanda temizleyici, anti alerjen özellik taşır. Ürün 473 Ml hacimli şişe içerisinde sizlere gönderilir. Bahsi geçen temizleyicinin kullanımı ise köpürmeyen dokusu sayesinde oldukça rahattır.

CeraVe Seramid Hyalüronik Asit Yüz Vücut Temizleyicisi Ne İşe Yarar?

CeraVe Seramid Hyalüronik Asit Yüz Vücut Temizleyicisi Ne İşe Yarar?

Nemlendirici ve koruyucu fonksiyonlarıyla öne çıkan CeraVe Seramid ve Hyalüronik Asit, cilde pek çok açıdan fayda sunar. Bahsedilen ürünün sahip olduğu salınım teknolojisi sayesinde yüzünüz ve vücudunuz her an nemli kalır. Böylece cildin kuruma ve yaşlanma belirtilerini gösterme ihtimali düşer. Söz konusu ürün Güneş ışığı, toz, stresten kaynaklı etkilere karşı cildin direncini artırır. Bu sayede ise tenin üst tabakasındaki koruyucu bariyer güçlenerek olası yıpranmaların önüne geçer. CeraVe 473 Ml nemlendiren temizleyiciyle daha parlak ve pürüzsüz bir cilde kavuşmak mümkündür. Özellikle kuru ve normal cilt tipine sahip kişiler, bu ürünle ciltteki ideal nem dengesinin korunmasını sağlayabilir. Ürünün uzun süreli nemlendirici etkisiyle cildinizi sert, dökülen ve bakımsız görünümden kurtarabilirsiniz. Üstelik söz konusu temizleyici, yüzde ve vücudun tüm bölgelerinde kullanıma elverişlidir.

CeraVe Kuru-Normal Ciltlere Yüz Vücut Temizleyicisi Nasıl Kullanılır?

CeraVe Kuru-Normal Ciltlere Yüz Vücut Temizleyicisi Nasıl Kullanılır?

Cildi fazla yağdan ve kirden arındıran CeraVe nemlendirici temizleyici, kullanımı zahmetsiz bir üründür. Bahsedilen ürünün evde tek başınıza dakikalar içinde uygulayabilirsiniz. CeraVe 473 Ml nemlendiren temizleyiciyi sürmeden önce cildinizin temiz olması gerekir. Bu bakımdan ürünü duştan sonra rahatlıkla kullanabilirsiniz. Elinize temizleyiciden bir miktar sıktıktan sonra avuç içinize sürterek yayınız. Ardından avuçlarınıza yedirdiğiniz ürünü yüz bölgenize ve vücudunuza uygulayınız. Bahsi geçen temizleyici köpürmeyen formda olduğu için cildinizde herhangi bir iz bırakmaz. Temizleyiciyi uygularken dikkat etmeniz gereken noktalardan biri, teninizde başka ürün bulunmamasıdır. Bunun yanı sıra ürünü sürdükten sonra cildinize iyice nüfuz etmesini beklemeniz önerilir. CeraVe 473 Ml nemlendiren temizleyiciyle siz de parlak ve bakımlı bir cilde kavuşabilirsiniz. Üstelik bu ürün sayesinde teninizi olası yıpranmalara karşı daha dirençli hâle getirebilirsiniz. Ürünü kullananların değerlendirmelerini CeraVe 473 Ml nemlendiren temizleyici yorum bölümünde görmek mümkündür. Ayrıca bu etkili temizleyiciyi Trendyol’dan uygun fiyatlarla güvenle satın alabilirsiniz.