CEPSTOK Iphone 6 / 6s Kılıf Ultra Ince Siyah Silikon Kılıf

74,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CEPSTOK Iphone 6 / 6s Kılıf Ultra Ince Siyah Silikon Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEPSTOK Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ESAT ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6790416138
    Bu ürün CEPSTOK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultra ince tasarımı, telefonunuza şık bir görünüm verir.
  • Kamera kısmının çıkıntılı olması, kamera lensinin zeminle temasını engeler.
  • Logo kısmı açık, logo görünecek şekilde tasarım edilmiştir.
  • Mat yüksek kalite esnek silikon kılıftır.
  • Telefonunuzu darbelere ve çiziklere karşı korur.
  • Telefonunuza tam uyum sağlar.
  • Parmak izi yapmaz.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 6S
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Iphone 6/6s Uyumlu Ultra İnce Tıpalı Siyah Silikon Kılıf

iPhone cep telefonu için uyumlu olan silikon kılıf çokça tercih edilir. Özellikle koruyucu özelliği olması nedeni ile kullanılır. Cepstok iPhone 6 / 6s uyumlu kılıf ultra ince tıpalı siyah silikon kılıf alındığı andan itibaren koruma görevine başlar. Çizilme ve darbelere karşı telefonunuzu korur. Kamera bölmesinde yer alan yüksek alan sayesinde kameranın çizilmesinin önüne geçilmiş olur. Cepstok iPhone 6 / 6s uyumlu kılıf ultra ince tıpalı siyah silikon kılıf satın al özelliği ile aldığınız bir kılıf ile yüksek koruma elde edebilirsiniz. Uygun fiyata bulabileceğiniz bu ürün sayesinde cep telefonunuzu dış etmenlerden gelebilecek olan darbelere karşı korumuş olursunuz.

  • Esnek yapı
  • Darbelere karşı koruyucu
  • Çizilme karşıtı

Sevilen Renkleri İle Cepstok iPhone 6 / 6s Uyumlu Kılıf Ultra İnce Tıpalı Siyah Silikon Kılıf

Sevilen Renkleri İle Cepstok iPhone 6 / 6s Uyumlu Kılıf Ultra İnce Tıpalı Siyah Silikon Kılıf

Piyasada pek çok silikon kılıf bulunur. Ancak kaliteli ve güvenilir adreslerden silikon kılıf temin etmek önemlidir. Uzun süreli kullanım için CEPSTOK Iphone 6 / 6s Uyumlu Kılıf Ultra Ince Tıpalı Siyah Silikon Kılıf yorum bölümleri detaylı incelenmelidir. Sevilen renkleri bulunan iPhone 6s ve 6 serisinin silikon kılıfı ince bir tıpaya da sahiptir. Bu tıpa sayesinde şarj ve kulaklık bölümünün toz ve kirden korunması amaçlanır. Değişik renk seçeneklerine sahip olsa da en çok siyah ve lacivert gibi klasik renklerin tercih edildiği gözlenir. Cepstok iPhone 6 / 6s uyumlu kılıf ultra ince tıpalı siyah silikon kılıf indirim zamanlarında daha çok talep görür. Bu da ürünün stoklarının ve renklerinin azalmasına neden olur. Bu yüzden ihtiyacınız olması halinde fiyatları ve stok durumunu takip etmeniz tavsiye edilir. Siyah rengin asilliğini kullanmak isteyenler için stok durumu oldukça önem arz eder.

Cepstok iPhone 6 / 6s Uyumlu Kılıf Ultra İnce Tıpalı Siyah Silikon Kılıfta Cazip Fiyatlar

Cepstok iPhone 6 / 6s Uyumlu Kılıf Ultra İnce Tıpalı Siyah Silikon Kılıfta Cazip Fiyatlar

Cazip fiyatlar ile satışa sunulan iPhone 6s uyumlu bir silikon kılıf satış rekorları kırar. İnceliği ile kolay taşındığı için sevilerek kullanılan bir telefon aksesuarıdır. Cepstok iPhone 6 / 6s uyumlu kılıf ultra ince tıpalı siyah silikon kılıf kampanya yaptığında ürünün renklerinden temin edilmek istenir. Böylece her bir kıyafete göre silikon kılıf kullanıldığı da görülür. Kadınlar için özellikle görselliği yüksek olduğu için sıkça tercih edilir. Cepstok iPhone 6 / 6s uyumlu kılıf ultra ince tıpalı siyah silikon kılıf fiyatı online olarak alındığında çok daha uyguna gelir. Kampanyalar saatlik ya da günlük olarak yenilendiği için devamlı olarak takip etmekte fayda vardır. Toplu alımlarda bazı firmalarda daha cazip fiyat kampanyası sunulur. Bu da kullanıcıları oldukça memnun eder.

Cepstok iPhone 6 / 6s Uyumlu Kılıf Ultra İnce Tıpalı Siyah Silikon Kılıfın Tercih Edilmesi

Cepstok iPhone 6 / 6s Uyumlu Kılıf Ultra İnce Tıpalı Siyah Silikon Kılıfın Tercih Edilmesi

İnce yapıda olan her bir telefon aksesuarı ilgi görür. Ultra ince yapısı sayesinde iPhone 6s uyumlu olan ince tıpalı bir silikon kılıf da pek çok kişi tarafından tercih edilir. Siyahın asilliğinin yanı sıra kullanım rahatlığı da ürüne olan ilgiyi artırır. Pek çok kişi tıpalı özellikte olmasını dikkate alarak seçimini yapar. Çünkü tıpa telefonun şarj giriş yerinin tozlanmasına engel olur. Böylece bozulma ya da arıza gibi durumlar ile sık sık karşılaşılmaz. Ergonomik yapıda tasarlanmış bu siyah silikon kılıf esnek bir yapıya sahiptir. Telefonun ambleminin olduğu alan açık bırakılmış olup logonun üstünün kapanması engellenir yapıda imal edilir. Bu da cep telefonu kullanıcısı için ince bir ayrıntı olarak kabul edilir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.