Cem Çift Taraflı İkiz Balık Börek Tavası 32 cm

369,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cem Çift Taraflı İkiz Balık Börek Tavası 32 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: alfashopping Satıcı Ünvanı: ALPASLAN SÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2619801177200001 Vergi Kimlik Numarası: 7860168217
    Bu ürün alfashopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cem Pratiko İkiz Börek/Balık Tavası 32 Cm

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Balık Tavası
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Teflon
  • Materyal Metal
  • Boyut/Ebat 32 cm
Geri Bildirim Ver

Cem CM32CMIKZBLKTV Çift Taraflı 32 cm İkiz Balık Börek Tavası

Cem 32 cm çift taraflı ikiz balık börek tavası, yemek pişirmeyi pratik hâle getirir. Fırına ihtiyaç duymadan evde balık ve börek yapmak oldukça kolay olur. Ürünün çift taraflı olması etrafa yağ sıçratmadan besinleri kızartmaya imkân verir. İki parçadan oluşan Cem çift taraflı balık tavası, tekli kullanıma da uygun bulunur. Hazırladığınız lezzetlerin daha kolay ve çabuk pişmesini istiyorsanız her iki parçayı da kullanabilirsiniz. Son derece kullanışlı özellikler taşıyan Cem 32 cm çift taraflı ikiz balık börek tavası, mutfağın vazgeçilmez pişirme gereçleri arasında yer alır.

  • Silikon dış yüzey
  • Yanmaz yapışmaz ve çevre dostu iç düzey
  • 3 mm kalınlığında gövde

Cem 32 Cm Çift Taraflı İkiz Balık Börek Tavası Tasarımı

Cem 32 Cm Çift Taraflı İkiz Balık Börek Tavası Tasarımı

Cem 32 cm çift taraflı ikiz balık börek tavası, rahat bir kullanım için uygun şekilde dizayn edilir. Ürünün dış yüzeyi, dayanıklılık için silikon malzemeyle kaplanır. Oldukça estetik görünen tava, 3 mm’lik alüminyum gövdeye sahip olur. İdeal ölçüleri sayesinde ısıyı kolay iletir ve besinlerin daha kolay pişmesini sağlar. Farklı besinleri hazırlamak için bu tavayı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uzun süre, ateş üzerinde durmaya elverişli üretilir. Dışı gibi iç yüzeyi de yanmaz yapışmaz malzemeyle kaplanır. Cem 32 cm çift taraflı ikiz balık börek tavası, yenilikçi bir teknoloji ile tasarlanır. Çizilmelere karşı son derece dayanıklı bir kullanım sergiler. Kaliteli metalden üretilen Cem ikiz balık tavası, zor pişen besinleri kolayca servise hazır hâle getirir. İki kapaklı tava sayesinde genellikle fırın gerektiren yiyecekleri, ocak üzerinde pişirebilirsiniz.

Cem 32 Cm Çift Taraflı İkiz Balık Börek Tavası Kullanımı Nasıl?

Cem 32 Cm Çift Taraflı İkiz Balık Börek Tavası Kullanımı Nasıl?

Çift taraflı tava, oldukça pratik bir şekilde kullanılır. Cem ikiz balık tavası 32 cm’lik 2 adet tavadan oluşur. Yüzeyleri ters yüz ederek börek ve balık gibi yiyeceklerin iki tarafını eşit bir şekilde pişirmek mümkün olur. Özellikle yağla kızaran tariflerde hem kolay hem temiz bir kullanım sergiler. Yağ tüketimini azaltarak yemeklerin tadını korur. İkinci tava yağın sıçramaması engellen bir kapak görevi görür. Üstelik yemek pişerken besinleri herhangi bir gereç ile çevirmenize gerek kalmaz. Cem 32 cm çift taraflı ikiz balık börek tavasının kullanışlı kulpları, tutuşu ve çevirmeyi kolaylaştırır. Kısa sürede her iki tarafı enfes bir şekilde kızarmış yemekler yapabilirsiniz. Ayrıca Cem 32 cm çift taraflı ikiz balık börek tavasının iki parçasından ayrı ayrı faydalanabilirsiniz.

Cem 32 Cm Çift Taraflı İkiz Balık Börek Tavası Ergonomik mi?

Cem 32 Cm Çift Taraflı İkiz Balık Börek Tavası Ergonomik mi?

Cem 32 cm çift taraflı ikiz balık börek tavası, son derece kullanışlı ve ergonomik bulunur. Zahmetli bir pişirme sürecini kısaltıp kolaylaştırır. Geniş yüzeyi sayesinde tek seferde birden fazla besini alabilir. Küçük balıkları bu tavanın iki yüzünü kullanarak kızartmak oldukça kolay olur. Cem 32 cm çift taraflı ikiz balık börek tavası, kullanıcılara mükemmel bir pişirme deneyimi yaşatır. Şık gri renkli ürün, her mutfağa kolayca uyum sağlar. Bu tava, yemek yapmayı seven herkes tarafından tercih edilebilir. İşiniz bittiği zaman tavayı elde yıkayabilir veya makineye koyabilirsiniz. Ürünün kalitesi ve kullanımı hakkındaki görüşler için Cem 32 cm çift taraflı ikiz balık börek tavası yorumlarını okuyabilirsiniz. Siz de lezzetli tarifleri kolay bir şekilde pişirmek için bu ikili tavayı, Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.