Cellular Line Line Aries Tws Şarj Kılıflı Bt Kulaklık Beyaz (Btarıestwsw)

398 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cellular Line Line Aries Tws Şarj Kılıflı Bt Kulaklık Beyaz (Btarıestwsw)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLKA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ Satıcı Ünvanı: İLKA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 0010667627
    Bu ürün İLKA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi Bluetooth kulaklık şık tasarımı ve tam uyumlu olmasıyla ergonomik bir tasarımla sunulur. Kulak içi formda tasarlanan bu kulaklık, kulağa tam oturur.
  • Cellularline Bluetooth kulaklık Double Master özelliği sayesinde tek kulaklık kullanımına imkan sağlar. Sağ ve sol kulaklığı, tekli kullanımda müzik dinleme ve arama yanıtlama özelliği bulundurur.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık gövdesinde bulunan dokunmatik sensör ile arama ve çağrıları cihaz olmadan yönetebilmeyi sağlar. Ses optimizasyonu sayesinde aramalarda sesi netleştirir ve algıladığı sesi çevre gürültüsünden arındırarak net bir şekilde karşıya iletir.
  • 196 gram ağırlığıyla beraber minimal tasarımı sayesinde beyaz Bluetooth kulaklık cep boyutunda tasarlanmıştır. Boyutundan dolayı konforlu bir kullanım sunan bu cihaz, kolay taşınabilir.
  • Cellularline Aries Bluetooth kulaklık tek seferde 3.5 saat kullanım sunarken, taşıma kabında 7 kere şarj edilir ve toplamda 25 saat aktif olarak kullanılır.
  • 5.0 Bluetooth kulaklık stabil bir bağlantı sağlarken aynı zamanda batarya kullanımını minimuma düşürerek pil ömrünü uzatır. Bu sayede kulaklık aktif olarak kullanılmadığı sırada bekleme süresi 80 saat civarında olur.
  • Aktif gürültü önleme özelliği ile çevreden gelen seslere kontrast bir ses üreterek absorbe eder.
  • Her cihazla uyumlu olan bu kulaklık, kutusundan çıkarıldığında sorunsuz eşleşir ve kullanılmaya hazır hale gelir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cellular Line Btarıestwsw Aries TWS Şarj Kılıflı BT Beyaz Kulaklık

Cellularline Aries bluetooth TWS şarj kılıflı kulaklık-beyaz, kullanışlı tasarımı ile öne çıkan akıllı cihaz aksesuarlarından biridir. Ürün, bluetooth teknolojisi ile çalışır ve kablosuz bir tasarıma sahiptir. Böylece bu teknolojinin mevcut olduğu tüm cihazlarla birlikte kullanılabilir. Bu kulaklık modeli, günlük alışkanlıklara uygun tasarlanır ve video izlerken, müzik dinlerken veya telefon görüşmesi yaparken rahatlıkla tercih edilebilir. Kulaklık oldukça şık beyaz bir renge ve modern bir tasarıma sahiptir. Cellularline Aries TWS şarj kılıflı BT 3.0 kulaklık beyaz ürününün genel özelliklerinden bazıları şöyledir:

  • Tür: Kablosuz
  • Renk: Beyaz
  • Bağlantı Tipi: Bluetooth 3.0 teknolojisi

Cellular Line Aries TWS Şarj Kılıflı BT Kulaklık Özellikleri

Cellular Line Aries TWS Şarj Kılıflı BT Kulaklık Özellikleri

Cellularline Aries TWS BT 3.0 şarj kılıflı beyaz kulaklık, oldukça gelişmiş bir tasarıma sahiptir. Ürün kullanıcılara yüksek kalitede ses sağlar. Stereo özellikli kulaklık, pürüzlü sesleri bile optimize ederek mükemmel kalitede müzik keyfi sunar. Cellular Line aynı zamanda yüksek ve düşük frekans dengesine de sahiptir. Böylece çok daha temiz ve net bir duyum vadeder. Ürünün kulağa tam oturan ergonomik tasarımı da ses kalitesi üzerinde etkilidir. Model hafifliği ve özel şekli sayesinde kulak anatomisine başarılı bir şekilde oturur. Böylece müzik dinlerken veya çağrılara yanıt verirken kayma gibi sorunlar yaşanmaz. Kulaklık evrensel uyumluluğa sahiptir. Kablosuz bağlantı özelliği bulunan tüm Android ve İOS tüm cihazlarla kullanımı mümkündür. Bluetooth 3.0 teknolojisi sayesinde 10 metreye varan kullanım mesafesine sahiptir.

Cellular Line Aries TWS BT Kulaklığın Şarj Süresi Nasıldır?

Cellular Line Aries TWS BT Kulaklığın Şarj Süresi Nasıldır?

Cellularline Aries TWS BT 3.0 şarj kılıflı beyaz kulaklık, şık bir şarj kutusuna sahiptir. Bu kılıf, batarya görevi görür ve kulaklıkları kablosuz olarak şarj edebilme özelliği sunar. Kulaklık kutusu ise ürün ambalajı içerisinde gönderilen kablo ile kolay bir şekilde şarj edebilir. Kutunun bataryası doluyken kulaklıklar otomatik olarak yeniden dolum sağlar. Kulaklık kutusu 25 saate varan bir kullanım vadeder. Böylece kullanıcılar tek seferde 7 defaya kadar kulaklıkları kutu ile şarj edebilir. Ürünün beklemedeki şarj süresi ise yaklaşık 80 saat olur. Dilerseniz kulaklığın şarj süresi ile ilgili değerlendirmelere göz atabilirsiniz. Cellularline Aries TWS şarj kılıflı BT 3.0 kulaklık beyaz yorumlarını inceleyerek ürünün hem tasarımı hem de kullanım süresi hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Cellular Line Aries TWS Şarj Kılıflı BT Beyaz Kulaklık Kimler içindir?

Cellular Line Aries TWS Şarj Kılıflı BT Beyaz Kulaklık Kimler içindir?

Cellularline Aries TWS BT 3.0 şarj kılıflı beyaz kulaklık oldukça geniş bir kitleye hitap etmeyi başarır. Ürün taşınmasını konforlu hâle getiren boyutlara sahiptir. Yalnızca 196 gram olan cihaz çantada veya cepte ağırlık yapmaz. Ürün bu özellikleri sayesinde gün içinde her an kullanıma hazır hâlde taşınabilir. Modelin bir diğer özelliği ise üzerinde mikrofonu olur. Hem sağ hem de sol parçasıyla görüşme yapmak mümkündür. Bu sebeple gün içinde yoğun olarak telefonla konuşan kişiler, Cellularline Aries TWS şarj kılıflı beyaz bluetooth kulaklık modelini tercih edebilir. Ürünün batarya kapasitesi de oldukça gelişmiş olduğu için hem kablosuz hem şarjı uzun süre dayanan bir kulaklık almayı düşünenler için idealdir. Kulaklığın şık kılıfı, kablosuz şarj edebilme özelliğine sahiptir. Gün içinde hareket hâlinde olan ve yanında ekstra bir şarj kablosu taşımak istemeyen kişiler de Cellularline Aries TWS şarj kılıflı BT kulaklık modelini deneyebilir. Eğer siz de gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken bu ürüne sahip olmak isterseniz Cellular Line kulaklığı Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz.