ÇELİKPENÇE 5 Adet Kesici Ve Delici Tıbbi Enfekte Atık Kutusu 10 Lt.

380 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ÇELİKPENÇE 5 Adet Kesici Ve Delici Tıbbi Enfekte Atık Kutusu 10 Lt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇELİKPENÇE Satıcı Ünvanı: ÇELİKPENÇE AMBALAJ EV VE İŞYERİ GEREÇLERİ İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0241006118700011 Vergi Kimlik Numarası: 2410061187
    Bu ürün ÇELİKPENÇE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kesici ve delici tıbbi enfekte atık kutusu x 5 adet10 lt.24x26 cm ürün, üç parçadır.(kutu, kapak ve kilitlenebilir üst kapak) ürün delici ve kesici malzemelere mukavemetli olarak üretilmiştir.tek kullanımlıktır.ürünlerin 48 saat kullanım süresi vardır.çoklu kilit sistemine sahip tıbbi atık kutuları ile kullanıcı güvenliği arttırılmıştır. Bu sayede kilitlendiğinde tekrar açılması engellenmiş, yaralanma ve enfeksiyon risklerini ortadan kaldırmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Hacim 10 L
Geri Bildirim Ver

Çelikpençe 5 Adet Kesici ve Delici Tıbbi Enfekte Atık Kutusu 10 lt

Hastanelerde ve benzeri tıp merkezlerinde kullanılan enfekte kutusu hijyenik bir üründür. İdeal ebatlı olan tasarım her yere rahatlıkla taşınır. Üç parça olan ürün, delici ve kesici malzemelere karşı korunaklı olarak üretilir. Tek kullanımlık olan bu ürün, 48 saat kullanım süresinden sonra çoklu kilit sistemi ile kilitlenir. Ürün kilitlendiğinde tekrar açılması engellendiği için yaralanma ve enfeksiyon risklerini ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Pratik olan bu kullanımından dolayı sıklıkla tercih edilir. Sizi her açıdan memnun eden ürün, sahip olduğu kaliteli özellikleri ile işinizi her anlamda kolaylaştırır. Kullanışlı olan Çeli̇kpençe 5 adet kesici ve delici tıbbi enfekte atık kutusu 10 lt geniş hacmi ile beğeni toplar. Hijyenik yapılı olan bu tasarımı problem yaşamadan 48 saat boyunca kullanabilirsiniz.

  • Hijyenik ürün
  • Rahat tasarım
  • Kaliteli yapı

Çelikpençe Kesici ve Delici Tıbbi Atık Kutusu Özellikleri

Çelikpençe Kesici ve Delici Tıbbi Atık Kutusu Özellikleri

Enfekte atık kutusu, tüm sağlık birimlerinde bulunması gereken bir üründür. Bu üründe kullanılan plastik içeriği, kimyasal maddelere karşı dayanıklıdır. Kullanışlı özelliğe sahip olan bu model, pratik kullanımı ve hijyenik ortam oluşturması ile müşteriler için avantajlıdır. Bu avantajı sayesinde büyük beğeni toplar. Hardal sarısına eşlik eden kahverenkli pratik ürün, hijyenik bir ortam oluşturan niteliğinden dolayı sıklıkla tercih edilir. Kaliteli ve dayanıklı malzemeye sahip olan bu tasarım, 10 lt yapısı ile tıbbi müdahale atıklarından kaynaklanan enfeksiyonların çevreye ve insanlara bulaşmaması için güvenli şekilde imhasını kolaylaştıran bir üründür. Her türlü sağlık işletmesinin kullanması gereken bu ürün, ilgili yönetmeliklerin standartlarına uygun şekilde imal edilerek sunulduğu için güvenle tercih edebilirsiniz. Rahat ve kullanışlı bir atık kutusu modeli için markanın bu tasarımına göz atabilirsiniz.

5 Adet Kesici ve Delici Tıbbi Atık Kutusu 10 lt Fiyatı

5 Adet Kesici ve Delici Tıbbi Atık Kutusu 10 lt Fiyatı

Çelikpençe tıbbi atık kutusu, tıp merkezlerinde hijyenik bir ortam oluşturmak için kullanılan bir üründür. Kaliteli ve kullanışlı olan ürün, 48 saat boyunca ilk günkü dayanıklı ve kaliteli yapısını korur. Tasarımın dikkat çeken pratik kullanımı hastane çalışanlarına hitap eder. Tek gözlü model, özellikle küçük alanlar için ideal tasarıma sahiptir. Dayanıklı ve kullanışlı olan bu ürünü hastanenin dilediğiniz odasına taşıyabilirsiniz. Kullanım kolaylığı ile beğeni toplayan bu ürün, her zaman kullanıma hazır olması ile ön plandadır. Çeli̇kpençe 5 adet kesici ve delici tıbbi enfekte atık kutusu 10 lt fiyatı ürünün özel kilit avantajı ve hacmi gibi özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Sizin de son derece pratik ve kullanışlı bir atık kutusuna ihtiyacınız var ise detaylı olarak bu ürüne göz atabilirsiniz.

Çelikpençe Kesici ve Delici Tıbbi Atık Kutusu Yorumları

Çelikpençe Kesici ve Delici Tıbbi Atık Kutusu Yorumları

Kullanışlı ve pratik olan bu ürün, temiz ortam oluşturur. Tıbbi atıklardan çevreyi güvenli bir şekilde korur. Kaliteli yapısı olan bu ürün, 48 saat sonra kilitlenme özelliğine sahip olmasıyla müşterilere avantaj sağlar. Ürün, 10 lt hacimli kovası dolana kadar 48 saat boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Teknik kriterlere uyan bu model küçük ya da büyük tüm sağlık işletmelerinde sıklıkla tercih edilir. Hastanelerde hem personel hem de hasta güvenliği için elzem olan bu ürün, uygun fiyatı ile sizin de tercih sebebiniz olabilir. Sağlıklı ve kaliteli özelliklere sahip olan Çeli̇kpençe 5 adet kesici ve delici tıbbi enfekte atık kutusu 10 lt yorumları kısmına göz atarak ürünü deneyimleyen gerçek müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Bu modeli uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.