Çelik Akü 72 Amper 700 Akım Sfb 10.2020 Üretim

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Çelik Akü 72 Amper 700 Akım Sfb 10.2020 Üretim

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Çelik akü 72 amper 700 akım SFB 10.2020 üretim Yüksek kalite çelik akü zorlu kış koşulları için üretilmilştir. kargo içerisinde firmamız tarafımızdan kaşelenmiş garanti belgesi ile gönderilecektir türkiyenin her yerinde geçerlidir 2 yıl garanti.

Ürün Özellikleri

  • Amper 72
Geri Bildirim Ver

Çelik Akü 72 Amper 700 Akım SFB 10.2020 Üretim

Zorlu hava koşullarında, kar ve şiddetli yağmur gibi durumlarda sürücüler için kurtarıcı olan akü, önemli bir enerji kaynağı olarak ön plana çıkar. Çelik Akü 72 amper 700 akım SFB 10.2020 üretim aracınızın enerji ihtiyacını karşılayarak güvenli bir yolculuk yapmanıza imkan tanır. Marş motoru üzerinde etkinliğini gösteren model, motorunuzda meydana gelen olumsuz durumları giderir. Yüksek kalite materyaller ile imal edilen ürün, sizi yarı yolda bırakmaz. Otomobil ve ağır vasıta gibi araçlarda kullanılan model, elektrik enerjisini sağlayarak hem uzun yolculuklarda hem şehir içinde sorun yaşamadan sürüşe devam etmenize yardımcı olur. 700 akım gücü ile beraber yüksek enerjiye sahip parçayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kimyasal maddelerin bir araya gelerek oluşturdukları güçlü ve yüksek performans sergileyen ürün sizi her yönden memnun eder.

  • Yüksek enerji
  • Dayanıklı yapı
  • Güvenli kullanım imkanı

Çelik Akü 72 Amper 700 Akım SFB 10.2020 Üretim Özellikleri

Çelik Akü 72 Amper 700 Akım SFB 10.2020 Üretim Özellikleri

Çelik Akü 72 amper güçlü akımı sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her an kullanıma hazır bir şekilde bekler. Ev, ofis ve bagajınızda her daim bulundurabileceğiniz cihaz, zorlu hava şartlarında aracınızın elektrik ihtiyacını karşılar. Kolay kullanımı ile beraber istenilen an kişinin kendisinin çalıştırabileceği model, müşteriler tarafından sık sık tercih edilir. Düşünülmüş tasarımı ile gelişen teknolojiden yardım alan model, her çeşit hafif aracın elektrik ve enerji ihtiyacına yönelik özelliklere sahiptir. Sulu akü kategorisinde yer alan ürünün içeriğinde sülfürik asit ve sıvı halde elektrolitler bulunur. Bu sayede içinde bulunan maddeler sızıntıya karşı korunur. Cihaz, güvenli ve konforlu bir kullanım sağlarken dayanıklı oluşu ve bakım kolaylığı ile dikkatleri üzerine çeker. SFB teknolojisi ile imal edilen model, yüksek titreşim dayanımı özelliğiyle hızlı enerji yüklenmesine olanak tanır.

Çelik Akü 72 Amper 700 Akım SFB 10.2020 Üretim Yorumları

Çelik Akü 72 Amper 700 Akım SFB 10.2020 Üretim Yorumları

Akü, insanları trafikte, uzun bir yolculuk anında ya da kış mevsimlerinde olumsuz durumlardan kurtaran vazgeçilmez bir cihaz olarak yerini alır. Bu üstün kaliteye sahip akü sayesinde seyahatleriniz bölünmeden konforlu bir yolculuk yapabilme olanağı elde edebilirsiniz. SFB teknolojisini içerisinde barındıran model, bu sayede bakıma ihtiyaç duymaz. Yüksek marş gücü ile aracınızın enerji akımını karşılar. Kış aylarının soğuk hava şartlarında akünüzü tam şarj etmeniz önerilir. Özellikle şarjı dolu olan akünün iyi bir şekilde korunması önemli bir unsurdur. Böylelikle model, ihtiyaç duyduğunuz anlarda aracınıza özgürce akım vermenize imkan sağlar. Çelik Akü 72 amper 700 akım SFB 10.2020 üretim yorumları sayesinde diğer müşterilerin deneyimlerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Siz de bu yüksek performans sergileyen cihazı gönül rahatlığı ile birlikte tercih edebilirsiniz.

Çelik Akü 72 Amper 700 Akım Sfb 10.2020 Üretim Fiyatları

Çelik Akü 72 Amper 700 Akım Sfb 10.2020 Üretim Fiyatları

Çelik Akü 72 amper 700 akım SFB 10.2020 üretim fiyatı ürünün kalitesi, enerji gücü ve dayanıklılığı gibi pek çok özelliği göz önüne alınarak ekonomik bir şekilde belirlenir. Çevre kirliliği düşünülerek tasarlanan model, doğaya minimum seviyede zarar vererek aracınızın yeniden çalışmasına olanak tanır. Dayanıklı materyallere sahip olan cihaz, doğayı koruyarak görevini yerine getirir. Uzun saatler boyu performansından ödün vermeyerek yüksek elektrik akımını gerçekleştirir. Bütçe dostu olan model, otomobilinizin minimum maliyetle onarılmasına yardımcı olur. Akü tutucu özelliği sayesinde cihazın içerisinde yer alan gazların havayla buluşması önlenir. Hem insan sağlığını hem doğayı koruması ile cihaz size eşsiz bir deneyim yaşatır. Trendyol’dan üst seviye materyal ve kimyasallar kullanılarak tasarlanan bu ürünü güvenilir ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.