Celenes by Sweden Cloudberry Yatıştırıcı Yuz Kremı 50ml Kuru/hassas

187,65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
206,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Celenes by Sweden Cloudberry Yatıştırıcı Yuz Kremı 50ml Kuru/hassas

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Celenes By Sweden Cloudberry Yatıştırıcı Yüz Kremı 50 ml Kuru - Hassas

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Tip Sprey
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Celenes By Sweden Cloudberry Yatıştırıcı Yüz Kremi 50 ml Kuru/Hassas

Celenes By Sweden cloudberry yatıştırıcı yüz kremi 50 ml kuru/hassas ürünü, özellikle kuru ciltler için üretilir. Sahip olduğu özel bitkisel formülle, kuru ciltleri derinlemesine nemlendirerek cildin yatıştırılmasını sağlar. Ayrıca kremin içeriğindeki malzemeler, cildi dış etkenlerden en iyi şekilde korur. Bu noktada krem içerisinde yer alan pamuk otu özü, cildin kurumasına neden olarak tahriş olmasını sağlayan bütün dış etkenler için koruma sağlar. Tüm bunların yanında ürünün antioksidan etkisi de bulunur. Norveç böğürtleni sayesinde, cilde muhteşem bir etki gösterir. Ayrıca kremin içerdiği vitaminler de mevcuttur. İçeriğinde B ve C vitaminlerini barındırarak, cildin en iyi şekilde beslenmesine katkı sağlar. Siz de cildinize ihtiyaç duyduğu bakımı vermek istiyorsanız, bu ürün tercih edebilirsiniz.

  • Kuru ciltlere uygun
  • Koruyucu ve besleyici içerik
  • Alkol ve paraben bulunmayan içerik

Celenes By Sweden Cloudberry Krem 50 ml Özellikleri

Celenes By Sweden Cloudberry Krem 50 ml Özellikleri

Oldukça etkili bir ürün olan Celenes cloudberry yatıştırıcı yüz bakım kremi, hem cildi besleme hem de dış etkenlere karşı koruma özelliği gösterir. Kuru bir cilde sahip kişiler tarafından daha çok tercih edilir. Celenes By Sweden cloudberry yatıştırıcı yüz kremi 50 ml kuru/hassas kullananlar tarafından önerilen bir üründür. Çünkü B ve C vitaminleri ile cildi en iyi şekilde besler. Ayrıca içeriğinde bulunan hippophaeile ile ciltteki su tutma kapasitesini de artırıcı bir özelliğe sahiptir. Bu ürünün Norveç böğürtleni içermesi, antioksidan özelliği göstermesini de sağlar. Son derece etkili olan Celenes By Sweden cloudberry yatıştırıcı yüz bakım kremi, cilt açısından pek çok faydalı özelliği içinde barındırır. Siz de bu ürünü tercih ederek, cildinize en doğru şekilde gereken özen gösterebilir ve cildinizin bakımını gerçekleştirebilirsiniz.

Celenes By Sweden Cloudberry Krem Kuru/Hassas Avantajları

Celenes By Sweden Cloudberry Krem Kuru/Hassas Avantajları

Celenes cloudberry yatıştırıcı yüz bakım kremi 50 ml hacme sahiptir. Kuru ciltler için muazzam bir üründür. Kullanışlı yapıya sahip olması, ürünün avantajları arasında yer alır. Cildi en iyi şekilde besleyerek, olası kırışıklıklara karşı etkili bir koruma sağlar. Ürünün sahip olduğu antioksidan etkileri, yaşlanma karşıtı rol oynar. Yani yaşlanmaya neden olan hücrelerin daha geç kalmasına destek sağlayan bir üründür. Celenes By Sweden cloudberry yatıştırıcı yüz kremi 50 ml kuru/hassas yorum yapan kişiler üründen oldukça memnundurlar. Ayrıca ürünün ciltlerine nem sağladığından ve daha ferah bir görünüm kazandırdığından yorumlarda çoğunlukla bahsederler. Ürünün alkol ve paraben içermemesi ise, daha sağlıklı bir kullanım avantajı sunar. Bu noktada ürün kullanımı sonrası müşterilerde herhangi bir alerjik reaksiyona rastlanmaz. Satın alma işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilir ve ürünün etkisini siz de cildinizde hissedebilirsiniz.

Celenes By Sweden Yüz Kremi 50Ml Kuru/Hassas Fiyatları

Celenes By Sweden Yüz Kremi 50Ml Kuru/Hassas Fiyatları

Celenes By Sweden cloudberry yatıştırıcı yüz kremi 50 ml kuru/hassas fiyat aralıkları müşterileri memnun eder. Ürün fiyatı gramajı, içeriği, içindeki aktif maddelerin miktarına göre belirlenir. Sahip olduğu pek çok faydalı özellik göz önünde bulundurulduğunda, ürünün fiyatı oldukça ekonomiktir. İçerdiği besinler ve özel bitkisel formül, cildin istenen şekilde nemlendirilmesini sağlar. Kuru cilde sahip kişiler düzenli bir şekilde bu ürünü kullandığında, gözle görülür bir etkiyi ciltlerinde görür. Celenes By Sweden cloudberry yatıştırıcı yüz kremi 50 ml kuru/hassas satın alma işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Trendyol üzerinden arama yapılarak ürüne kolaylıkla ulaşılabilir ve satın alma işlemleri gerçekleştirilebilir. Hem uygun fiyatlı hem de cilde yararlı olan bu kreme sahip olarak, daha genç bir görünüme kavuşabilirsiniz.