Cecile Miss Mega Long Lashes Maskara

118,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

Cecile Miss Mega Long Lashes Maskara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuzabende Satıcı Ünvanı: ESETTE GIDA İNŞAAT KOZMETİK DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379076062400001 Vergi Kimlik Numarası: 3790760624
    Bu ürün Ucuzabende tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cecile Miss Mega Long Lashes Maskara

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Fırça Tipi Kıl
  • Etki Hacim Verici
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cecile Mega Long Lashes Mascara Siyah

Göz makyajını detaylı yapmak isteyenler kadar sade yapanların da her zaman kullandığı ürünlerden biri maskaradır. Dolgun ve şekilli kirpikler elde etmek için Cecile Miss mega volume lashes mascara black ürününü kullanmayı tercih edebilirsiniz. Ürün, günlük ya da özel makyajlarda rahatlıkla kullanılabilir. Kirpikleri uzun gösterme etkisi ile gözler daha çok belirginleşir. Kremsi yapısı ile kirpiklere zarar vermeden sürülen bir formülü vardır. Ekstra geniş fırçası da gözle görülebilir hacim sağlar. Kirpiklerin tüm gün boyunca topaklanmadan kalması ise önemli ayrıntılar arasındadır. Maskara, sürdüğünüz andaki gibi aynı hacimle saatler boyunca kalıcı olur. Ürün suya ve tere dayanıklılığı ile tercih edilir. Cecile mega long maskara ile günlük hayatta etkileyici göz makyajı yapabilirsiniz.

  • Rahat sürülebilen formül
  • Ekstra geniş fırça ile uygulama kolaylığı
  • Suya ve tere dayanıklı

Cecile Mega Long Lashes Siyah Özellikleri

Cecile Mega Long Lashes Siyah Özellikleri

Makyaj ürünleri satın alınırken cilde uygun olup olmadığına dikkat edilir. Cilt tipine uygun olan ürünler sağlık için faydalıdır. Cecile mega long lashes mascara siyah kullananlar ürünün sahip olduğu antialerjik özellikten memnun kaldıklarını belirtirler. Ürün, ideal boyutu ve siyah rengi ile kullanıma sunulur. Suya ve tere dayanıklı formül, ürünün yaz günlerinde tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Maskara içeriği önemlidir. Sağlıklı olmayan ürünler göz sağlığı soruna neden olabilir. Genellikle kremsi yapıda olan ve kolay bir şekilde sürülebilen ürünler tercih edilir. Ürün içerisinde bulunan fırça da önemli bir ayrıntıdır. Fırça yapısı da kullanımlarına göre çeşitlerine ayrılır. Ürün, sahip olduğu ekstra geniş fırçası ile kirpikleri hacimli ve uzun gösterir. Cecile mega long lashes mascara siyah ile daha dolgun ve gösterişli kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Cecile Mega Long Lashes Siyah Yorumları

Cecile Mega Long Lashes Siyah Yorumları

Cecile mega long lashes mascara siyah satın alanlar kısa zaman içerisinde aradıkları nitelikteki ürünü bulmuş olurlar. Ürün, makyajında kirpikleri öne çıkarmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Cecile mega long lashes mascara siyah yorum kısımları deneyimli müşterilerin olumlu görüşlerini içerir. Ürünün kirpikleri vurgulayıcı özelliği ise öne çıkan avantajları arasında yer alır. Cecile mega long mascara, sağladığı özellikler ile günlük kullanıma da uygundur. Ürünün kirpiklerde topaklanma yapmaması da kullanım kolaylığı yaratan ayrıntılar arasındadır. Ekstra geniş fırçası ile kirpiklere istediğiniz formu kazandırabilirsiniz. Hacimli ve dayanıklı kirpikler herkesin hayalidir. Ürün, suya dayanıklı özelliği ile güvenle tercih edilebilir. Sadece küçük bir dokunuş ile kirpikler daha hacimli ve uzun görünür. Gün boyu gözlerde akma yapmayan ürün ile siz de dolgun ve şekilli kirpiklere sahip olabilirsiniz.

İndirimli Cecile Mega Long Lashes Siyah Fiyatı

İndirimli Cecile Mega Long Lashes Siyah Fiyatı

Cecile mega long lashes mascara siyah fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Yoğun pigmentli siyah rengi ile kullanıma sunulan maskara, kremsi formülüyle uygulama kolaylığı sağlar. Ürünün özel olarak tasarlanan fırça aplikatörü sayesinde kirpiklere istenilen hacim verilir. Her yüz tipine uygun ve sağlıklı ürün, makyajın daha doğal görünmesine yardımcı olur. Ürün, sadece tek bir dokunuş ile tüm kirpikleri belirginleştirir ve %60 daha uzun görünmesini sağlar. Günlük makyaja uygun olan ürün, özel günlerde de rahatlıkla kullanılır. Makyajda uzun süre kalıcılık önemlidir. Bu özellik müşterilerin ilgisini olumlu yönde artırır. Etkileyici fırça ile doğal görünen göz makyajına sahip olunur. Siz de kullanım kolaylığına sahip olması ile tercih edebileceğiniz Cecile mega long lashes mascara ürününe Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.