Cecile Iris Kadın Edt 100 ml Deodorant 150 ml Kadın Parfüm Seti 8698438201049

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cecile Iris Kadın Edt 100 ml Deodorant 150 ml Kadın Parfüm Seti 8698438201049

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMBA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MEHMET EMRE BAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1450463034
    Bu ürün EMBA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Esans:ÇiçeksiZarif ve kibar
  • Dikkat çekici kokusuyla tüm gün sizi saracak
  • Üst Notası:Gül, SümbülOrta Notası:Menekşe, Yasemin, ŞeftaliAlt Notası:MiskAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Boy 100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cecile Iris Kadın 8698438201049 Edt 100 ml Deodorant 150 ml Parfüm Seti

Cecile iris parfüm, özel formülü sayesinde her zaman için harika bir kokuya sahip olmanızı sağlar. Set olarak satılan bu ürün içeriğinde hem parfüm hem de deodorant yer alır. Bu sayede günlük kullanım için deodorantı, özel günlerinizde ise parfümü tercih ederek bu dikkat çekici kokunun etrafınızda etkileyici bir aura yaratmasını sağlayabilirsiniz.

  • Cecile parfüm iris set 100 ml edt + 150 ml deodorant barındıracak şekilde paketlenir.
  • Set içerisinde yer alan ürünler, uzun süre kullanmanız için yeterli miktara sahiptir.
  • Paket içindeki Cecile iris 100 ml deodorant oldukça etkilidir.

Cecile iris parfüm seti, gündelik kullanım için uygundur. İçerisinde bulunan deodorantı spor yaptıktan sonra ortaya çıkan kötü kokuların bastırmak için kullanabilirsiniz. Deodorant, günlük olarak parfüm kullanmak istemeyenler için oldukça etkili bir çözümdür.

Cecile Iris Parfüm Koku Notaları Nedir?

Cecile Iris Parfüm Koku Notaları Nedir?

Cecile iris 150 ml parfüm; çiçeksi, zarif ve kibar bir esans barındırır. Bu esans, kullanıcıların estetik bir görünüme sahip olduğu özel günlerde onlara şıklık katar. Dikkat çekici kokusu, gün boyunca çevrenizdekilerin başını döndürür. Parfümün üst notası, gül ve sümbül kokularını içerir. Orta notası ise menekşe, yasemin ve şeftaliden oluşur. Alt notasındaki vurucu etkiyi ise misk sağlar. Etkili ve kalıcı bir kokuya sahip olan bu set, kendinizi özel hissetmenize yardımcı olur. Parfümün formülü, çiçeksi kokulardan hoşlananlar için özel olarak geliştirilmiştir. Set içerisinde bulunan Cecile iris deodorant, gün içerisinde kötü koku oluşumunu engelleme konusunda oldukça başarılıdır. Ağır olmayan kokusu, yoğun ve hareketli anlarda özgüvenli hissetmenize yardımcı olur.

Cecile Iris Parfüm Nasıl Kullanılır?

Cecile iris parfüm seti hem iş hayatında hem de özel günlerinizde kullanabileceğiniz bir üründür. Temiz tene uygulanması durumunda çok daha etkili bir sonuç elde etmeniz mümkündür. Ayrıca parfümü elbiselerinizin üzerine de sıkabilirsiniz. Kıyafetlerinize hiçbir zarar vermeyen bu ürün, titizlikle üretilmiştir. Gün boyunca kalıcı olması için tek bir fıs yeterlidir. Kokunun daha yoğun olmasını arzu eden kullanıcılar, gün içerisinde ürünü birçok kez kullanabilir. Cecile iris parfüm kullananlar, ürünün koku etkisini artırmak için genellikle hem temiz tene hem de elbiselerine sıkarlar. Cecile iris parfüm yorumları incelendiğinde birçok kullanıcının üründen oldukça memnun kaldığı göze çarpar. Bunun nedeni, çiçeksi kokuların ortaya çıkardığı etkileyici auradır.

Cecile Iris Parfüm Kutu İçeriği Nedir?

Cecile iris parfüm seti içerisinde iki adet ürün bulunur. İçerisinde bulunan parfüm, tüm cilt tipleri için uygun olan zararsız bir formüle sahiptir. Bu sayede hassas cilt tipine sahip bireyler tarafından kullanılabilir. Parfümün çiçeksi esansı, uzun süre boyunca kalıcılık gösterir. Set içerisinde bir adet de deodorant bulunur. Bu ürün de tıpkı parfüm gibi günlük kullanım için tercih edilebilir. Deodorant, yüksek tempolu günlerde bile kötü koku oluşumunu engeller. Özellikle spor yaparken kullanabileceğiniz, etkili bir üründür. Parfüm seti, temiz tene ve kıyafete sıkıldığında çok daha etkili bir sonuca ulaşabileceğiniz özelliktedir. Tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde cilt sağlığını kötü bir biçimde etkilemez. Set içerisindeki ürünlerin yüksek hacme sahip olması, uzun süre boyunca kullanılmalarına imkân tanır. Cecile iris 100 ml deodorant yorumları incelendiğinde kullanıcılardan tam puan aldığı görülür. Bu set, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de parfüm ve deodorant hakkında yapılan değerlendirmeleri inceleyebilir, hızlı ve kolay biçimde bu ürün setini satın alabilirsiniz.