Caudalie Vinoperfect Suncare Set

1.989 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.995,50 TL

Ürün Bilgileri

Caudalie Vinoperfect Suncare Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermoshops Satıcı Ünvanı: SERKAN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4390092331400001 Vergi Kimlik Numarası: 7960091419
    Bu ürün Dermoshops tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Caudalie leke karşıtı yaz ikilisi cildinizi güneş lekelerine karşı korumak için güneş koruyucunuzdan önce vinoperfect serum uygulayın." -Mathilde thomas 1. Hazırla vinoperfect leke karşıtı ışıltı verici serum: Sütümsü yapıdaki serum, cildin ışıltısını arttırmaya, lekelerin yoğunluğunu azaltmaya ve yeniden oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Yağ içermeyen, fotosensitif olmayan vinoperfect serum hassas cişltlerin kullanımına uygundur ve güneş lekelerine karşı koruma, ışıltılı ve uzun süreli bronzluk için caudalie güneş kremleri ile birlikte kullanmak için idealdir. 2.Koru kırışıklık karşıtı güneş koruyucu krem spf50 bu güneş koruyucu krem, lekelere ve erken yaşlanma belirtilerine karşı yüksek koruma sağlarken, deniz ekosistemi için toksik olmayan formüle sahiptir. Hafif, yapışkan olmayan dokusuyla bu krem, silikon ve alkol içermez. Komedojenik değildir. Tüm cilt tipleri için kullanımı uygundur. Kullanım: Vinoperfect leke karşıtı etkili serum: Sabah ve akşam nemlendirici kremden önce yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanır. Yaz aylarında güneş koruyucudan önce kullanımı önerilir. Güneş koruyucu krem: Güneşe maruz kalmadan önce yeterli miktarda uygulanmalı, 2 saatte bir ve yüzdükten sonra tekrarlanmalıdır. Göz çevresine uygulanmamalıdır. Mümkünse saat 12:00-16:00 arası direkt güneş ışına maruz kalınmamalıdır. Bebekler ve çocuklar direkt güneş ışına maruz bırakılmamalıdır. Içindekiler: Vinoperfect leke karşıtı ve ışıltı verici serum 30ml:Aqua (water), butylene glycol, cetearyl alcohol*, ethylhexyl stearate*, cyclopentasıloxane, glycerın*, trıısostearın*, polymethyl methacrylate, bıs-Behenyl/ısostearyl/phytosteryl dımer dılınoleyl dımer dılınoleate*, peg-20 stearate, ımperata cylındrıca root extract*, cı 77891 (tıtanıum dıoxıde), cı 77019 (mıca), hydrogenated avocado oıl*, hydrogenated olıve oıl stearyl esters*, sılıca, tocopheryl acetate*, vıtıs vınıfera (grape) seed oıl*, palmıtoyl grape seed extract*, hydrolyzed hıbıscus esculentus extract*, dextrın*, caffeıne*, benzyl alcohol, palmıtoyl grapevıne shoot extract*, caprylyl glycol, coffea arabıca (coffee) seed extract*, carbomer, xanthan gum, tocopherol*, lecıthın*, hyaluronıc acıd, dehydroacetıc acıd, sodıum hydroxıde, polysorbate 20, sodıum carboxymethyl beta-Glucan, acetyl tetrapeptıde-5, tın oxıde, cı 77491 (ıron oxıdes), acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, palmıtoyl trıpeptıde-1, palmıtoyl tetrapeptıde-7. (116/183)*bitkisel içeriklere sahiptir. Kırışıklık karşıtı güneş koruyucu krem spf50:Aqua/water/eau, vıtıs vınıfera (grape) fruıt water*, cıtrus aurantıum amara (bıtter orange) flower water*, glycerın*, methylpropanedıol, glycolıc acıd, caprylyl/capryl glucosıde*, sodıum hydroxıde, vıtıs vınıfera (grape) juıce*, caprylyl glycol, cıtrıc acıd*, argınıne, sodıum benzoate, paeonıa lactıflora root extract*, phenylpropanol, potassıum sorbate, sodıum phytate*, lınalool, lımonene. Menşei: Fransa.

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti 2
Geri Bildirim Ver