Caudalie Temizleme Köpüğü - İnstant Foaming Cleanser 2 x 150 ml caudalie-set-fc

589 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Caudalie Temizleme Köpüğü - İnstant Foaming Cleanser 2 x 150 ml caudalie-set-fc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PharmaBiz Satıcı Ünvanı: UĞUR ÖZKANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6980247049
    Bu ürün PharmaBiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • berrak yapıdaki bu losyon keyifli ve nazik bir temizleme için bulutlar kadar hafif bir köpüğe dönüşür. Sabun içermez ve formülündeki %98 oranında doğal türevli, ultra-Hafif içerikler ile cildin doğal dengesini korur, ışıltı ve konfor kazandırır. Cildi kirden arındırır, temizlenen cilt berrak, yumuşak ve canlanmış bir görünüm kazanır. Hassas temizleme sunar cilde ışıltı ve yumuşaklık verir sabun içermezkullanım şekli: 1. Iki pompa temizleme köpüğü'nü avucunuza sıkın. 2. Islak yüz ve boyna gözler kapalı şekilde masaj yaparak uygulayın. 3. Ardından bol su ile durulayın.Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir
Geri Bildirim Ver

Caudalie Instant 2 x 150 ml Foaming Cleanser Duo

Bakımlı olmak, insanın daha pozitif ve özgüvenli olabilmesi için gerekli faktörler arasındadır. Sağlıklı bir cilt, bakımlı olmanın en önemli sonuçları arasındadır. Bu anlamda cildi temiz ve nemli tutmak bu konuda atılabilecek ilk adımlardandır. Cilt bakımının sağlık açısından da pek çok yararı vardır. Özellikle şehir hayatının neden olduğu kirliliğinin ve yorgunluk hissinin önüne geçmek açısından gerekli bakım sağlanmalıdır. Düzenli cilt temizliği ile siyah nokta ve pul pul dökülme gibi sorunların önüne geçilebilir. Ancak bu noktada kullanılacak olan ürünün doğal içerikli olması da bir hayli önemlidir. Caudalie Instant Foaming Cleanser temizleme köpüğü doğal içeriği ile kullanıcıların beğenisini kazanan oldukça etkili bir bakım ürünüdür.

  • Paket içeriği: 2 adet
  • Miktar: 150 ml
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.

Caudalie Instant Foaming Cleanser Duo 150 ml Özellikleri

Caudalie Instant Foaming Cleanser Duo 150 ml Özellikleri

Cildi arındıran, Caudalie Instant Foaming Cleanser temizleme köpüğü, aynı zamanda cildin nemlenmesine yardımcı olur. Hassas bir cilt temizliği sağlayan Caudalie Instant Foaming Cleanser temizleme köpüğü, cildin ihtiyaçlarına özel olarak geliştirilmiştir. İçerisindeki üzüm özü, antioksidan özellik göstererek cilde esneklik ve canlılık katarken cildi yeniler. Caudalie Instant Foaming Cleanser temizleme köpüğü içeriğindeki adaçayı ile hem cildin temizlenmesini sağlar hem de sıkılaşmasına yardımcı olur. Genişleyen gözenekleri küçülttüğü gibi tahrişi önler. Caudalie Instant temizleme köpüğü içerisindeki papatya ile cilt sağlığını korur. Bunun yanı sıra papatya özü, antiseptik özelliği sayesinde cilt kusurlarının hızlı iyileşmesini sağlar. Siz de cildi hem temizleyen hem de bakım yapan bir cilt temizleme ürünü arıyorsanız Caudalie Instant Foaming Cleanser Duo’yu tercih edebilirsiniz.

Caudalie Instant Foaming Cleanser Her Cilt Tipine Uygun mu?

Tüm cilt tipleri tarafından rahatlıkla kullanılabilen Caudalie Instant Foaming Cleanser, cildi nazikçe temizler. Kullandıktan sonra hafif köpüksü bir yapıya dönüşen Caudalie Instant Foaming Cleanser temizleme köpüğü, hassas ve nazik bir temizlik sunar. Caudalie Instant Foaming Cleanser temizleme köpüğü, sabunsuz formülü ile cildin doğal pH dengesine uyum sağlar. Cilt dokusunu aydınlık bir görünüme kavuştururken cildi kirden arındırır. Caudalie Instant Foaming Cleanser temizleme köpüğü yorumları da ürünün etkili bir bakım ürünü olduğunu ortaya koymaktadır. Caudalie Instant Foaming Cleanser temizleme köpüğünü sabah ve akşam, nemli cildinize uygulayabilirsiniz. Şişeyi sallamadan, avuç içinize 2 pompa hâlinde almanız yeterlidir. Gözleriniz kapalıyken dairesel hareketlerle uyguladıktan sonra bol su ile durulayabilirsiniz.

Caudalie Instant Foaming Cleanser Duo Güvenilir mi?

Tüm Caudalie ürünleri gibi Instant Foaming Cleanser temizleme köpüğü de Fransa’da geliştirilmiştir. Ürün, ağzı açılmadığı sürece 30 aydan uzun süre bozulmadan muhafaza edilebilir. Caudalie Instant Foaming Cleanser temizleme köpüğün ambalajı açıldıktan sonra 6-24 ay arasında kullanılması gerekir. Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiş olan Caudalie Instant Foaming Cleanser temizleme köpüğü; renklendirici, mineral, yağ ve paraben içermez. Caudalie Instant Foaming Cleanser temizleme köpüğü sıvı formu ile kolay kullanım sağlar. Aynı zamanda da cilde ferahlık katar. Ürünü kullanıldığınız ilk andan itibaren cildinizdeki yumuşaklığı ve ışıltıyı fark edersiniz. Caudalie Instant Foaming Cleanser gün boyu yüzünüzde biriken ter, bakteri ve makyaj kalıntılarını cildinizden söker ve uzun süreli koruma sağlar. Siz de Caudalie Instant Foaming Cleanser Duo 2 x 150ml hâlinde satışa sunulmuş olan ürünü Trendyol güvencesi ile satın alabilirsiniz. Avantajlı paket seçenekleri sayesinde çoklu alım da yapabileceğiniz gibi fikrinizi değiştirdiğiniz takdirde iade ve iptal seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.