Caudalie Instant Detox Mask 75ml

685,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Caudalie Instant Detox Mask 75ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: depoeczanem Satıcı Ünvanı: KUAZAR İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0590056567000014 Vergi Kimlik Numarası: 5900565670
    Bu ürün depoeczanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Caudalie Instant Detox Mask Ürün Markası: Caudalie Ürün Boyutu: 75 ml Özet Bilgi: Detoks etkili cilt bakım maskesidir. Ürün Açıklaması: Ciltteki mevcut olan kusurların giderilmesi için geliştirilmiş olan detoks maskesi yenileyici ve yapılandırıcı bakım uygular. Cildin yenilenmesini ve sağlık kazanmasını sağlar. Gözenekleri sıkılaştıran bakım ürünü arındırıcı detoks maskesi ile cilde kısa sürede etki eder ve sıkılaştırıcı, yenileyici bakım sağlar. Üstün bakım ürünü olan maske yardımı ile ciltteki kusurlar ve toksinler giderilir. Gözenekler sıkılaşır ve cilt dokusu bebek cildi gibi olur. Tüm ciltlere özel olarak tasarlanan ürün kimyasal değildir. Adından da anlaşılacağı gibi detoks etkili ürün bitkisel kaynaklıdır ve arındırıcı bakım sunar. Kısa sürede emilir, canlandırıcı, ışıltılı bir cilt sunar. Ürün Resmi: Ürün İçeriği: Aqua Water, Bentonite, Glycerin, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Alcohol, Sodium Dehydroacetate, Citrus Aurantium Bergamia Bergamot Fruit Oil, Vitis Vinifera Grape Fruit Extract, Lavandula Angustifolia Lavender Oil, Sodium Citrate, Dehydroacetic Acid, Coffea Arabica Coffee Seed Extract, Coffea Robusta Seed Extract, Citric Acid, Papain, Cupressus Sempervirens Oil, Salvia Sclarea Clary Oil, Commiphora Myrrha Oil, Santalum Album Sandalwood Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Petroselinum Crispum Parsley Seed Oil, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Algin, Limonene, Linalool içerir. Kullanım Şekli ve Önerisi: Detoks etkili maske cilt dostudur. Yenileyici ve yapılandırıcı etki sunar. Ürün haftada iki kez kalın bir tabaka şeklinde uygulanır. 5 dakika bekletilir ve bol su ile durulama işlemi gerçekleştirilir. Maske haftada iki kez kalın tabaka şeklinde cilde uygulanır. Gereken işlem tamamlanınca durulama ile sonlandırılır.
Geri Bildirim Ver