Caudalie Deep Cleansing Peeling 75 ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Caudalie Deep Cleansing Peeling 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dost Pharma Satıcı Ünvanı: DOST PHARMA SAĞLIK DANIŞMANLIK MEDİKAL ÜRÜNLERİ SATIŞ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310145458200001 Vergi Kimlik Numarası: 3101454582
    Bu ürün Dost Pharma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Selamlar! Mağazamdaki bütün ürünler kendim deneyip beğendiğim ve sizlere güvenle tavsiye edebileceğim ürünler. Deep Cleansing Exfoliator cildinizi kurutmadan arındırır ve yeniler
  • daha sağlıklı ve ışıltılı bir cilde kavuşmanızı sağlar. İçeriğindeki greyfurt, nane ve tatlı portakal notalarıyla "kremsi" dokusu gerçek bir rahatlama ve canlandırma deneyimi sunar. %97 oranında doğal içeriklerden oluşan yeni formülüyle karma ve yağlı ciltler başta olmak üzere tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Form Krem
  • Tip Tüp
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Caudalie Deep Cleansing Peeling 75 ml

Ciltteki lekelere karşı verdiği etkili sonuç nedeniyle kadın ve erkek müşterilerin vazgeçilmez tercihleri arasında yer alan Caudalie peeling, uygun ve avantajlı fiyatlarıyla beğeni toplar. Temizleyici özelliğiyle dikkat çeken etkili krem, içeriği sayesinde temizlenen bölgeyi iyileştirir ve cilde zarar vermeden onarım sağlar. Bünyesinde barındırdığı mikropartiküller sayesinde cildi tahriş etmeden ve çizmeden ölü hücreleri temizleme özelliğine sahip olan Caudalie peeling 3522930002048 kaliteli ve sağlıklı içeriği sayesinde çokça tercih edilir. Cilt üzerinde oluşan ölü hücreleri tahriş etmeden temizleyerek eşit renk tonu oluşmasına yardımcı olur. Geliştirilmiş etkili içeriği sayesinde cilde doğal parlaklık kazandırırken kadın ve erkek müşteriler tarafından çokça tercih edilir. Kuru ve az yağlı ciltlerin yanı sıra yağlı ciltler için de kullanılabilen ürün, tazeleme özelliği sayesinde beğenilir.

  • Ölü hücreleri temizler
  • Cildi tazeler
  • Her cilt tipine uygun

En Etkili ve Cildi Tazeleyen Caudalie Peeling Seçenekleri

En Etkili ve Cildi Tazeleyen Caudalie Peeling Seçenekleri

Alanında uzman dermatologların kontrolünde üretilen Caudalie Deep Cleansing peeling birçok müşteri tarafından tercih edilir. Caudalie peeling kullananlar tarafından yazılan yorumlarda memnuniyetlerini görebilirsiniz. Hijyenik, steril ve sağlıklı ortamlarda müşterilerin beklentileri doğrultusunda hazırlanarak satışa sunulan ürünler, cildi tahriş etmeyen ve çizmeyen yapısı sayesinde çokça tercih edilir. Etkili ve temizleyici kimyasal içeriği sayesinde sağlıklı ve pürüzsüz görünüm sağlayan Caudalie Deep Cleansing peeling; yağlı, kuru, nemli ve az yağlı cilt tipleri için rahatlıkla kullanılabilir. Müşterilerin istek ve beklentileri göz önünde bulundurularak üretilen ve satışa sunulan Caudalie peeling 75 ml, masaj yapılarak cilde uygulanır ve bol su ile yıkandıktan sonra etkisini gösterir. Cildinizde bulunan siyah nokta, leke, ölü hücre gibi istenmeyen oluşumları temizlemede profesyonel etki gösteren bu peelingi siz de kullanabilir, kusursuz etki etmesini gözlemleyebilirsiniz.

İhtiyacı Karşılayan ve Ölü Hücreleri Temizleyen Peelingler

İhtiyacı Karşılayan ve Ölü Hücreleri Temizleyen Peelingler

Kuru, nemli, yağlı ya da yarı yağlı ciltlere uygulandıktan sonra bol su ile yıkanan peeling, cildi tahriş etmeyen yapısıyla kusursuz sonuç verir. Bu sayede müşterilerin beğenisini kazanmayı başaran Caudalie Deep Cleansing peeling 75 ml mikropartiküler içeriğiyle çokça tercih edilir. Dermatologların kontrolünde üretilerek satışa sunulan ürünler, cilde ışıltı katan ve canlandıran yapısıyla beğeni toplar. Bu kapsamda tüm cilt tipleri için uygun olarak üretilen ürünler, uygulandığı bölgede kusursuz temizlik sağlar. Cildi temizleyerek ışıltılı ve göz alıcı görünüme kavuşturan ürün, tazeleyici ve yenileyici formülü sayesinde müşterilerin vazgeçilmez tercihleri arasında yer almayı başarır. Söz konusu ürün içeriğinde bulunan kil, ada çayı, üzüm yağı ve çinko gibi zengin içerikli besinler sayesinde cildi tazeleyerek kusursuz görünüm sağlar. Bütün cilt tipleri için uygun olarak üretilen peelingi siz de kullanabilirsiniz.

Avantajlı ve İndirimli Fiyatlarla Caudalie Peeling

Avantajlı ve İndirimli Fiyatlarla Caudalie Peeling

Caudalie peeling, kadın ve erkek müşterilerin istek ve beklentileri dikkate alınarak üretilmesinin yanı sıra avantajlı fiyat seçenekleriyle de beğeni toplamayı başarır. Her türlü bütçe göz önünde bulundurularak üretilen Caudalie peeling yorumları bakımından da müşterilere yardımcı olur. Ürünü daha önce satın alan müşterilerin yazdığı yorumlar sayesinde detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Dermatologlar tarafından kontrol altında üretilen ve etkili yapısının yanı sıra sağlıklı ürün olarak dikkatleri çekmeyi başaran peeling, fiyatlarıyla da beğeni toplar. Caudalie deep cleansing peeling 75 ml fiyat belirleme aşamasında ürünün içerisinde bulunan vitamin ve besleyici değerler, gramaj türleri gibi etmenler dikkate alınır. Birçok müşterinin tercihleri arasında yer alan bu peeling, tüm cilt tipleri için uygundur. Siz de steril ve hijyenik ortamlarda üretilerek satışa sunulan peelingi uygun ve avantajlı fiyat seçenekleriyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.