CatMozz Dış Mekan Yağmura Ve Soğuğa Dayanıklı Çatılı Osb Kedi Evi

449 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CatMozz Dış Mekan Yağmura Ve Soğuğa Dayanıklı Çatılı Osb Kedi Evi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yakamoz Petshop Satıcı Ünvanı: YAKAMOZ PETSHOP ÜRÜNLERİ LOJİSTİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928095583200001 Vergi Kimlik Numarası: 9280955832
    Bu ürün Yakamoz Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Catmozz dış mekan yağmura ve soğuğa dayanıklı osb kedi evi.
  • Sokak hayvanları için maliyetine satış.
  • Sokak hayvanlarına güzel bir barınma ortamı sağlayacak ve rahat bir yaşam sürmesine olanak tanıyacaksınız
  • En kaliteli egger osb3 malzemesinden 11 mm olarak üretilmiştir
  • Ürün yerden yüksek olarak montelenmiştir ve bu sayede yerdeki soğuğu içeri almaz.
  • Ölçüleri 40x35x30
Geri Bildirim Ver

CatMozz Kedi Evi Plastik Soğuğa Dayanıklı OSB Lüks

CatMozz dış mekan yağmura ve soğuğa dayanıklı çatılı Osb kedi evi, özellikle dışarıda kedi besleyen kişiler için kullanılabilecek ürünlerden biridir. Kedi evleri genellikle dış ortamlarda kedi besleyen kişiler için uygundur. Ahşap başta olmak üzere farklı malzemelerle yapılan ürünlerden biridir.

 
  • Dış mekan için uygun
  • Korunaklı
  • Soğuğa dayanıklı

CatMozz Dış Mekan Kedi Evi İçeriği

CatMozz Dış Mekan Kedi Evi İçeriği

Dış mekanlar için uygun olarak kullanılan kedi evlerinin bazı özelliklere sahip olması gerekir. Özellikle yağmur ve kar gibi yağışlara dayanıklı ve korunaklı bir ürün olması gerekir. Bu noktada üreticiler, tüm bu etkenleri gözler önüne alarak kediler için bir yaşam yeri planlaması yapmaktadır. Genellikle Osb adı verilen malzeme kullanılarak bu evler üretilmektedir. Osb malzeme dış mekanda kullanılacak birçok ürünün yapı malzemesi olarak karşımıza çıkar. Özellikle soğuk ve yağmur gibi dış etkenlerden etkilenmemesi gereken ürünlerde malzeme seçimi yapmak çok önemlidir. Osb bu noktada kullanıcıların bir numaralı tercihi olarak karşımıza çıkar. Eğer kaliteli bir kedi evi arıyorsanız bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Ürün kalitesi ile beraber kedilere özel konfor alanı oluşturan nitelikler barındırır. Bu ürünlerin ölçüleri değişiklik gösterebilir. Genellikle kediler için kullanılan bir ev çeşidi olsa da sokak hayvanlarının rahatlıkla konaklayacağı şekilde de tasarlanabilmektedir. CatMozz çatılı Osb kedi evi yorumları bölümünde kullanıcı deneyimlerine göz atabilirsiniz.

 

CatMozz Dış Mekan Kedi Evi Kimler İçin Uygun?

CatMozz Dış Mekan Kedi Evi Kimler İçin Uygun?

Yavru kediler ve sokak hayvanları için tercih edilecek ürünlerde en önemlisi kesinlikle yağmur ve soğuğa dayanıklı bir ev oluşturmaktır. Kış aylarında sokak hayvanları çok zorlu günler geçirdiğinden dış ortamlara bu tarz ürünler koymak onlara yardımcı olur. CatMozz Osb kedi evi içeriği bu sebeple oldukça önemlidir. Kedi evleri, genellikle dış mekanlarda duran kediler için uygundur. Ev içerisinde beslenen kediler için daha farklı ürünler ve malzemeler kullanılarak yapılan kedi evlerini tercih etmek gerekir. Dış mekanlarda kullanılacak bu kedi evleri için bazı noktalarda dikkatli olunması önerilir. Özellikle çok yağmur ve kar alan bölgeler için kedi evleri tercih edilecek ise bazı özelliklere sahip olup olmadığı kontrol edilmelidir. Kullanılan malzemenin suya ve soğuğa karşı dayanıklı olması birinci koşuldur. Bu noktada Osb adı verilen malzeme tercih edilir. Diğer yandan soğuğu önlemesi için de bu ürün tercih edilmektedir.

 

CatMozz Kedi Evi Yorumları

CatMozz Kedi Evi Yorumları

Dış mekanlar için üretilen kedi evlerinde belli başlı noktalara dikkat etmek gerekir. Ölçüleri kişilerin isteklerine göre değişebildiğinden doğal olarak farklı tasarımlar da hayata geçer. Özellikle kediler için en uygun ölçüler 40x35x30 olarak belirlenmiştir. Dış mekan kedi evi ürünleri de bu ölçüler göz önüne alarak üretilmiştir. Kullanılan malzeme kalitesi de en kaliteli Osb ürünü olarak bilinir. Ürünler yerden yüksek olarak monte edildiğinde soğuğun büyük kısmını emer. Ürün isterseniz monte isterseniz de demonte olarak sizlere ulaştırılmaktadır. Dışarıda yaşayan sokak hayvanları için kış aylarında etkili bir çözümdür. CatMozz dış mekan yağmura ve soğuğa dayanıklı çatılı Osb kedi evi fiyatı incelendiğinde farklı seçenekler görüntülenebilir. Bu ürünün ölçüleri ve özellikleri kapsamında değişiklik göstermesinden kaynaklanır. CatMozz kedi evi hakkındaki tüm detayları Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ürünü hemen satın alabilirsiniz.