Catherine Arley Pudra Compact Powder 06 8691167026044

116,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
116,27 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
1.999 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Catherine Arley Pudra Compact Powder 06 8691167026044

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: durukozmetik Satıcı Ünvanı: BELGİN YILANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7300240302
    Bu ürün durukozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Catherina arley 6 numara pudra.kokusuna bayılacaksınız.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Orta
  • Renk Bej
  • Görünüm Işıltılı
  • Form Fırınlanmış
Geri Bildirim Ver

Catherine Arley Pudra Compact Powder 06

Geniş bir kitleye hitap eden makyaj malzemeleri müşteriler tarafından titizlikle tercih edilir. Ürünlerin kaliteli, sağlıklı ve estetik özelliklere sahip olup olmadığını oldukça önemlidir. Catherine Arley pudra compact powder 06 model sahip olduğu tüm özellikler ile müşterilerin büyük beğenisini toplar. Makyaj malzemeleri arasında fazlası ile tercih edilen bu model tüm cilt tiplerine uygun şekilde üretilir. Catherine Arley pudra 6 numara gösterdiği üstün performans ile müşterileri memnun eder. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilen model teninize uyum sağlar ve herhangi bir olumsuz durum yaratmaz. Cildinize ışıltı ve hoş bir görüntü veren ürün aynı zamanda cildinizde kapatmak istediğiniz tüm leke, sivilce gibi faktörleri kolaylıkla kapatır. Pudra Catherine Arley markası tarafından satışa sunulur.

  • Sağlıklı kullanım avantajı
  • Kaliteli kapatma özelliği
  • Işıltılı ve hoş bir görünüm

Catherine Arley Pudra Compact Powder 06 Özellikleri

Catherine Arley Pudra Compact Powder 06 Özellikleri

Işıltılı ve hoş bir görünüm sunan Catherine Arley markalı pudra modeli sağlıklı kullanım avantajı sağlayarak müşterileri fazlası ile memnun eder. Cildinizde herhangi bir alerjik reaksiyon yaratmaz. Üstün performansı ile beğeni toplayan model kaliteli kapatma özelliği ile büyük bir memnuniyet kazanır. Catherine Arley compact powder bej rengi ile dikkat çeker. Fırınlanmış form özelliği ile ön plana çıkan ürün zarif ve şirin kapaklı yapısı ile kullanım kolaylığı sağlar. İçerisinde bulunan kaliteli malzemelerden üretilen süngeri ile birlikte satılır. Ürün uzun ömürlü bir kullanım avantajı gösterir ve müşterileri memnun eder. Catherine Arley pudra compact powder 06 kullananlar ürünün performansından oldukça memnun kalır. Gösterdiği üstün performans ile tam not alan model büyük bir beğeni toplar. Kibar ve şirin tasarımı sayesinde her yerde kolaylıkla saklanır.

Müşteri Yorumlarıyla Catherine Arley Pudra Compact Powder 06

Müşteri Yorumlarıyla Catherine Arley Pudra Compact Powder 06

Ürünü deneyimleyen müşteriler tüm özellik ve avantajlardan oldukça memnun kalır. Eşsiz bir deneyim sunan model gösterdiği etkili performans ile görenlerin dikkatini çeker. Bu sayede büyük bir rağbet gören ürüne talep giderek artar. Ürün, kadın müşteriler için oldukça önemli bir yere sahip olan makyaj malzemeleri arasında yerini alır. Bu modeli kullanan müşteriler aldıkları sonuçlardan fazlası ile memnun kalır. Yapılan tüm geri dönüşlerde üründen övgüyle bahsedilir. Catherine Arley pudra compact powder 06 yorumları diğer müşteriler için oldukça büyük bir avantaj taşır. Müşteriler ürünü deneyimleyen kişilerin yaptıkları olumlu yorumlara bakarak tercih yapar. Yol gösterici niteliği ile önemli bir yere sahip olan yorumları dikkate alarak kaliteli alışveriş şansını yakalayabilirsiniz. Yapılan tüm yorumlar müşterilere ürün hakkında bilgi verir ve modeli satın alma konusunda büyük bir avantaj sunar.

Catherine Arley Pudra Compact Powder 06 Fiyatı

Catherine Arley Pudra Compact Powder 06 Fiyatı

Makyaj malzemeleri denilince akla gelen ilk ürünlerden biri olan pudra kadın müşteriler tarafından fazlası ile tercih edilir. Listelerde yerini alan pudranın sahip olduğu özellikler müşteriler için oldukça önemlidir. Büyük bir dikkatle doğru seçimi yapmaya çalışan müşteriler için önemli kriterler bulunur. Sahip olduğu özelliklerle müşterilerin bütün kriterlerine uyan Catherine Arley markalı pudra modeli uygun fiyat özelliği ile ön plana çıkar. Tüm beklentileri karşılayan ve gösterdiği performans ile beğeni kazanan model müşterilerin favori ürünlerden biri olur. Catherine Arley pudra compact powder 06 fiyatı hesaplı olma özelliği ile dikkat çeker. Müşterilerin fazlasıyla memnun kaldığı hesaplı fiyat özelliği modeli tercih edilir kılar. Bütçenizde büyük bir değişiklik yaratmayan fiyat avantajı sayesinde ürüne olan ilgi sürekli artar. Trendyol üzerinden avantajlı fiyat seçenekleri ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.