Catherine Arley Dynamik By Volume 3d Max Mascara

80 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
85,99 TL
2. Ürüne %6 İndirim
550 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
99,33 TL
Kurumsal Fatura
196,95 TL

Ürün Bilgileri

Catherine Arley Dynamik By Volume 3d Max Mascara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaktüs Shop Satıcı Ünvanı: GÜLŞEYDA SÜSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7880640163
    Bu ürün Kaktüs Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel geliştirilmiş fırçası sayesinde, esnek fırça kılları kirpikleri ayırır ve hacim verir. Anında hacim ve dolgunluk sağlayan Dynamic volume mascara gür, çarpıcı ve göz alıcı kirpiklere sahip olmak isteyenler için ideal bir üründür.
  • Ürün %100 Orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Uzatma
  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Fırça Tipi Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Catherine Arley Dynamik By Volume 3d Max Mascara

Göz makyajının vazgeçilmez bir parçası olan maskara, bakışların iddialı bir görünüm kazanmasını sağlar. Kirpiklerin boyanmasıyla daha hacimli görünmesini sağlayan bu ürün, yüz makyajının da tamamlayıcıdır. Tercih edilen Catherine Arley maskaranın kirpiklere verdiği hacim gözlerin daha büyük görünmesini sağlar. Marka tarafından üretilen bu maskarayla kirpiklerinizin hacimli ve göz alıcı görünmesini sağlayabilirsiniz. Daha uzun kirpikler ve daha göz alıcı bakışlara sahip olabilir, makyajınızı iddialı bir şekilde sonlandırabilirsiniz. Kolay uygulanabilir bir ürün olan Catherine Arley Dynamik by Volume 3D Max Mascara kirpiklerinizde üç boyutlu bir etki yaratır. Bu etki sayesinde bakışlarınız daha canlı ve iddialı bir görünüm verir. Bütçenize uygun fiyatlar ile sahip olacağın bu ürün sayesinde makyaj koleksiyonunuzu dilediğiniz gibi tamamlayabilirsiniz.

  • Esnek fırça yapısı
  • Ekstra hacim veren formül
  • Kirpiklerde gözle görülen dolgunluk

Catherine Arley Dynamik ile Göz Alıcı Kirpikler

Catherine Arley Dynamik ile Göz Alıcı Kirpikler

Özel formülle üretilmiş olan markanın ürünü, kirpiklerinizde gözle görülür bir fark olmasını sağlar. Uygulama anından itibaren daha uzun ve gür kirpik görünümü elde edeceğiniz ürün, mikro fiberlerden oluşan özel bir yapıya sahiptir. Kirpiklerinizin daha dolgun görünmesini sağlayan Catherine Arley Dynamik Mascara aynı zamanda bakışlarınızın da etkileyici ve iddialı görünmesini sağlar. Esnek fırça yapısı sayesinde bütün kirpiklerinize kolayca uygulanır. Kirpiklerinizi kolayca kıvırarak hacim verebileceğiniz ürünün fırçasındaki kıllar sayesinde bütün kirpiklerinizi tek tek ayırır. Kirpiklerin tek tek ayrılıp hacim verilmesiyle daha gür görünen kirpiklere kavuşabilir, makyajınızı dilediğiniz gibi tamamlayabilirsiniz. Günlük makyajın çarpıcı bir adımı olan maskara uygulamayı bütçenize uygun fiyatlarla satın alacağınız bu ürünle yapabilirsiniz. Catherine Arley Dynamik rimel ile siz de sağlıklı ve canlı bakışlar elde edebilir, makyajınızın öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Catherine Arley Dynamik Mascara ile Çarpıcı Bakışlar

Catherine Arley Dynamik Mascara ile Çarpıcı Bakışlar

Esnek bir fırçaya sahip olan ürün, kirpiklerinize uyguladığınız andan itibaren etkili sonuçlar verir. Gün içerisinde kirpiklerinizde kalıcı bir etki bırakan Catherine Arley Dynamik 3D Max Mascara ile çarpıcı bakışlar kazanabilirsiniz. Makyajınızı tamamlarken yapacağınız son dokunuş olan kirpik şekillendirmesi için ideal boyutlarda olan ürün sayesinde günlük görüntünüzü etkileyici bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Kirpiklerinizin gür ve daha uzun görünmesini sağlayacak olan ürün, göz makyajınıza vurgu yapmanızı sağlar. Bütün kirpik tellerinizin tek tek daha hacimli, kıvrık ve uzun görünmesini sağlayacak olan ürün sayesinde göz makyajınızı ön plana çıkarabilir, iddialı bir görünüm sergileyebilirsiniz. Kirpiklerinizin sağlıklı bir şekilde sık ve gür bir görüntüye kavuşması için ürünü esnek fırçasıyla kolayca uygulayabilirsiniz. Makyajınızı tamamlayacağınız kullanışlı ve göz alıcı bu rimel ile siz de bakışlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Catherine Arley Dynamik Mascara Fiyatları ve Kullanıcı Yorumları

Catherine Arley Dynamik Mascara Fiyatları ve Kullanıcı Yorumları

Buğulu, sade ya da renkli göz makyajınızı tamamlayacak olan maskara, gözlerinizin öne çıkmasını sağlar. Kirpiklerinizin olduğundan gür, renkli ve uzun görünmesini sağlayabileceğiniz bu ürün çeşitli avantajlara sahiptir. Kolay uygulanabilen yapısı sayesinde göz makyajınızı az efor sarf ederek iddialı bir noktaya taşıyabilirsiniz. Uygun fiyatlı seçeneklere sahip olan ürün için filtreleme özelliğini kullanarak fiyat araştırması yapabilirsiniz. Filtreleme özelliğiyle Catherine Arley Dynamik by Volume 3D Max Mascara fiyatlarını görüntüleyebilir, sizin için uygun olan ürünü satın alabilirsiniz. Avantajlı seçeneklere sahip olan ürün için diğer müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Catherine Arley Dynamik by Volume 3D Max Mascara kullananlar tarafından yazılmış olan fikirleri okuyabilirsiniz. Ürünü daha önceden deneyimlemiş olan müşterilerin yazdıkları Catherine Arley Dynamik by Volume 3D Max Mascara yorumlarına göz atabilir, ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.