Cata 50 Watt Led Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma

1.455 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cata 50 Watt Led Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERFSOLARENERJİ Satıcı Ünvanı: ERF METAL PASLANMAZ KROM SİSTEMLERİ İNŞAAT MİMARLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354039294600001 Vergi Kimlik Numarası: 3540392946
    Bu ürün ERFSOLARENERJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cata Ct-4647 50W Kumandalı Led Solar Güneş Panelli Projektör Sokak Aydınlatması Ürün Genel Özellikleri 50 Watt 900 Lümen 6400 Kelvin Beyaz Işık Projektör Ebatlar: Uzunluk 20 cm Genişlik 23,5 Derinlik 7 cm Panel Ölçüleri 23cmx35cm 15000 Saat Kullanım SMD Led IP65 Koruma Sınıfı 8-12 Saat Dayanma Süresi Kullanım Yerleri Sokak Park Bahçe Dış Mekan Aydınlatma
Geri Bildirim Ver

Cata 50 W Led Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma

Cata 50 Watt LED Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma farklı dış mekanlarda kullanılabilen tasarruflu aydınlatmalar arasında yer alır. Sokak, bahçe ve park gibi alanlarda rahatlıkla kullanılabilmesi mümkündür. Açık alanlarda kullanımı gerçekleşecek şekilde tasarlanmıştır. Güneş panel özelliği ile çalışılır. Bu özelliği nedeni işe tasarruflu olarak adlandırılabilmesi mümkün olur. Cata güneş enerjili sokak lambası bu isimle adlandırılıyor olsa da bahçe ve teras gibi alanlarda da kullanılabilir İhtiyaçlara göre kullanım alanları arasında değişimler görülebilir. Farklı koşullara uygun şekilde de çalışabilmesi mümkündür. Hava şartlarına dayanıklı sağlam bir yapıya sahiptir. 8 ile 12 saat arasında çalışabilir. Bu özellikleri ile ihtiyaçlar karşılaştırılarak seçim yapılmalıdır. Ancak pek çok ihtiyaç için oldukça yeterli görülen özelliklere sahip bir aydınlatmadır.

  • Dış Mekan Kullanımı
  • Kullanışlı
  • Tasarruflu

Dış Mekanlarda Yeterli Aydınlatma için Cata 50 Watt LED Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma

Dış Mekanlarda Yeterli Aydınlatma için Cata 50 Watt LED Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma

Güneş panelli LED lamba yeterli aydınlatma sağlaması ile oldukça önemli bir üründür. Dış mekanların aydınlatmaları için kullanılan ürünlerin yeterli özelliklere sahip olması gerekir. Açık alanlarının aydınlatmanın zor olması nedeni ile burada kullanılan aydınlatmaların güçlü olması gerekir. Cata 50 watt aydınlatma da yeterli güce sahip bir aydınlatmadır. Cata ct-4647 yeterli gücün yanı sıra yeterli boyutlara da sahiptir. 20 cm uzunluk ve 23,5 cm genişliği ile kullanılır. Sahip olduğu renk sıcaklığı da yine açık alanların aydınlatılması için yeterli özellikleri taşır. Aydınlatmanın sahip olduğu panel özelliklerine de önem verilir. Panel 23x35 cm ölçüsü ile öne çıkar. Bu özelliğinin yanı sıra 15.000 saate kadar kullanılması mümkün olan bir paneldir.

Kontrol Edilebilen Tasarruflu Aydınlatma için Cata LED Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma

Kontrol Edilebilen Tasarruflu Aydınlatma için Cata LED Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma

Bu ürünü satın almak isteyenlerin Cata 50 Watt LED Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma satın al ile araştırma yapabilmeleri ve ürüne kısa sürede ulaşabilmeleri mümkündür. Açık alanlarda kullanılabilen bile bu aydınlatmanın kontrol edilebilmesi için bir adet kumandası bulunur. Bu kumanda ile ilgili işlemlerin yapılabilmesi kolaylaşır. Uzun süre kullanılabilen bu aydınlatmanın bahçe ya da ev duvarlarına monte edilerek kullanılabilmesi de mümkündür. Bu kullanım dış mekanlarda kalan duvarlar için önerilen bir kullanımdır. İhtiyaçlara göre birden fazla adet satın alınarak da aydınlatmanın arttırılabilmesini mümkün olur. Yani kullanılan alanların genişliklerine göre iki veya daha fazla Cata 50 watt sokak aydınlatması tercih edilebilir. Cata 50 Watt LED Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma kampanya ve fırsatları takip ederek satın alabilirsiniz.

Cata 50 Watt LED Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma CT-4647 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Cata 50 Watt LED Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma CT-4647 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Kalitesi ile öne çıkan bu dış mekan aydınlatmasının tercih edilmesi pek çok açıdan avantajlı görülür. Güçlü aydınlatma sağlaması, farklı koşullarda etkin kullanımı ve sağlamlığı gibi özellikleri görülen avantajlarındandır. Bunun dışında güneş panelli olma özelliği de oldukça önemlidir. Enerjiden tasarruf elde edilmesini sağlayan bu özelliği de sıklıkla tercih edilmesine neden olur. Cata 50 Watt LED Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma yorum ve ürün deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Cata 50 Watt LED Solar Projektör Güneş Panelli Sokak Aydınlatma indirim ve fırsatlarını da takip edebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.