Cat Power Catpower Cat 4122 Li-ion Akülü Kömürsüz Darbeli Vidalama Makinesi

4.922,78 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL

Ürün Bilgileri

Cat Power Catpower Cat 4122 Li-ion Akülü Kömürsüz Darbeli Vidalama Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: magzamu Satıcı Ünvanı: ULUSU MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0891023143300015 Vergi Kimlik Numarası: 8910231433
    Bu ürün magzamu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CatPower CAT 4122 Li-ion Akülü Kömürsüz Darbeli Vidalama Makinesi Kömürsüz Motor Li-ion 20V 2.0/4.0 Ah 3 Kademe Dijital Tork Ayarı 1.Kademe: 0-1600 D./D. 2. Kademe: 0-2000 D./D. 3.l(ademe: 0-2600 D./D. 280 NM Tork Hızlı Şarj Sağ - Sol Dönüş Led Işıklı N.A.: 1.1 kg B.A.: 3.1 kg ÜRÜN AVANTAJLARI -Kömürsüz Motor -Elektronik Tetik -1/4 Adaptörlü Kullanım -3 Kademe Dijital Tork Ayarı -Led Işık -Hızlı Şarj STANDART DONANIM - 2 Adet 20V 2.0 Ah Lityum Batarya -Şarj Cihazı -PVC Çanta

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Matkap Türü Darbeli
  • Akü Kapasitesi 2.0 - 2.4 Ah
  • Akü Volt 20 Volt
  • Akü Sayısı Çift akü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Cat Power 4122 - Akülü Torklu Vidalama Li-ion Kömürsüz

Cat Power 4122 – Akülü Torklu Vidalama Li-ion Kömürsüz matkap modelleri içinde kullanılabilecek bir modeldir. Kişilerin günlük yaşamlarında ev ve işyerlerinde pratiklik açısından kullanabileceği bir vidalamadır. Yalnızca ev ve işyerlerinde ufak işlemler için değil aynı zamanda farklı ihtiyaçlar amacı ile bahçe ve vidalama işlemlerinde de yardımcı olması açısından fayda sağlayabilecek bir üründür. Catpower 4122 torklu vidalama yapılması göz önünde bulundurulan güç gerektiren işlemlerde ise güçlü ve kömürsüz motoru ile işlemlerin tamamlanmasını sağlar. Saklama açısından çok fazla yer kaplamaması sayesinde kolay bir şekilde taşınabilir aynı zamanda işlemlerin hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlar. Matkap çeşitleri arasında 3 kademeli dijital tork ayarı ve hızlı şarj özellikleri ile farklı matkap modelleri arasında öne çıkar.

  • Ergonomik
  • Güçlü
  • Ayarlanabilir Kademeli

Uygulamalara Göre Ayarlanabilen Cat Power Catpower 4122 - Akülü Torklu Vidalama Li-ion Kömürsüz 041220

Catpower 4122 özellikleri açısından birçok model arasında farklı özellikler sunar. 280 NM tork ile vidalama işlemlerinde rahat bir şekilde tamamlamanızı sağlar. Bu tork gücünü 3 kademe ile farklı işlemlerde ayarlanabilir bir şekilde işleminize en uygun kademeyi seçebilirsiniz. Hızlı Şarj özelliği, günlük yaşamınızda işlerinizi hallederken şarj eksikliği yaşamamanıza, işlemleriniz arasında hızlı bir şekilde şarj işlemini gerçekleştirerek şarj ile alakalı sıkıntı oluşmamasını sağlar. Taşıma esnasında kullanılması amacı ile PVC çanta ile gelir. Bu özelliği sayesinde de kolay taşınmasına ve muhafaza edilmesini sağlanır. Catpower 4122 Kömürsüz Motor Li-ion 20V 2.0 Ah lityum bataryaya sahip bir matkaptır. Ürün 3,1 kg ağırlığa sahiptir. Ağırlık açısından ortalama bir değere sahip olan ürün bu konuda da kullanıcılara kolaylık sağlar. Catpower 4122 - Akülü Torklu Vidalama Li-ion Kömürsüz satın al özelliği ile araştırmanızı daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Gelişmiş Özellikleri ve Kullanımı için Cat Power Akülü Torklu Vidalama

Catpower 4122 - Akülü Torklu Vidalama Li-ion Kömürsüz kampanya ve fırsatlardan yararlanarak satın alabileceğiniz ürünler arasında yer alır. Performans açısından Cat Power 4122 Akülü matkap ile uzun süreli kullanım sağlayabilir aynı zamanda işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Catpower 4122 - Akülü Torklu Vidalama Li-ion Kömürsüz indirim ile avantaj elde edebilirsiniz. Catpower 4122 Akülü matkap uzun süreli kullanım amacı ile matkap tercihinde bulunmak isteyenler için oldukça avantajlı, aynı zamanda kullanıcıların birçok farklı işlemde kullanabileceği tarzda olan bir üründür.

Cat Power 4122 – Akülü Torklu Vidalama Li-ion Kömürsüz Fiyatları

Akülü torklu vidalama Catpower 4122 fiyat konusu da tüketiciler tarafından merak edilir. Bir ürünün fiyatı, sahip olduğu özellikler bakımından değerlendirilir. Bu kapsamda Catpower kömürsüz akülü matkap tercihinde bulunacak kullanıcıların ürünü uzun süreli kullanacaklarını, sağladığı farklı ve dinamik özelliklerin yapacakları işlemlerde kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlanabilir. 3 kademeli dijital tork ayarı sayesinde işlemlerde 3 farklı kademede kullanım sağlanabilir. 3 farklı kademe sayesinde vidalama işlemlerinde tork gücünü ayarlayabilir bu sayede işlemlerinizi kendi kontrolünüz dahilinde yapabilirsiniz. Catpower 4112 matkabının özellikleri hakkında daha fazla bilgi sağlamak, ürün ile alakalı daha detaylı bilgiler edinmek için Catpower 4122 - Akülü Torklu Vidalama Li-ion Kömürsüz yorum seçeneklerine de bakabilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.