Cat Power Catpower 4111 Li-ıon Akülü Kömürsüz Darbeli Matkap Vidalama

3.775 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.952,50 TL3.790 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.785 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.114,90 TL

Ürün Bilgileri

Cat Power Catpower 4111 Li-ıon Akülü Kömürsüz Darbeli Matkap Vidalama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TARIM NALBUR VE MAKİNA Satıcı Ünvanı: UHUD HIRDAVAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0887102354900001 Vergi Kimlik Numarası: 8871023549
    Bu ürün TARIM NALBUR VE MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Catpower 4111 Akülü Darbeli Vidalama Li-Ion Kömürsüz Catpower 4111 Akülü Darbeli Vidalama Li-ion Kömürsüz ÜRÜN AVANTAJLARI - Kömürsüz Motor - Otomatik Metal Mandren - Elektronik Tetik - İki Vites - Darbeli -21+3 Tork Kademe Ayarı - Led Işık - Hızlı Şarj STANDART DONANIM - 2 Adet 20V 2.0 Ah Lityum Batarya - Şarj Cihazı - Pvc Çanta

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Matkap Türü Darbeli
  • Akü Kapasitesi 4.0 - 4.4 Ah
  • Akü Volt 20 Volt
  • Akü Sayısı Çift akü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Cat Power 4111 Akülü Darbeli Vidalama 041110

Catpower 4111 akülü darbeli vidalama birden fazla avantajı ile tercih edilen matkap modelleri arasında yer alır. Vidalama işlemlerinde güçlü ve kademeli kullanıma imkan tanıması ile öne çıkabilen bir üründür. Uygulama alanlarına göre farklı kademelerde kullanıma sahiptir. Kömürsüz motor özelliği bulunan darbeli matkapların avantajlarını da taşır. Yapımında kullanılan malzemeler nedeni kolaylıkla hasar almayan ve uzun süre bu şekilde kullanılabilen bir yapısı bulunur. Catpower 4111 şarjlı matkap profesyonel kullanım alanları için uygun şekilde tasarlanmış bir matkaptır. Şarj süresinin uzun olması nedeni ile belirli süreler kullanılabilen ve uygulamaların aksamamasını sağlayan da bir üründür. Pek çok kullanım amacını karşılayan ve sağlam uygulamaların yapılmasında da etkili olan bu matkap kolaylıkla taşınabilen de bir yapıya sahiptir.

  • Şarjlı
  • Kolay Kullanım
  • Güçlü Vidalama

Sağlam Vidalama için Cat Power Akülü Darbeli Vidalama

Sağlam Vidalama için Cat Power Akülü Darbeli Vidalama

Catpower 4111 vidalama sağlam sonuçlara ulaşmak için tercih edilebilecek bir üründür. Pek çok özelliği ile kullanım konforu sağlayan modeller arasında yer alır. Matkap ya da vidalama kullanımında makinelerin ele tam oturması ve buna uygun şekilde tasarlanması oldukça önemli bir özelliktir. Cat Power akülü darbeli vidalama da tasarımı ile kullanım konforu sağlayarak uygulamaların yorulmadan tamamlanmasını sağlar. Farklı ayarlamalarda kullanılabilmesi de yine önemli Catpower 4111 özellikleri arasında yer alır. Kuvvetli olarak adlandırılabilecek kullanımı ile de önemli görülür. 20 volt gücü ile öne çıkar. Bu özelliği ile inşaat sektöründe ve sanayide kullanılabilen bir darbeli matkaptır. Uygulama yapılan yüzeylere ve alanlara göre ayarlanabilen kademeleri de bulunur. Bu da kullanım gücü ile ilgili bir özellik olur. Bu özellik de kullanım rahatlığı sağlaması için önemli olarak görülür.

Cat Power Akülü Darbeli Vidalama İçeriği ve Kullanımı

Cat Power Akülü Darbeli Vidalama İçeriği ve Kullanımı

Catpower 4111 akülü darbeli vidalama satın al ile ürün detaylarına ulaşmak mümkün olur. Ürün içeriği darbeli matkap, PVC çanta ve batarya şarj cihazından oluşur. Ürün fiyatı da ürün özelliklerine ve içeriğine göre belirlenir. Kısa süre içerisinde şarj edilebilme özelliği de bulunur. Sahip olduğu şarj ile de belirli saatlerde kullanılması mümkündür. Sağ ve sol dönüş özelliği de bulunan Cat Power akülü darbeli vidalama bu özelliği ile de yine ihtiyaç durumlarına göre kullanılabilir. Led ışık içeriğine de sahip olan bu akülü matkap hafif bir yapıya da sahiptir. Bu da kullanımında rahat edilmesi ve daha az yorulmaya neden olur. Catpower 4111 akülü darbeli vidalama indirim ve kampanya günlerini de takip ederek avantajlı şekilde satın alabileceğiniz ürünler arasında yer alır.

Cat Power Akülü Darbeli Vidalama Fiyatları

Cat Power Akülü Darbeli Vidalama Fiyatları

Catpower 4111 akülü darbeli vidalama yorum ve değerlendirmeleri kullanıcılar tarafından olumlu bir şekilde gerçekleştirilir. Kaliteli ve güçlü özellikleri ile nitelendirilen ürünler arasında yer alır. Yapımında kullanılan malzemeler ve yapısı ile kalitesinin anlaşılması mümkün olur. Bu özellik de uzun ömürlü kullanımına işaret eden bir özellik olarak görülür. Sizler de kullanım amacı fark etmeksizin ayarlanabilen kademelere sahip, güçlü motoru bulunan ve sağlam vidalamalar yapabileceğiniz bir ürün arıyorsanız Cat Power 4111 akülü darbeli vidalamayı tercih edebilirsiniz. Darbeli matkabı ayrıntılı şekilde incelemek, görseline ve açıklamalarına ulaşmak için ürünlere göz atabilirsiniz. Catpower 4111 fiyat bilgisine de ulaşabilirsiniz. Ürünü Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilir, Catpower 4111 yorum ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz.