Cat Power Catpower-9316- Karot Makinası Düz Sehpalı,3300w

17.012 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cat Power Catpower-9316- Karot Makinası Düz Sehpalı,3300w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ennalbur Satıcı Ünvanı: GÖLTAŞ ADİ ORTAKLIĞI ŞAFAK KARADENİZ ARİF İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0790363559
    Bu ürün Ennalbur tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CATPOWER 9316 - KAROT MAKİNASI DÜZ SEHPALI 3300 WATT 25-200MMSTANDART SEHPALI500 DEVİR DAKİKA ÜRÜN AVANTAJLARI -Standart Sehpa -200 mm Uç Kullanma Kapasitesi -Metal Gövde

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Cat Power 9316 Düz Sehpalı Karot Makinası 3300 Watt 433675

Catpower 9316 düz sehpalı Karot 3300w beton yapıların delinmesi için kullanılan bir makinedir. Karot olarak adlandırılan delme işlemleri için ihtiyaç duyulan ekipmanlar arasında yer alır. Karot makinesi ile beton yapıların silindir şeklinde delinmesi mümkün olur. Yalnızca beton yapıların değil mermer benzeri yapıların da bu makine ile delinebilmesi mümkündür. Cat Power 9316 Düz Sehpalı Karot Makinası 3300 Watt oldukça güçlü bir yapıya sahiptir. Bu da kullanım amacı ile ilişkili olarak görülür. Kullanımında profesyonel alanlarda profesyonel çalışanlar tarafından tercih edilir. İnşaat alanlarında sıklıkla kullanılan bu makine işlemlerin kolaylaştırılmasını sağlar. Yapılarda açılan deliklerin kullanım amaçları farklı olabilir. Uzun süre ihtiyaçların giderilmesi için kullanılabilecek makineler arasında yer alır.

  • Düz
  • Farklı Uygulama Alanları
  • Yüksek Performans

Sağlam Uygulamalar için Cat Power Düz Sehpalı Karot Makinası

Catpower 9316 düz sehpalı Karot makinası uygulamalarda istenilen sonuçlara ulaşabilmek için etkili olur. Kullanımı alanında uzmanlaşmış kişiler tarafından yapılmalıdır. Bu konuya göre de farklı sonuçlara ulaşılabilmesi mümkündür. Belirli bir delme ölçüsü bulunur. Bu özelliklere dikkat edilerek satın alınmalıdır. Uzun ömürlü farklı sektörlerde kullanılabilecek makineler arasında yer alır. Fiyat performans olarak adlandırılabilecek ürünlerden bir tanesidir. İnşaat sektörü gibi sektörlerde mutlaka kullanılan makineler arasında yer alır. Farklı amaçlar nedeni ile farklı yüzeylerde delik açılması gerekebilir. Beton, granit ya da mermer gibi yüzeylerin delinebilmesi için bu güce uygun makineler kullanılması gerekir. Cat Power 9316 Düz Sehpalı Karot Makinası 3300 Watt özellikleri de bu uygulama amaçlarını mümkün kılabilecek özelliklerdir. Yüksek çalışma gücü ile sert yüzeylerin delinmesinde etkili olur. Bu şekilde de istenilen sonuçlara kolaylıkla ulaşılabilir.

Uzun Süre Kullanım için Cat Power Düz Sehpalı Karot Makinası

Cat Power 9316 Düz Sehpalı Karot Makinası 3300 Watt satın al ile kolaylıkla ulaşabileceğiniz ürünler arasında yer alır. Ürün özelliklerini dikkatli bir şekilde inceleyerek seçiminizi yapabilirsiniz. 3300 watt gücünde çalışabilen bu makine oldukça güçlüdür. Kullanımı için de belirli bir enerjiye ihtiyaç duyulur. Uzun süre kullanılabilen makinelerden bir tanesidir. Bu makine ile Karot numunesi alma işlemleri de yapılabilir. Bina yapısı incelemek için alınan bu numuneler Karot makinesi ile alınır ve değerlendirilir. Elde edilen sonuçlara göre de farklı işlemlere başvurulur. Bu numunelere genellikle az miktarda alınan numuneler olur. İhtiyaçlara göre farklı delme işlemleri de Karot makinesi ile gerçekleştirilebilir. Cat Power 9316 Düz Sehpalı Karot Makinası 3300 Watt kampanya ve indirimlerini de takip ederek satın alabileceğiniz ürünler arasında yer alır.

Cat Power Düz Sehpalı Karot Makinası Fiyatları

Karot makinesinin kullanım amacı ve özelliklerinin yanı sıra fiyatı da tüketiciler tarafından merak edilen konular arasında yer alır. Farklı modellere sahip Karot makinesi satın almak mümkündür. Modellere göre de farklı fiyat aralıkları görmek mümkün olur. Cat Power 9316 Düz Sehpalı Karot Makinası 3300 Watt fiyatı ürün içeriğine ve özelliklerine göre belirlenmiştir. Sizler de çalışmalarınızda ya da işletmelerinizde kullanmak için Karot makinesi satın almak istiyorsanız ürünü detaylı bir şekilde incelemek için Trendyol'u tercih edebilirsiniz. Cat Power 9316 Düz Sehpalı Karot Makinası 3300 Watt indirim ve fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Bunların yanı sıra Catpower 9316 yorum ve değerlendirmeleri inceleyerek seçiminizi yapabilirsiniz.