Cat Power 9202 Kanal Açma Makinasi 2000 Watt

12.108,33 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.127 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.500 TL

Ürün Bilgileri

Cat Power 9202 Kanal Açma Makinasi 2000 Watt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bakırcıoglu Makina Satıcı Ünvanı: YAKUP BAKIRCIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2702015955600013 Vergi Kimlik Numarası: 1320125478
    Bu ürün Bakırcıoglu Makina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Catpower 9202 Kanal Acma Makinasi 2000 W Urun Bilgileri Cikis gucu: 2000 W Devir Dakika:2800 Devir Kesme Derinligi:35 mm Kesme Genisligi:35 mm Bicak Capi:80 mm Derinlik ayarli Gorus ve Onerilerimiz Duvar ve duz yuzeylerde elektrik, su, isitma, sogutma, klima ve sihhi tesisat gibi calismalarinizda kanal acmayi son derece kolaylastiriyor. 2000 Watt gucunde Cat power 9202 modeli kapasite ustu hizmet vererek ytong, tugla, briket ve bims gibi her turlu zeminde hizli bir sekilde calisabilmenizi sagliyor. Cat power kanal acma makinesi kanalin iccini bosaltarak acmaktadir. Bu yuzden ayrica cekicle veya murcla kanalin icinin bosaltmaniza gerek kalmamaktadir. Cat Power kanal acma makinesi capraz disli freze bicagi sayesinde duvarda asili kalabiliyor. Seckin dizayni sayesinde, freze bicagi duvara girdikten sonra sadece iterek ve yonlendirerek yatay ve dikey kanallar acabilirsiniz. capraz freze bicaklari ile cok az guclu daha fazla kanal acabilirsiniz. Cat Power kanal acma makinesi gunde 8-10 daire acma kapasitesine sahiptir. Ayrica koselerde, tavan ve zemin kenarlarinda sadece 1 cm. mesafe birakir. Cat Power kanal acma makinesi toz uretmeyen tek makinedir.
Geri Bildirim Ver