Casual CADİLLAC AİR TRONA TRAVEL SET BEBEK ARABASI FİRE

2.890 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Casual CADİLLAC AİR TRONA TRAVEL SET BEBEK ARABASI FİRE

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖRGÜL BEBE Satıcı Ünvanı: ANKASAN SAĞLIK GEREÇLERİ TEKSTİL GIDA MOBİLYA İNŞAAT PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069048198300001 Vergi Kimlik Numarası: 0690481983
    Bu ürün GÖRGÜL BEBE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CADILLAC AIR TRONA TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI Özellikleri Anodolize edilmiş % 100 Alüminyum şase Geniş ve konforlu iç hacim Portbebe olarak kullanılabilen oturma ünitesi Çift yönlü kullanılabilen oturma ünitesi Ultraviyole ışınlara dayanıklı kolay temizlenebilen özel lüks kumaş Çok kademeli ayarlanabilen itme kolu İtme kolunda fermuarlı koruyucu deri kılıf İtme kolunda bebek arabanızın elinizden kaçmasını önleyen bileklik Yeni dizayn edilmiş tentede yer alan fermuarlı pencere sayesinde bebeğinizi görebilme imkanı Tentede açılıp kapanabilen güneşlik 3 pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı 1 saniyede tek el ile açılabilen 5 nokta reflektörlü emniyet kemeri Çıkarılıp takılabilen koruma kılıflı ön bar Ayarlanabilen ve kolay temizlenen deri ayak dayanağı Ekstra lüks iç ped Darbeleri abzorbe eden minimuma indirgeyen özel dizayn performans tekerlekler 360° dönebilen ve sabitlenen ön tekerler Çıkarılabilir ve kolay temizlenebilir arka tekerler Süspansiyonlu arka tekerleklerde tek tuş fren sistemi Oto koltuğu, bebek arabasına monte edilerek travel sistem olarak kullanılabilir Reflektörlü, fermuarlı açılıp kapanabilen geniş ve kullanışlı alt sepet Gece kolay fark edilmeyi sağlayan kazaları önleyici reflektörler Oturma ünitesi ile birlikte katlanabilme özelliği Katlandığında otomatik kilitlenme ve az yer kaplama özelliği AYAK ÖRTÜSÜ, YAĞMURLUK ve SİNEKLİK HEDİYELİ Garanti süresi 24 ay Trona 0-13 Kg Ana Kucağı Oto Koltuğu Özellikleri Avrupa Güvenlik Testlerinden geçen Türkiye’de üretilen ilk oto koltuğu ana kucağı ECE R 44/04 Belgesine sahip 0-13 Kg kadar taşıma kapasitesi Polipropilen malzemeden üretilmiş darbelere dayanıklı özel plastik kasa (PP Plastik Kasa) Kasayı tamamen kaplayan ekstra güçlendirilmiş darbe emici EPS köpük Ergonomik taşıma kolu Ultra geniş iç hacim Ekstra lüks iç ped 3 nokta emniyet kemeri Kemerler üzerinde omuz koruma pedleri Yeni doğan bel destek minderli Yeni dizayn edilmiş pratik kemer ayarlama butonu Yeni dizayn edilmiş takılıp çıkarılabilen fermuarlı ve kademeli tente Çıkarılıp-yıkanabilir kılıf Ana kucağı, taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme Adaptör sayesinde bebek arabasına takılarak travel sistem olarak kullanılabilir 3,2 kg ağırlığında Teknik Özellikler Garanti süresi 24 ay Ürün adı: Cadillac Air Trona Travel Sistem Bebek Arabası Ürün markası: CASUAL Bebek Arabası Üretim Yeri: AVRUPA Oto Koltuğu Üretim Yeri: TÜRKİYE Üretim Yılı: 2018 Markanın ait olduğu ülke: TÜRKİYE

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler Yatış Pozisyonlu
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Araba Ağırlığı 10 - 14 Kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Materyal Suni Deri
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Casual CADILLAC AIR TRONA FIRE TRAVEL BEBEK ARABASI SET Seçenekleri Trendyol'da!

Casual Cadillac Ai̇r Trona kırmızı travel set bebek arabası sayesinde çocuğunuzu yanınızda rahatça gezdirebilirsiniz. Bu ürün ile bebeğiniz konforlu bir şekilde seyahat edebilir. Casual Cadillac Ai̇r Trona kırmızı travel set bebek arabası, ebeveynlerin hayatını oldukça kolaylaştırır. Bütün gün boyunca çocuğunuzu kucakta taşımak yerine son derece konforlu ve güvenli olan bu aracı tercih edebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak bahsedilen bebek arabası oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Kırmızı renkli bu araç unisex bir üründür. Casual Cadillac Ai̇r Trona kırmızı travel set bebek arabasının özelliklerinden bazıları şöyle sıralanır:

  • Taşıma Kapasitesi: 0-13 kg
  • Renk: Kırmızı
  • Garanti Süresi: 24 ay

Casual Cadillac Air Trona Kırmızı Travel Setin Özellikleri

Casual Cadillac Air Trona Kırmızı Travel Setin Özellikleri

Casual Air Trona travel sistem bebek arabası pek çok farklı özellikle donatılmıştır. Ürünün ayırt edici yanlarından biri çift yönlü olarak kullanılabilen oturma ünitesidir. Aracın bu özelliği kullanıcılar tarafından oldukça beğenilir. Casual Cadillac Ai̇r Trona kırmızı travel set bebek arabasının ebeveynlere sunduğu kolaylıklardan biri de çok kademeli ve ayarlanabilen itme koludur. Böylece aparatın pozisyonunu kendi boyunuza göre değiştirebilirsiniz. Aracın üretiminde kullanılan kumaşlar ultraviyole ışınlara karşı dayanıklıdır. Bu sayede Casual Cadillac Ai̇r Trona kırmızı travel set bebek arabasında renk solması yaşanmaz ve güneş lekeleri oluşmaz. Ürünün konforlu ve geniş iç hacmi çocuğunuzun her zaman rahat olmasını sağlar. Böylelikle minikler seyahatler sırasında kendilerini huzursuz hissetmez. Bebek arabasında güneşlik de mevcuttur. Bu aparat, çocuğunuzun sıcak havadan etkilenmesinin önüne geçer.

Casual Cadillac Air Trona Bebek Arabası Travel Set Güvenli midir?

Casual Cadillac Ai̇r Trona travel set fi̇re bebek arabası son derece güvenlidir. Araç birinci sınıf materyallerden imal edilmiştir. Böylelikle bebek arabası dayanıklılığını korumayı başarır ve kolayca deforme olmaz. Aracın iskeleti %100 alüminyum malzemeden üretilmiştir. Casual Cadillac Ai̇r Trona kırmızı travel set bebek arabasının iskeleti anodize edilmiştir. Bunun anlamı ise materyalin elektrolizle yükseltgeme yolunun yardımıyla kaplama yapılmasıdır. Böylelikle ürün oldukça dayanıklı bir hâle gelir. Casual Cadillac Ai̇r Trona kırmızı travel set bebek arabasının ön tekerleri 360 derece dönebilir ya da sabitlenebilir niteliktedir. Bu sayede sürüş sırasında kontrol ebeveynde olur. Aracın arka tekerlerinde süspansiyon sistemi de mevcuttur. Bu sayede yükseltili yollarda dahi bebek arabası minimum düzeyde sallanır. Beklenmeyen durumlarda arka tekerlerin tek tuşlu fren sisteminden yararlanarak ürünü anında durdurabilirsiniz.

Casual Cadillac Air Trona Bebek Arabası Hangi Yaş Aralığına Uygundur?

Casual Cadillac kırmızı Ai̇r Trona travel set geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi başarır. Ürünün ağırlık taşıma kapasitesi maksimum 13 kilogramdır. Bu miktarın yüksek oluşu arabayı geniş bir yaş kitlesi tarafından kullanılabilir hâle getirir. Ürünün kullanımında çocuğunuzun boyu ve kilosu kadar kaç aylık olduğu da önemlidir. Casual Cadillac Ai̇r Trona kırmızı travel set bebek arabası 0-4 yaş arası tüm minikler için idealdir. Söz konusu araçta tek hamlede açılabilen 5 nokta reflektörlü emniyet kemeri mevcuttur. Böylece miniğiniz güvende olur. Reflektörler sayesinde araç farları ya da çeşitli ışıklar yansıtılır ve ürünün görünürlüğü artar. Aracın arka tekerleri ise çıkarılabilir ve temizlenebilir. Böylelikle ürünün bakımını pratik bir şekilde yapmak mümkün olur. Bu araç hakkındaki gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Casual Cadillac Ai̇r Trona kırmızı travel set bebek arabası yorumlarına göz atılabilir. Bu güvenli ve konforlu aracı Trendyol üzerinden zahmetsizce satın alabilirsiniz.