Castrol Magnatec Stop-start 5w-30 A5 Motor Yağ 4 Litre

759 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
906,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Castrol Magnatec Stop-start 5w-30 A5 Motor Yağ 4 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜNGÖR OTO Satıcı Ünvanı: HALİT GÜNGÖR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4360210328
    Bu ürün GÜNGÖR OTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğun trafikte araç kullanan sürücüler için kurtarıcı bir önlem niteliği taşıyan Castrol Magnatec, duruş kalkışlara bağlı olarak motor içerisinde oluşan mikroskobik aşınmaların önüne geçiyor.
  • Küçük bir önlem sayesinde, yüklü miktarda bakım harcaması yapmaktan da koruyan ürün, 4 litrelik ekonomik ambalajıyla da verimli bir kullanım imkanı sağlıyor.
  • Sürtünmelere bağlı olarak aşınan motor içerisindeki metal parçalar, Castrol motor yağının sahip olduğu akıllı moleküller sayesinde, bu aşınmalardan korunmuş oluyor. ÜRETİM TARİHİ:5.2022 RAF ÖMRÜ ÜRETİM İTİBARİ İLE 5 YIL DIR CASTROL BAYİİ

Ürün Özellikleri

  • Litre 6-12 Litre Arası
  • Viskozite 5W-30
  • Yakıt Dizel
Geri Bildirim Ver

Castrol Magnatec Stop-Start 5W-30 A5 4 lt Motor Yağı

Castrol Magnatec stop-start 5W-30 A5 4 l motor yağı, trafikte üstün koruma sağlar. Son derece kaliteli olan bu ürün, aracın performansını artırır. Motor yağı, benzinli ve dizel araçlarda kullanıma uygundur. Ayrıca ürün, araçların ihtiyacı olan bakımı da yapar. Günümüz trafiğinde araçlar sürekli dur kalk yapmak zorunda oldukları için motorun içindeki metal parçalarda aşınma meydana gelir. Bu durum da motorun zarar görmesine sebep olur. Castrol Magnatec stop-start 5W-30 A5 4 litre motor yağı barındırdığı akıllı moleküller sayesinde koruyucu katman oluşturur. Bahsi geçen ürün, motor aşınmalarına karşı üstün koruma sağlar. Bu sebeple de arabanın yaratacağı önemli masraflardan sizi korur.

  • Yakıt: Dizel
  • Viskozite: 5W-30
  • Litre: 4

Castrol Magnatec 4 l Motor Yağının Özellikleri Nelerdir?

Castrol Magnatec 4 l Motor Yağının Özellikleri Nelerdir?

Castrol Magnatec stop-start 5W-30 A5 4 l motor yağı, kullanıcıların ihtiyacı olan tüm özelliklere sahiptir. Bahsi geçen motor yağı binek araçların kullanıma oldukça uygundur. Ürün, kaliteli ve işlevsel bir motor yağıdır. Motor yağı, birçok donanımlı özelliğinden dolayı araçların vazgeçilmez materyali hâline gelir. Yağın düşük viskozitede olması, ürünün yakıt tasarrufuna büyük ölçüde katkı sağlamasını sağlar. Ürün, motorun performansını artırır. Bu sebeple arcın daha verimli çalışmasına yardımcı olur. Ürünün barındırdığı moleküller mücadele sırasında dağılabilir. Bu durumda bile diğer moleküller koruyucu katmanı yenilemek için devreye girer. Magnatec stop-start 5W-30 A5, dur kalk aşınmalarına karşı %20’ye kadar çok daha iyi koruma sağlar. Ürün, spesifikasyonlara uygunluk için son derece kapsamlı performans testlerden üstün başarıyla geçer. Yağ, ürünü kullananların ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılar.

Castrol Magnatec 4 l Motor Yağı Ne İşe Yarar?

Castrol Magnatec 4 l Motor Yağı Ne İşe Yarar?

Etkin koruma sağlayan Castrol Magnatec stop-start 5W-30 A5 4 l motor yağı, dur kalk esnasında oluşan aşınmaların önüne geçer. Ürün, tam sentetik olarak üretilir. Bu sebeple araçların güçlü performans sergilemesine destek verir. Yağ, uzun vadede aracınızı koruduğu için gereksiz masraf yapmanızın da önüne geçer. Motor yağı, son teknolojilere uygun olarak geliştirildiği için aracınızın sağlığına önem verir. Castrol Magnatec stop-start 5W-30 A5 4 l motor yağı, araca birçok avantaj sağlar. Ürün, aracın bakımını yaptığı için son derece kalitelidir. Motor yağını yüksek performanslı araçların randımanını artırmak ve ömrünü uzatmak için kullanabilirsiniz. Ürün, son derece kalitelidir ve aracın motorunun temiz kalmasına destek sağlar. Motor yağı, aracınızı koruyarak bakımını sağlar. ürün, motorun kusursuz bir şekilde çalışmasını destekleyerek kaliteli bir sürüş imkânı tanır.

Castrol Magnatec 4 l Motor Yağı Nasıl Kullanılır?

Castrol Magnatec 4 l Motor Yağı Nasıl Kullanılır?

Castrol Magnatec stop-start 5W-30 A5 4 l motor yağı, yılda 60 litre benzin tasarrufu yapmanıza yardımcı olur. Ürün, hareket geçtiğiniz andan itibaren durmaksızın koruma sağlar. Tam sentetik olarak üretilen ürünün kullanımı son derece kolaydır. Araçlardaki motorlar sabit ve hareketli parçalardan oluşur. Bu parçalar motor yağına ihtiyaç duyar. Bu sebeple aracınızın performansını artıracak olan bu ürünü, üreticilerin tavsiyeleri doğrultusunda yılda en az 1 kere değiştirmeniz gerekir. Yeni nesil araçlarda 8 ile 10 bin km arasında yağ değişimi mutlaka yapılmalıdır. Eski araçlar ise 5 bin km yol yaptıktan sonra yağ değişimi yapmalıdır. Kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek için castrol magnatec stop-start 5W-30 A5 4 l motor yağı yorumlarına Trendyol’dan bakabilirsiniz. Aracınızı aşınmalardan koruyacak olan Castrol Magnatec stop-start 5W-30 A5 4 l motor yağını platformdan kolaylıkla satın alabilirsiniz.