Castrol Gtx Lpg 20w50 - 4 Lt - Benzinli Lpg Motor Yağı Üretim 2023

559,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
577,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
646,09 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Castrol Gtx Lpg 20w50 - 4 Lt - Benzinli Lpg Motor Yağı Üretim 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Omay Otomotiv Satıcı Ünvanı: OSMAN AKAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1687448710600013 Vergi Kimlik Numarası: 0130247231
    Bu ürün Omay Otomotiv tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LPG'li Araçlarda Üstün Koruma ÜRÜN TANIMI Castrol GTX LPG 20W-50, LPG yakıt sistemiyle çalışan araçların özel yağlama gereksinimlerini karşılamak üzere özel olarak formüle edilmiş bir motor yağıdır. Castrol GTX LPG 20W-50, API SL/CF performans seviyesinde bir motor yağı olma özelliği sayesinde LPG yakıt kullanımından kaynaklanan yetersiz yağlamaya çözüm getirir. PERFORMANS SEVİYELERİ API SL/CF KULLANILDIĞI YERLER Castrol GTX LPG 20W-50, LPG yakıt sistemiyle çalışan tüm araçlarda kullanılır. KULLANIM ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI Yüksek ve düşük sıcaklıklarda aşınmaya karşı %50 daha fazla koruma sağlar.
  • Yüksek sıcaklıklarda yağın bozulması ve viskozite kaybına karşı üstün koruma sağlar.
  • Motoru soğutur ve temizler. Göreceli olarak daha kuru olan LPG yakıtın kullanımından kaynaklanan yetersiz yağlamaya çözüm getirir.

Ürün Özellikleri

  • Litre 1 Litre
  • Viskozite 20W-50
  • Yakıt Benzin & LPG
Geri Bildirim Ver

Castrol GTX 20W50 4 Lt Benzinli Dizel Motor Yağı

Motorlu araçların sağlığını koruyabilmek adına çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması gerekir. Bu önemli ihtiyaçlarından biri de motor yağıdır. Piyasada pek çok farklı özelliğe sahip olan değişik motor yağı seçenekleri bulunur. Bu seçenekler arasından Castrol GTX 20W50 4 lt benzinli dizel motor yağı çeşidi, öne çıkar. Ürün, farklı özelliğe sahip araçların ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılayacak donanımı barındırır. Şehir trafiğinden yaşanan dur-kalklara karşı maksimum seviyede motoru korur. Aracın uzun süre deforme olmadan kullanılabilmesine olanak sunar. Özel formül ile üretilen ürün, özellikleri sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanır. Çok sayıda müşterinin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Siz de motor sağlığını koruyup aracın uzun süre kullanılmasına kaynaklık eden kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz.

  • 4 lt miktar
  • Özel formül
  • Motor sağlığını koruma

Kaliteli Castrol GTX 20W50 4 Lt Benzinli Dizel Motor Yağı

Kaliteli Castrol GTX 20W50 4 Lt Benzinli Dizel Motor Yağı

Castrol GTX 20W-50 4 lt motor yağı seçeneği, çeşitli araçların ihtiyacını karşılayacak özel formül ile üretilir. Özel formülü sayesinde oldukça kalitelidir. Araçların çeşitli fonksiyonlarını sağlıklı bir şekilde yerine getirmesine aracı olur. Aynı zamanda aracın uzun süre bozulma gibi istenmeyen durumlar görülmeden kullanılabilmesine olanak sunar. Ürün, API SL/CFperformans seviyesine sahiptir. Bu özelliği sonucunda araç motorunu maksimum seviyede korur. Dur kalktan kaynaklanan motor hasarların önüne geçilmesine olanak sağlar. Castrol GTX 20W50, LPG yakıt kullanımının getirdiği olumsuz etkileri yüksek seviyede engeller. Çeşitli araçların özel yağlama gereksinimlerinin karşılanmasına yardımcı olur. Araç kullanım sırasında istenmeyen durumların önüne geçilmesine katkıda bulunur. Özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Müşteri memnuniyetini toplar. Siz de 4 lt gibi ideal miktarda müşterilere ulaştırılan ve özel formüle sahip kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

Donanımlı Castrol GTX 20W50 4 Lt Benzinli Dizel Motor Yağı

Donanımlı Castrol GTX 20W50 4 Lt Benzinli Dizel Motor Yağı

Kaliteli içerikli ürün, oldukça donanımlı bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sayesinde araçların çeşitli ihtiyaçlarının karşılanmasına olanak sunar. Isınma ve soğumadan kaynaklanan beklenmeyen aşınma durumlarının önüne geçer. Motorun uzun süre deforme olmadan kullanılabilmesine imkan tanır. Castrol GTX 20W50 4 lt benzinli dizel motor yağı yorumları olumlu yöndedir. Ürün, özellikleri sayesinde pek çok aracın ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlar. Bu sayede çok sayıda müşterinin memnuniyetini kazanır. Motorun sağlıklı bir yapıda kullanılabilmesine olanak tanır. Castrol GTX 20W50 4 lt benzinli dizel motor yağı kullananlar üründen memnundur. Ürün, özellikleri dolayısı ile çok sayıda kişinin istek ve beklentisinin karşılanmasına kaynaklık eder. Siz de özellikleri sayesinde beğeni kazanıp motorun ihtiyaçlarının giderilmesine aracı olan kaliteli ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Araç sağlığını koruyup yağlanmadan kaynaklanan hasarların önüne geçen ürünü tercih edebilirsiniz.

Cazip Castrol Benzinli Dizel Motor Yağı Uygun Fiyatlarla

Cazip Castrol Benzinli Dizel Motor Yağı Uygun Fiyatlarla

Dikkat çeken ürün, vozkozite kaybı gibi istenmeyen durumlara karşı yüksek seviyede koruma sağlar. Çamurlaşma gibi beklenmeyen olayların görülmesini engeller. Yüksek sıcaklıklara karşı oldukça dayanıklıdır. Bozulmadan uzun süre kullanılabilir. Motorun soğumasına aracı olarak temizlenmesine katkıda bulunur. Müşteri memnuniyetini kazanır. Castrol GTX 20W50 4 lt benzinli dizel motor yağı fiyatları, ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün özel formülü, kullanıldığı araçlar gibi pek çok faktör göz önünde tutularak fiyat miktarı ortaya konur. Ürün, farklı ekonomik duruma sahip olan pek çok kişinin karşılayabileceği miktar aralığında yer alır. Siz de motorların hasar almasını engelleyip aracın hızlı bir şekilde soğumasını sağlayan kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz. Nitelikleri sayesinde müşteri memnuniyeti kazanıp ısıya karşı dayanıklı olan ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.