Castrol Edge 5w40 Benzinli - Dizel Motor Yağı 4 Lt Üt 2023

1.324,56 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Castrol Edge 5w40 Benzinli - Dizel Motor Yağı 4 Lt Üt 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OilMarkt Satıcı Ünvanı: PARLAKLAR MADENİ YAĞ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0722048062100013 Vergi Kimlik Numarası: 7220480621
    Bu ürün OilMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Castrol Edge Titanium FST 5W/40 4 Lt Tam Sentetik Motor Yağı Sıvı Titanyum içeren Castrol EDGE 5W-40, günümüz modern araçlarının ihtiyaç duyduğu yüksek performansı sunarken maksimum motor performansı isteyen sürücülerin de doğal tercihidir. SAĞLADIĞI FAYDALARBasıncın en yüksek olduğu anlarda güçlü kalmak için dönüşerek motorun performansını korur.Motor hızı ve şartları nasıl olursa olsun performans kaybına neden olan sürtünmeyi azaltır.Performansını kanıtlamak için en zorlu şartlarda bağımsız olarak test edilmiştir.Dünyanın önde gelen araç üreticilerinin tercihidir.Yağ değişim aralığı boyunca motorun performansını korur. ONAY VE SPESİFİKASYONLARSAE 5W-40ACEA C3API SN/CFVW 502 00/ 505 00/505.01BMW Longlife-04MB-Onayı 229.31/ 229.51Renault RN0700/ RN0710Fiat 9.55535-S2Ford WSS-M2C917-ADexos2* onaylarını karşılar *GM dexos2 onayı isteyen araçlar için uygundur. GM LL-A-025 ve GM LL-B-025 onayı isteyen araçlarda da kullanılabilir. Lisans Numarası: GB2D0715082 KANITLANMIŞ PERFORMANSVWAUDISMARTFIATŠKODAGM / OPELBMWMINISEATRENAULTHYUNDAI/KIAMERCEDES-BENZ Farklı marka araçlar içinde uygundur, aracınızı en uygun yağ için, aracınızın kullanım kılavuzuna ve ürün spesifikasyonlarına bakın.

Ürün Özellikleri

  • Litre 4 Litre
  • Viskozite 5W-40
  • Yakıt Dizel
Geri Bildirim Ver

Castrol Edge 5W40 Benzinli - Dizel Motor Yağı 4 lt Üt 2022

Modern araçların düzenli bir şekilde bakımının yapılması, araç performansının stabil kalması için önem arz eden durumların başında gelir. Aracın çalışmasını sağlayan motor bölgesinin düzenli bir şekilde kontrol edilmesi, ihtiyaç duyulan bakımların yapılması gerekir. Motorun yağ ihtiyacını karşılamak için kullanabileceğiniz Castrol Edge 5W40 benzinli - dizel motor yağı 4 lt üt 2022 aracın yüksek performans sergilemesini sağlar. Nitelikli bir sürüş deneyimi yaşamak isteyen sürücüler tarafından tercih edilen ürün, ihtiyaç duyulan bakımların karşılanmasını sağlar. Yüksek basınç kuvveti altında çalışan araçlar için kullanılır. Düşük viskozite oranına sahip olan ürün, küçük motorlardan yüksek performans elde etmek için ideal özelliklere sahiptir. Avantajlı kullanım sağlayan ağırlığıyla öne çıkan ürünü satın alarak aracınızın ihtiyaç duyduğu bakımı karşılayabilir, kaliteli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Yüksek performans özellikleri
  • Düşük viskozite oranı
  • Tüm sürüş koşullarına uygun

Kullanışlı Özellikleriyle Castrol Edge 4 lt Motor Yağı

Kullanışlı Özellikleriyle Castrol Edge 4 lt Motor Yağı

Tam sentetik özelliği gösteren ürünün içerisinde titanyum bulunur. Yüksek sürüş performansı isteyen sürücüler tarafından tercih edilir. Yüksek basınç kuvveti uygulanan anlarda dönüşme özelliğine sahip olan Castrol Edge 5W-40 4 litre motor yağı güçlü performans sergileyerek motorun korunmasını sağlar. Tüm sürüş koşullarına uygun olacak özel formüle sahip olan ürün motorun tüm sıcaklık derecelerine ve devir özelliklerine uyum gösterir. Modern araçlarla uyumlu olan Castrol Edge 5W40 benzinli - dizel motor yağı 4 lt üt 2022 kullananlar tarafından performansı artırmak için tercih edilir. Uzun ve kısa vadeli olmak üzere performansı artırır. Maksimum koruma sağlayan ürün yüksek sıcaklık ve devir gibi durumlarda bu bölgenin sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam etmesi için uygun ortamı yaratır. Aracınızın potansiyelini gerçekleştirmesini sağlayan ürünü satın alarak maksimum performans elde edebilirsiniz.

Aracınız İçin Castrol Benzinli - Dizel Motor Yağı

Aracınız İçin Castrol Benzinli - Dizel Motor Yağı

Modern araçlar için özel olarak hazırlanan formülüyle öne çıkan ürün, birçok farklı duruma uyum gösterir. Motorun hızı ve çalışma şartlarıyla uyum yakalayarak sürtünme derecesini azaltır. Aracın sağlıklı bir şekilde çalışmaya ve yüksek performans göstermeye devam etmesini sağlar. Yüksek yol tutuş kabiliyetine sahip olmanızı sağlayan ürün, motor bölgesinin ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlar. Uzun ömürlü kullanım sunan Castrol Edge 5W-40 motor yağı 4 lt belirli aralıklarla motor bakımı yapmanızı sağlar. Yağı değiştirmek için belirlediğiniz aralık boyunca aktif kalarak motoru korur. Zorlu şartlara uyum gösteren, motor performansını artıran Castrol Edge motor yağı sürüş boyunca güvenli bir şekilde yola devam etmenizi sağlar. Aracınızın ihtiyaç duyduğu bakımı yapmak için satın alacağınız ürün aracılığıyla motor bölgesinin ısı ve devir değişikliği durumlarında yüksek performans sergilemesini sağlayabilirsiniz.

Castrol Benzinli - Dizel Motor Yağı Fiyatları ve Yorumları

Castrol Benzinli - Dizel Motor Yağı Fiyatları ve Yorumları

Aracınızın özelliklerine bağlı olarak tercih edebileceğiniz ürün, zorlu şartlarda test edilir. Performansın test edilmesi için bağımsız şartlar altında kontrol edilen ürün, araç ihtiyaçlarına uygun yanıtlar verir. Motor bölgesini koruyan ve performansı artırmasıyla öne çıkan yağ, motor yağı değişim periyotlarında tercih edebileceğiniz özelliklere sahiptir. Modern araçlarla uyum sağlayan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Bütçe dostu Castrol Edge 5W40 benzinli - dizel motor yağı 4 lt üt 2022 fiyatı üzerinden avantajlı bir şekilde aracınızın ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Ürün fiyatı gramaj gibi çeşitli özellikler üzerinden belirlenir. Aracınızın motor bakım ihtiyaçlarını karşılamak üzere tercih edebileceğiniz ürün, uygun aralıklarda yer alır. Müşterilerin deneyimlerinden bahsettiği Castrol Edge 5W40 benzinli - dizel motor yağı 4 lt üt 2022 yorumları aracılığıyla detaylı bilgi sahibi olabilir, ürünün performansı hakkında görüşlere göz atabilirsiniz.